No hassle

Robyn, hon är bra hon.
Now what? Your jaw has dropped. Until the music stop you know I still run this thing like a dance hall queen, I really don’t want no hassle.



Äntligen har det åskat. Nu kanske jag slipper huvudvärken ett tag..

Riskutbildning 2 aka halkkörning

En snabb update om dagen.

Alla som sa att det inte var något att oroa sig för och att det var så exremt kul att de skulle kunna tänka sig att betala för att göra om det - hade helt rätt.

Idag har jag haft fruktansvärt kul, och även lärt mig en hel del. Det i särklass roligaste var när jag skulle bromsa på halt väglag utan ABS, det blev en riktig karusell! Jag tror mina körlärare fick sig ett gott skratt där uppe i tornet när jag nurrade omkring på banan och om inte så garvade jag och Olof i deras ställe.

Nej, den här dagen fick får tummar upp! Synd att det bara är under några timmar som man kör, jag hade gärna varit där längre.




Vägren

Jag taggar inför halkörningen imorgon klockan 06.45. Underbart, jag som är en sådan morgonmänniska. Uppe med tuppen och sånt är min melodi!

Bleh, men visst ska det bli spännande att se om jag kommer köra ner i diket eller inte? Förhoppningsvis behärskar jag mina "köra-i-diket" impulser nu, man they can be a bitch!

Några sista ord för kvällen? Jag vill till Göteborg!


If I had a heart

Speaks Lady Foreign.
Släkten var på besök idag. Vi firade mig och jag är så glad att så många kunde komma.



Nu ser jag även att det är dags att ta bort nedräkningