Veckans meny

I fredags var det fezt! Åkte hemifrån vid halv nio kansk, missade bussen så pappa körde in mig, tack far!
Mötte upp Elli och Ein, Frida Lisa och Mathilda och sen bar det av. Festen var på Norrmalm och var chill faktiskt, men dog senare och åkte hem till Elin för att äta nutella mackor och deeptalka, mysigt. Dock inte lika mysigt när brodern Viktor väckte mig med cp handen, damn you!

Kvällens sammanfattning: Stress, cigg och sprit, Fastnamedklackarna, kyla, chill, döinnepåentoalett, efterhängsenskäggsnubbe_jobbig, nutellamackor och cphänder. Tack för kvällen.

Igår så chillade jag hela dagen. På kvällen hade jag fått nog så jag smsade Tori och strax var vi och såg Me & Marley på bion. Faktiskt riktigt bra film, lite sorglig med så båda satt och lipade.

Idag har jag ätit brunch i stan med Iris. Kul att träffas igen, saknat dig <3

Nu ska jag plugga svenska, Posshaj!
                                                              
Lady in the mirror

Feztis

Pust, äntligen hemma! Känner mig pepp på fest ikväll trots att jag är helt slut, det tar på krafterna att storhandla med ens mor.
Är stressad så snabbgenomgång av dagen:

Morgonen: Haha gud vad vissa personer kan få mig rasande, det är inte klokt.
Skolan: chill och flumm, gillade maten för en gångs skull. (Slottstek :G)
EFter skolan: trippade omkring på stan, såg den rosa bombern som jag hade tnkt köpa, men då jag inte gillade färgen skippade jag det. Köpte istället ett brunrosa läppstift och ett par strumpbyxor med söm där bak, nice!
Efter efter skolan: Storhandlade med mamma

Och nu är jag hemma och ska hinna en miljon saker på inte så lång tid. Underbart.

Posshaj!

You give me fever

SJukflikka_92 tjena!
Underbart när jag faktiskt var förberedd till provet vi har idag.
Ska fråga Posse om det finns möjlighet till att göra det imorgon, för då ska jag vara frisk. Det är bestämt.

Posshaj.

Trött

Jag sitter här framför datorn inburrad i mitt varma täcke och har just sett klart på senaste avsnittet av Bleach, en anime som jag länge följt. Egentligen borde jag inte gosa in mig och känna värme då jag har en tendens att vilja sova då, men nu kan det inte hjälpas, jag är trött.

Jättetrött!

Så nu tänkte jag ta en powernap till halv elva och sen plugga järnet till biologi provet imorgon. Har det grundläggande så nu är det bara finslipningen kvar, hallelulja. Hur stavar man till hallelulja egentligen? *googlar*

Ok då, Halleluja ska det vara, men man lär sig något nytt varje dag. Det är sant! Igår lärde jag mig t.ex att när min biologilärare var liten så samlade hon på fiskögon som hon petat ut. Hon hade dem i burk.

We all love to learn.

Powernap, sen blir det kaffe + biologi.
Posshaj!

is is is

jag gillar ord som man kan sätta -is bakom. I princip alla då, det gäller bara att ha lite fantasi.
Sladdis till exempel, det låter så..pillemariskt? En katt som rynkar på näsan typ, och burrar in sig under sina tassar så sött som bara aktter kn göra. Jag vet inte, men -is är bra! Dillis, Porris, you name it.

..is.
hihis..

Skolan har varit okej, fast mina morgonrutiner som jag älskar så mycket rubbades då jag istället för att njuta av min egen udda kompott av musk tvingades lyssna på hyper techno hela vägen till skolan. Ja, det var Hannes som körde bilen, ni gissade rätt. Det är den sortens musik som kom för några år sedan, me njag antar att jag kan unna honom lite nostalgi. En gång i halvåret åtminstone.

Jag fick panik när jag insåg att jag inte alls har två veckor på mig med svenskan, utan en! Det kompenserade jag med att göra alla fysikuppgifter tills på fredag. Wrong subject, men det är tanken som räknas. Jag blev förvånad över att jag kunde sitta i binlioteket utan att läsa Nemi som jag så annars gärna gör. Ibland är livet bra konstigt.

Get used to it.

Nu ska jag finslipa spanska inlämningen, sen blir det invandrarna och biologi.
Poosshaj!

Bloggdesign

Klar med Fridas Bloggdesign, and here it comes!

Första headern blev det dock inte, men jag slänger upp den anyway!




Tillslut blev det bara the eyes, men det blev ju bra ändå.




Posshaj!

Fuck

My name is Buck, and i´m here to fuck.

Skitblogg, underbart att mitt inlägg försvann.
Bara för det ska jag beskriva min dag i punktform:

*Bra dag
*Aktiv i skolan
*Gymmat, var duktig och körde dubbelt konditionspass
*Åkte hem
*Skit på dig

Typ.

Posshaj

Cloud connected

Stör mig stör mig stör mig på att man måste vara 18 för att få jobba på metal town i år, stör mig!
Det har ju inte varit så andra år menar jag, shitheads. Varför upprörd? JO FÖR SLIPKNOT SKA JU SPELA!!!
Må de brinna i en bakugn i tusen år, bah.

Söndag idag. Vädret är grått, förut regnade det. Igår sov jag och Frida över hos Elin, kollade på Saw 4 och 5, bloodyy!
Somnade sent som vanligt, vaknade vid halv 12. Som vanligt. Idag blev det mer filmtittande, såg Kill Bill 1 och 2. Första gången jag ser en tvåa som inte suger, woh.

Jag har dammsugit och städat mitt rum, nu ska jag bara se efter om det är några bilder som skall redigeras sen så blir det plugg!

Posshaj, hoppas eran helg har varit bra!

Work that

God eftermiddag!

Idag har jag lyckats sova fram till halv 4, skönt. Ibland måste man ladda batterierna, eller hur? Nu klarar jag mig hela nästa vecka, hehe.

Igår var det fredag och den tillbringades med Ellinor, Elin och Frida. Hänkade med Elli efter skolan och gick först lite på stan, köpte mitt nya linne <3. Tog bussen till Kss och började vår härliga promenad. Hemma hos henne så träffade jag hennes morr hund Geisha som gillade att ge mig bitchblickar, haha. Elli städade rummet och sen käkade vi innan vi drog tll Elin. Där träffade vi Frida som inte kan sluta dampa på mig, haha vi älskar varandra<3

Efter ett tag åkte vi ut till stallet där Elin har sin häst Shamira. Jag fick varaduktig och borsta och kratsa hennes hovar, samtidigt som de andra skrattade på sig för att jag stod så kul. Reeeally funny guys!

Kvällen bestod för övrigt av mycket prat och mat, Benjamin Buttons otroliga liv och kinapuffar <3 För at inte tala om Cola Zero som smakar bajs.

Idag ska jag plugga lite och sova över hos Elin, men först ska jag gå och tvätta ur min ansiktsmask samt hårinpackningen.

Posshaj!

Feeling this!

Idag har varit en underbar dag!
Pigg och kry i skolan, jag som alltid brukar vara trött? Det måste vara vädret, det har varit sjukt nice!
Dock kunde det ha varit några grader varmare, annars perfekt!

Efter skolan blev det till att kuta ner till Tori som stod parkerad vid en bussficka. Vi peppade Max då jag var hungrig som en varg, fast jag höll mitt godisförbud och tog en sallad.
Jo, jag är duktig.
Sen blev det vad jag väntat på hela dagen, källan till min lycka! LONGBOARD!
Så sjukt nice var det att komma upp på brädan igen, trots att jag bara åkt några gånger och fortfarande åker halvkasst. Underbart.
Vi letade runt lite, bestämde oss tillslut för Lunden som startpunkt. Därifrån bar vi oss av mot Briggners, och när vi kom fram var pojken faktiskt hemma! Chillade lite och kollade scrubs innan vi rullade hemåt igen. Sammanlagt blev det väl en halv mil, men det är så det ska vara! Efter åken blev det fika på Pims då jag fick min dumle <3 

Nu är jag hemma, dock fryser jag fortfarande sedan åkturen. Trots att jag fick låna tjocktröjja av Viktor, som sagt, några grader varmare skulle inte skada.

Nu ska jag tvätta lite och läsa kemin, sedan blir det sovtime!




Lovely.

Posshaj!

When I grow up

Be on Tv
People know me
Be on magazines

Det vore väl något?
Fast nä, jag föredrar faktiskt att ha det som jag har det nu.
Except all the drama, heh.
Igår var en ganska ovärd skoldag. Först matteprov i två timmar, gick sådär. Blev skitsur på att jag inte hann kolla igenom de två sista frågorna, jag vet ju att jag skulle kunnat fixa dem annars! Yeye, han bedömer ju trots allt efter nationella proven, pray to the lord att jag gör bra ifrån mig där istället. Efter skolan mötte jag upp Gäbie och sen bar det av hem till mig.
Vi pratade en massa snusk och åt chokladkaka, inte fel! Mer snusk och kaka åt folket!

Idag har jag vart hemma från skolan pga illamående. Och en dos trötthet kanske.
Frida åkte hem för några timmar sen, hon fick hälsa på mig idag. Vi gjorde våfflor och myste, pratade och jag började fixa med hennes blogg. Har även hunnit knäppa några bilder som jag blev nöjd med, var ett tag sen jag gjorde det så det var najz.

Nu ska jag göra något, städa och tvätta och packa tror jag. Imorgon blir det longboard med Tori + simma! Ska även köpa blusen från Gina tror jag.

Underbar, isn´t it?




Här kommer även lite pics som jag tog idag, enjoy!



Posshaj!

I would understand

Nyduschad, jag älskar känslan.
Fast torrheten kunde man ju slippa, jag gillar faktiskt inte alls att smörja in mig. Klibbigt äre, blä.

Anywayz, nu ska jag fixa mig kvällsmat och sen startar mitt pluggande.
Vid såna här tillfällen tänker jag på hur det skulle vara att sitta i en mysig lägenhet framför en brasa och dricka te. Ha en bra vän vid sin sida och bara prata. Regna utomhus skall det göra också. Och det ska vara kväll. Becksvart. Den ultimata mysfaktorn, murr.

Off we go.
Posshaj!

Design

Har ju alldeles glömt bort mina designer jag gjort på senaste!
Jag länkade ju till min vän Frida när jag gjorde hennes design, dock laddade jag nog inte upp bilden. Sen har jag hjälpt till Med Toves design också, så här kommer bilder på de två tillsammans med min egen!


Min design ala min blogg



Designen jag gjorde åt Tove



Designen jag gjorde åt Frida


Hör av dig om du vill köpa en design!
I priset 250 kr får du hela din blogg precis så som du vill ha den. Bilderna i headern skickas till mig och redigeras av mig om så önskas. Anledningen till att jag tar såpass mycket betalt är att det är petigt att få någonting precis så som man vill ha det, eller kunden i detta fall. Därför tar det upp väldigt mycket tid, ett arbete brukar gå på ca 5-6 timmar (allt inräknat).

Därav priset, men hör gärna av er!

Posshaj!

Jumper

Ont i magen! Hela dagen!
Det peppar vi inte, no we don´t.

Anywayz, här kommer lite update sen i Lördags!
Mamma skulle som sagt firas i Fjällbacka, so off we went. Jag körde på ett musikmaraton på ditresan, det finns inget bättre ibland. Eftersom tiden för mig fortfarande går ala autoban så tog resan inte lång tid alls, vi var där på ett kick. Släkten trillade in vid halv 6 och det blev en lyckad kväll! Jag brukar ju inte vara så mycket för släktkalas annars, men det här var jättekul! Gillar verkligen mina kusiner, de är bäst.
Deeptalk med Tori på kvällen, ätandes på en getost paj är inte heller fel, fika snart med mig kvinna :G

Resan hem gick även den på ett kick, och ett tu tre var det söndag. Den tillbringade jag med att dö på min soffa. Men på kvällen blev det till slut utgång ändå, med Tori, Jesus och Hannes. Vi såg på The watchmen. Den var väldigt lång, men helt okej. Jag tycker den var sevärd iallafall, het klart.

Idag har varit en låång dag. När man mår illa är att gå till 4 det sista man peppar. Men jag var duktig_flikka så jag gick ändå, men sket i gymmet. En annan dag min Frids!

Nu ska jag hoppa in i duschen och låta allt bara skölja av mig. Vartenda lilla mini äckel problem ska följa med vattnet ner i avloppet, och där kan de stanna.

Imorgon har vi matteprov, så det blir pluggevening för mig ikväll! Alltså får man bunkra upp med mackor och varm choklad, det enda som hjälper.

Posshaj!

I miss you

Phuaa, godmorgon!
Sitter här och ska strax börja göra mig iordning, knarkar Blink 182 låtar och bara tar det lugnt. Ätit frukost har jag med, och bäddat sängen. Allt innan elva, credz igen.

Och credz till mig att jag langade ett VG på kemiprovet när det kändes som om det gått skit, creeedz!
För det gjorde det verkligen, kändes som om det gått skit that is. Jag hade inte pluggat överdrivet mycket, vilket jag borde, och innan provet sa vår lärare att några hade blivit underkända till och med. Gissa om jag var nervös? Hell I was!
Men det blev VG ändå, happyface!

Efter skolan sprang jag och Porris ner på stan med destination ala Willys. Där inhandlade jag lite kycklingbaguette och juice, Porris tog ut pengar. Senare fick jag höra att hon hade glömt pengarna hon tog ut i bankomaten, illa! Jag sänder mina tröstkramar till dig Porrström, vi vet alla hur det känns att inte ha råd till en Caffe Dumle <3

Hur som helst, jag trallade ner till bibblan och smygåt och läste DN Angel tills Frida kom. Då gick vi till apotket där vi träffade Jonathan och Christian som jag stod och dampade på ett tag. Min nya hobby.
Sen flydde jag och Frida till gymmet och sedan blev det hemgång. Rush ala buss är min nya specialité.

Idag ska hela familjen upp till kusten för att fira min kära mor som nyligen fyllt 50. Tjocka släkten skall fira henne är det tänkt, hurra.

Grattis kära mor! Du fyllde visserligen år den 10:e, men ändå!



Nej, nu måste jag börja göra mig iordning.
Posshaj!

Falling slowly

Fredagen den trettonde...
Bara namnet får mig att rysa och av någon konstig anledning tänka på halloween. Typ murrig höst och spöken, samt färgen orange. Weird? Det är lugnt, idag får man vara det.
Jag har dock inte haft så mycket otur. Visst tappade jag mina nycklar förut så att jag var tvungen att böja mig ner (notera att det är väldigt jobbigt, orka böja sig haha) men annars kan jag inte komma på något. Det kommer väl sen, när jag ska gymma med Frida. Kanske lyckas jag fastna i en maskin, who knows? Idag är allt möjligt.

Har haft Fysik där jag för en gångs skull gjort uppgifterna, ska plugga lite sånt i helgen hade jag tänkt. Sen hade vi idrott där vi körde vårt kick ass program, och nu sitter jag här och har samhäll. Dock chillar jag och Porris basen, då vi som sagt redan är klara med vårt Exploatering av barn-arbete. Hell yeah!

Känner mig tjock, så jag har desided att gå med i Toris godisförbudsklubb. Visserligen äter jag inte mycket godis, men alla onyttigheter för övrigt tänkte jag slopa. Förutom min Caffe Dumle, aldrig att vi skall skiljas åt <3

Idag trädde mitt beslut i kraft, så jag dissade Daimtårtan som var till efterrätt samt mina dagliga geisha. Inget mera sånt, tog ett äpple istället. Word.


Anywaiz, vad göra? Har gjort alla rutiner på la ordinador nu, så plugga kanske? Men vad, matte har vi ju sen så det känns lite onödigt. Fysik då? Kanske det, fan att jag inte tog med mig Svenska boken! Läsa hade varit nice, även om det är världens tråkigaste bok; Utvandrarna.


Har bestämt mig för att lägga i lite mer slingor innan sommaren. Kanske till avslutningen? Jordgubbs blont tack!


Posshaj!


Chop suey

Nu är jag mätt och belåten. Har just avnjutit en Emma special som innefattar stekta nudlar med thaisås samt schnitzel. Dock hade vi ingen schnitzel så jag tog en kycklingklubba istället, men den slank ner ändå :G

Har varit i stan och fikat och simmat med Tori, det blev minsann 1 km ändå! På Pims blev det kombot igen, Dumle och Beagle. Mitt ögongodis var inte där idag heller, damn! Dock kom Briggner förbi ett tag för att dampa, and so he did! Vi slog följe med grabben ett tag på stan innan vi vandrade iväg mot Arenan för att simma. Där fick jag tillfälle att inviga min bikini ala 50 tal, den satt som en smäck!

Vi fick inte tillbaks kemiprovet idag! Vi ska tydligen få det imorgon, jag vill inte! Eller jo, men nej!
Usch.

Anywayz, har gjort en fin lista på vilka ämnen jag skall satsa på Mvg i 288/2009. Det blev ett par, men det känns som om det inte är omöjligt ändå. Måste ta och införskaffa mig en stiftpenna samt en ny bläckpenna, jag får ryck på de jag har nu!

Nu ska jag duscha och sedan plugga.
Posshaj!
 

Segertåget

Kväll. Igen. Dagen har gått fort, ovanligt!

Idag lämnade jag och Porris in vårt samhällsarbete, snyggt som fan blev det!
Kom igen nu Patrik, langa ett Mvg :G
Creds till mig för att jag läste in engelskan på 5 minuter innan testet. Creds till mig för att det gick asbra! Creds till mig för att jag släpade mig till syon! Creds till mig för att jag fått alla mina tillval! Creds till mig för att italienskaprovet gick greiters!

Creeeedz!

Efter skolan gjorde jag dagens ärende med Frida och fick goda nyheter, som för övrigt skall firas någon dag. Sen blev det Caffe Dumle på Pims samt en beagel, vår nya favorit kombination! Dessvärre var inte snygge där idag, damn.
Annars var det perfa.
Efter Pims bar det av till drillen där jag var ambitiös för en gångs skull, ska bli så jävla kul i sommar när vi åker till Italien! Ska hårdträna alla program innan så att de sitter, it´s hardcore honey.

Annars då? Trött och jävlig, men mitt hår är snyggt så läget funkar. Men mitt rum måste städas. Men det är okej då jag finner tillfredsställelse av att se allt iordning, jag är sjuk men var sak har sin plats.
En annan happyface thing är att jag troligtvis, syon var inte säker då hon var ny, har fått alla mina tillval till tvåan, yääää!
Hatar omval, så det är bra.

Nu ska jag försöka plugga lite spanska samt fysik, sen blir det dusch och nana.
Vid närmare eftertanke ska jag städa först och sen duscha. Sist kommer plugget, en måste ju prioritera (äckligt gubbskratt).


Posshaj!

Toxicity

Flishlight riveries caught in the headlights of a truck

Hemma från en lång skoldag som gått fort, hur går det ihop? Allt känns segt, men tiden flyger förbi snabbare än stålmannen. Varför allt inte kan kännas kul och gå saktare är en bra fråga som jag ska ställa gud när jag dör, var så säker.

Idag fyller mor 50 år, Grattis till henne! Annars ska jag bara plugga och chilla, prov i Italienska imorrn!
Min arm gör förjävla ont.

Posshaj!

Hypnotize

Klar med mina synpunkter till samhällen!
Jag är nöjd och glad, nu ska jag lägga mig och plugga till mitt italienskaprov som jag har på onsdag.
Men först: en resumé av dagen!

Imorse var jag som sagt på vårdcentralen för att ta min andra gardasil spruta mot livmodershalscancer. Jag skulle ju kunna låtsas som om det inte gjorde ont..men vad är poängen? DET GJORDE SKITONT! Jag hatar sprutor.
Jag önskar det var som när jag var liten, då man tyckte att det var skitballt att ta polio eller stelkramp. Tyvärr har jag blivit feg på gamla dar, men jag tycker verligen inte om det. Denna gången var värre än förra, hu.

Efteråt så ställde jag mig och lutade mig mot en vägg. Sen kom jag på att de gjorde om där på Tidans vårdcentral, det kanske var nymålat? Snabbt ställde jag mig upp för att kolla, inte nymålat, pust. Jag lutar mig tillbaka och möter en sköterskas oroliga blick. "Håller du på att svimma?" säger hon och håller fast min blick. Generat säger jag nej, så klen är jag ju inte. Typiskt att alla ska missförstå mig, bah.

När mamma hade pratat klart med sköterskan bar det av till skolan. Jag och Porris är nästan klara med samhällen, sjukt nöjda är vi! Framsidan blir bäst! :G

Efter skolan blev det frissan dirr. Slingor och klippning blev det, och jag är nöjd! Ingen burka för mig alltså.

Jag tycker det är skönt att mina slingor inte syns som streck, utan mer flyter in i håret.
La Classe är verkligen att rekomendera! Rätt nyans är det viktigaste.

Efter klippningen blev det Frida och Pims. Där såg jag min snygging som jag alltid finner lika stort nöje att smygdregla på. Dessvärre var det mitt enda nöje idag, maten och dumlen var ingen höjdare, no sir.
Tori och Jesus tittade även förbi och passade på att skrämma slag på mig när de ändå var där.
Fick pröva Toris studentmössa, jag vill med! Samtidigt vill jag inte. Det är knepigt det där.

Sen blev det gymmet och nu känner jag mig riktigt duktig!
Imorgon fyller mamma 50 år, så nu ska jag lägga mig hyfsat tidigt.

Godnatt, Posshaj!

I-E-A-I-A-I-O

Samhällen är klar! Iallafall all fakta, jävlar i bord vad intressant det var! Jag gillar sånt här, att uttrycka mig och på så sätt visa vad jag tycker och hur jag tänker.
Imorgon skall jag och Porris finslipa allt och skriva mer egna åsikter, det blir bra detta!

Posshaj!

Work it

Det ska jag göra imorgon :G
Real hard ass träning ska det bli med Frida, men först ett besök hos frissan! Bilder kommer komma upp, om jag inte känner att jag behöver gå i kloster och ha burka. Lets hope not.

Jag tror jag kan bli klar med min samhäll ikäll! Jag har slappat lite så det kommer väl bli den vanliga läggtiden, men det är lugnt då jag föredrar det på det sättet. Har tillbringat lite tid framför tvn och i telefon med min Tori, gossip och planer inför helgen är aldrig fel!

Nu ska jag plugga vidare, imorgon blir dte även besök hos doktorn så jag slipper engelskan. 2a av 3e sprutan anti livmodershalscancer it will be, fyfan. Jag har blivit feg på senare dagar, förr skulle jag tyckt det var jättekul. Nu är sprutor något jag skyr, usch.

Samhäll var det ja, may the force be with you!
Posshaj!

Be mine

Bloody sunday, ge mig en bloody mary.

Ute vräker snön ner, och jag går och myser. Ganska perfekt väder för att plugga samhäll, vilket är precis vad jag ska göra så fort jag har bestämt mig för vilken plats på listan det kommer. Först ska jag gå på toa, sen ska jag dammsuga och packa upp. Sen kommer nog samhällen. Ja, så får det bli. Jag hatar ju trots allt när jag inte har ordning omkring mig, alltså får jag ryck varje gång Hannes kommer in och lägger sig på min nybäddade säng. Skrynkligt! Helvete Lars Olof!

Ordning är bra, struktur är härligt. Gud, jag låter som ett kontrollfreak. Men jag kan försäkra er om att det bara gäller min materiella omgivning, jag kontrollerar inte andra då jag vet hur det känns. En del människor är helt otroligt dumma i huvvet, thats life.

How to deal with it? Min taktik är att bara le och behärska mig, slå inte, svär inombords istället. Jag älskar svordomar, det finns inget bättre sätt att uttrycka sin ilska på. Att bara ösa ur sig allting och ha precis de rätta orden ord för det. Det är en bra sak med att komma från Götet, svordomarna flödar och passar ihop med dialekten.
Underbart, jag älskar Göteborg. Fan i helvete vad det snöar, jävlar asså.

Det snöar ju som fan här, haha underbara sagan om ringen.

Min vistelse hos Frida i stan var jävligt chill. Vi köpte pizza och gömde oss för grannen. Det är det bästa med dig, allt blir cp och du förstår mig som ingen annan. Bäst. Pizza, cigg och djupa diskussioner kring livet, kan det bli bättre?
Kvällen fullbordades av vårt Oc maraton.

Nu ska jag göra allt och ingenting.
Posshaj!

Out tonight

Klockan är kvart över 4 på morgonen, och jag avlider. Men på ett bra sätt eftersom jag har haft en bra kväll.
Kemiprovet gick okej antar jag, en del saker som jag inte riktigt förstod. Inte blev det bättre av att min lärare kom in och satte sig i samma rum som mig när jag höll på att skriva provet, hans spasmer tillför inte direkt någon konsntrations atmosfär direkt.

Efter skolan drog jag till bibblan och väntade på Frida som hade fått tag på mat pengar. Destination Pims alltså, där jag åt på tok för mycket mat. Vi bestämde oss för att skippa gymmet, vi orkade helt enkelt inte. Såg Johan och Tove med, trevligt trevligt!
Irrade omkring ett tag på stan för att hitta mor min, jag älskar att det alltid ska hända en massa cp saker när Frida och jag är. Som random killen som tyckte jag skulle vara snäll flicka, lovely.

Åkte hem, kollade OC, fixade mig, dampade på Hannes och Viktor, stan (jag överlevde färden!) och till sist möta upp flickorna på Bion. Tog några gruppfoton, stackars Porris blev våt om tassarna :) Fast vi var ju snälla och bar henne genom parken, så så farligt var det inte ändå. Hehe.

Filmen var kanon! Lite rå, men så jävla bra! Ska lätt läsa böckerna, bara jag blir klar med Utvandrarna som vi läser nu i svenskan. Blä.

Efter bion så trallade jag bort till Pims, där Bror, Brigge, Jens, Josefine och Jesus var. Drama night, men den var kul ändå! Nachos på Pims, damp på Jens och Briggner, fika på mysfiket_number_one och sen hem. Jens bet mig i armen. Cp :G

Jens, Briggner och bror


Moi, Porris, Josse och Sofia


Nu har jag strukit en massa tvätt, ska göra ännu mer imorgon. Men nu blir det fett med sova.
Posshaj!

Way out west

Dit vill jag i sommar. Banden kvittar, jag vill bara dit. Sommar snart?
Nehej, skit i det då.
Ikväll är jag påväg till ett helt annat ställe.

Skövde.
Centrum.
Ja, ni gör rätt i att darra.

Det gör jag med, fast mest beror det på att det är kallt i rummet, det kan man se på mina bröstvårtor. Haha, men nej. Det är freezin cold ya now? Pappa sätt på värmen förhelvete!

Nu tappade jag tråden.

Found it! Jag känner mig så serrrrriös. Jag har varit för mycket med Frida.
Skövde var det. Varför? Jo, ikväll ska det bli bio med Jossä, Sofäia och Porris som sagt! Underbart kommer det bli, även om jag är osäker på vad filmen handlar om. Den enda kommentar jag lyckats få ut ur folk är "mycket våld". Jaha, det säger ju mycket.

Fixad är jag. Och kortfattad. Vad kan det bero på? Jag har två teorier;
1. Jag åt alldeles för mycket mat på Pims, så all energi går till att smälta den i magen.
2. Efter kemi provet var all min kraft förbrukad, in i minsta lilla atom.

Eller så är det en kombination av båda? Ok, det blev tre teorier.

Men nu ska jag gå och rycka lite på min bror och Briggner så att jag kan komma härifrån någon gång.
Ha en trevlig kväll!
Posshaj!

Fascination

Hejhopp!
Nu sitter jag i skolan och har Sammhäll A, men gör jag det jag ska? Ne-hej du, jag pluggar kemi. För jag är smart.
Efter denna lektionen har jag prov, känner mig ganska förberedd så det ska nog gå fint.
Fick tillbaka mitt spanska prov, tror jag fick VG så jag är nöjd. Men ok jag ville ha MVG, men jag ska kömpa vidare!

Gymmet blir det efter skolan. Ska rusha så att jag hinner hem med mor min, jag har ju blivit lat på gamla dagar ;)
Annars då? Bra, tackar som frågar. I helgen ska jag plugga samhäll och läsa den jävla boken. Och så måste jag stryka hela kvällen idag, för jag ska banne mig ha mina slingor!

Nu ska jag läsa på om hur man bereder en lösning.
Min bror har tagit sitt körkort btw, grattis till honom!
Nu ska jag börja övningsköra!

Posshaj!


Sky Chord

Nu har jag gjort följande:

Pluggat kemi
Kollat två avsnitt av OC
Kollat Bleach
Ätit nudlar
Ätit chokladbollar (mitt sockersug är stillat för denna månaden)
Redigerat bilderna som jag skulle
Bara varit


Jag har inte:
Dammsugit rummet (men det kommer!)
Tvättat eller strukit (om inte idag så imorgon, jag måste ha pengarna!)

Jag är nöjd, och jag tror det kommer gå bra imorgon.
Efter skolan blir det gymmet med Frida, sen fika med Tove och Johan och sist men inte minst; Bio med mina Västerhöjdstöser Porrström, Josse och Sofäia :G

Ser fram emot att göra kemi provet, skönt att sitta själv med. Ingen stress.

Underbar Fredag here I come!
Fascination


Posshaj!


Ops, oh my

Ok, nu är det såhär attee...jag är hemma idag. Varför? Därför.
Nej, men jag vaknade vid 6 och insåg att jag inte var i skick att skriva kemiprov, om jag nu ens var i sick att röra mig socialt. Jag hade helt enkelt sovit på tok för lite, så på något mirakulöst sätt bad jag mor att sjukanmäla mig och sedan fick jag igång datorn så att jag kunde knappa iväg ett mejl till min lärare. Han är riktigt trevlig måste jag säga, jag får göra provet imorgon. Wii!

Jag tror att våren börjar komma nu, det känns som det. Och det känns underbart. Jag bara längtar till påsklovet. Då kan jag köpa min långa bräda som jag inte ens kan åka på, men vafan, man lär sig. Efter några..år. Hehe.

Idag ska jag vara duktig!
Jag ska dammsuga rummet (något som jag kom på just nu bara för att jag ville fylla ut listan)
Plugga kemi
Redigera en outfit bild från igår
Kolla Bleach (<3)
Äta nudlar
Plugga kemi
Plugga kemi
Tvätta och stryka i tvättstugan
Bara vara
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Old pic, men så ska min lugg se ut efter måndagsbesöket hos frisören.


Sounds good, aight?
Posshaj!

Den som får se

Hello fanz!
Dagens update: Jag dog inte på redovisningen!

Dagen började med att jag fick gå upp alldeles för tidigt för att mamma skulle passa ett tåg till Göteborg. Vi åkte iväg och mitt humör blev inte bättre av att jag blev avsläppt vid Resecentrum och blev tvungen att gå, jag har blivit förslappad. Sorgligt men sant.
Men just när jag trodde att jag skulle avlida på trottoaren klarnade allt. Livet kändes helt plötsligt underbart. Svårt att förklara det där, men det kändes i vilket fall som om jag skulle kunna klara allt. A moment of total peace.
Vilket inte var svårt att få med tanke på att jag 1. Lyssnade på Facination med Alphabeat och 2. Promenerade i världens finaste vårväder.

I skolan var jag egentligen inte nervös, det var jag på tok för trött för. Men sen kom svenskalektionen och paniken började komma krypande. Jag trodde verkligen att jag skulle bli nervös igen, som på Engelskan, men icke.

Jag säger ett ord: Detgicksåjävlabra!

Mer behövs inte.

Efter skolan blev det fika med Tori, vi hade mycket att prata om minsann! Mer sånt :G
Ska fixa ett foto på hennes nya tattoo snart när jag har tid, fabulous darling, totally stunning!

Nu är jag hemma igen. Har kollat ett avsnitt av OC, är mätt och nykissad  (den bästa av kombinationer enligt mig och Gabriella). Jag har även på mig mina mjukis och ska bara hämta mitt kaffe innan jag sätter igång med kemi plugget. Hurvida det blir all night long eller bara lite halv sent plugg återstår att se.

Posshaj!

Pussgodnatt

Imorgon blir det kemiplugg och fika med Tori
Update om hurvida jag dog eller inte på svenskan kommer också

Jag vill ha vår

Posshaj!

Gbg ala Gabriella

Hemma igen! (denna hälsningsfras börjar bli en vana..)
Jag är för mätt och för trött, men det är gött. Har varit i Göteborg med min älskade Gäbie och haft kul, shoppat och hittat ett nytt mysigt fik! Jag har även haft väldigt ont i fötterna då jag var dum nog att ta klackskorna idag.

Mammas argument: Det är ju is ute!
Mitt argument: Men..de matchar jackan..

Ungefär så tänkte jag, jag hade naturligtvis inte tänkt på hur mycket man faktiskt går när man är i Götet, shame on me.

Jag har hittat:
En jättefin skjorta från Emmaus
Blev speciellt nöjd då den ersatte en body från Monki jag planerat köpa för 200. Skjortan kostade 87 kr, här är vi ekonomiskt smarta!
Hängsleskjol från HM
Underbara!
Bikini från HM ala 50 tal
Underbara de med!
Nya svarta leggins från Gina Tricot
Behövdes verkligen då det var hål i grenen på de gamla
Rosa smalt skärp med nitar
Behöver jag verkligen säga att det är underbart?

Sen var det naturligtvis så mycket mer jag ville köpa, men man kan ju inte få allt.
När vi kom tillbaka till Skövde snabbade vi oss till solariet där vi tillbringade lite tid. Denna gången körde jag på 38 rörs i ca 22 minuter, vilket blev ganska lagom.

Jag har beslutsångest för mitt hår, ska jag slinga? Har visserligen bokat tid nu på måndag den 9onde, men ändå! Jag kan ju ta pengarna till något annat? Behöver jag slinga?

Åhhhhh vad jag får ryck!

Fast det har jag ju inte tid med, jag måste städa och plugga. Kemi och svenska står på listan, även matte.

Om du är rädd, sluta med det! Om du är rädd, lägg av med det!
Lita på mig, börja med det! Lita på mig, sen kan vi se!

Posshaj!

Hela världens hunger samlad i mig

Hemma!
Dagen har tillbringats med Elin och Frida, och Elin är skyldig mig 36 kr. Nej jag bara skojjade, 34 kr är det.
Allt var superb, bortsett från vädret. Kan man säga så föresten? "Allt var superb, bortsett från.."...då blir det ju en motsägelse? För om allt var superb så var ju..allt superb, då kan det ju inte vara något som inte är superb eftersom "allt" innefattar allt?

Ibland tänker jag för mycket.

Vädret var iallafall INTE okej. Slask och snö och kyla, fyfan. Nej jag tackar jag, ge mig sommar och en longboard.

För övrigt får jag lite panik på allt, redovisningen i svenska spökar fortfarande men varför egentligen? Det är ju inför människor jag pratar med varje dag, människor som är schyssta. På ett sätt ser jag fram emot det, på ett annat sätt vill jag bara lägga mig och avlida under en buske. Jag kanske kan kompromissa? Se fram emot att avlida under en buske?

...

Jaja, jag fick iallafall äta stekta nudlar med beacon när jag kom hem. Det är aldrig fel!
Har fått beskedet om att min mobil är utom all räddning, så jag får helt enkelt kika på en ny. Tills vidare får jag hänga med min asiatiska b mobil med dampryck och tourette syndrom.

En bra sak som jag kan se fram emot är att jag ska klippa mig om en vecka. Inget mer skabbhår! Får jag bara städat tvättstugan så är pengarna till slingorna kirrade.

Nu ska jag plugga kemi, enjoy med en video!



Posshaj!

Life is life

Nu åker jag strax iväg till la città för att träffa Elin och Frida :G Efter vår mys fika som är inplanerad så blir det gymmet och sen hem för att plugga kemi. Eftersom jag måste plugga till kemin så får jag säga nej till musikskolan där jag skulle ha hjälpt till idag, trist men sant.

Well, de är rediga töser så de klarar sig ändå :G
På min shopping list står ett par nya leggins då mina gamla är trasiga..igen.
Kvalité? Nehe.

Posshaj!

Stress påverkar din sömn

Ingen låt som rubrik? I must be sick.

Stressinlämningen klar och inlämnad, riktigt nöjd är jag. Har packat up allt och bäddat sängen, så nu ska jag belöna mig med ett avsnitt av OC innan jag går och lägger mig.

Tittade ut den här snyggingen på Gina Tricot, får se om det blir något!



Posshaj!

Yummy

Hello fellas, I´m back!
Helgen har varit sjukt kul, men med tanke på vem jag har spenderat den med är det ju inte så konstigt.
Fredagen var festdagen. Efter skolan mötte jag upp Frida efter att ha shoppat skor med Josse samt en ny dags creme till moi från La Classe (btw har priset höjts med 20 kr!!!!). Vi tog bussen hem till henne för att äta äta äta och rusha rusha rusha. Antagligen slog vi nytt rekord i att göra iordning oss, för vi han precis med bussen in till stan igen. Vi utnytjade tiden till att bli lite smygfulla på, tack gode gud hade vi citron til shottarna, de blev min räddning.

Inne i Skövde blev det chillcigg och inhandling av groggvirke (fanta exotic, you are my friend<3). Bussen mot Lidköping kom efter ett tag och vi armbågade oss fram till ett säte. Härlig bussturk som vet när han ska vinka, jajjemen!
Vi gick av på rätt hållplats, creds till oss! Blev upphämtade av en redig kvinna samt hennes muskitör och vår promenad började. Inom kort var vi framme och allt var chill. Helt ok, men vi drog hem igen efter ett tag.

Sammanfattning: Cigg, Sprit, Greger, Korttrick, Hål i toalettdörren och cp musik.
Jodå, det funkar.

På hemvägen gick vi till slut åt rätt håll, jag tackar jesus och moses för att jag har Frida vid min sida. Efter mycket gång och kyla nådde vi vårt mål : Skara bussstation. Tyvärr var den försenad med 30 min, så Frida bekantade sig med folket och jag höll koll.

Bussen kom, gamle farbrorn blev vår bussmate. Tills jag tröttnade och halvsov. Vilket jag inte gjorde länge, för vilka kliver inte på i Varnhem? Jo, våra älskade militärer som jag fick damp på. Fast hade det inte varit för Frida som började rycka på mig hade de inte hört mitt namn, alltså hade de inte kunnat skrika "emma, emmaaaaa" hela tiden. Älskar dig Frida <3
Men damprycket försvann, vi ägnade lite tid åt att döpa om pojkarna:

Prinsen (läskigt lik Daniel Westling!)
Grå jackan (varför han fick namnet är väl ganska uppenbart)
Luden bäbis (världens mest underbara fjun-stubb på huvvet!)
Lillen (kunde aldrig komma på hans namn!)
Random guy (haha "men det är ju jag som är random guy!")
Drygfan (läskigt lik grå jackan!)
Militären (stackarn fick fridas aggressioner all over him, heheh)

Med dessa pöjkar tillbringade vi lite tid med i Skövde, bland annat på Café bussen och med dess roliga personal.
Efter ett tag tog vi adjö och allt dampade, men eftersom vi är ying och yang så ordnade allt upp sig. På rese träffade vi på langarns pöjk och min gbg paal! Träffade även på äckliga gubben ala mamma mia som körde tafsarn.

Blä, run4yerlife_nu

Daddy cool hämtade upp oss och snart var vi hemma i T dala igen. Kul kväll<3

På lördagens schema stod långpromenad med glass och OC maraton med Öl, pizza och chips, inte helt fel!
Väl hemma idag har jag sett vidare på denna underbara serie, och nu tänkte jag plugga lite.

Hoppas eran helg varit lika kul som min!
Posshaj!

RSS 2.0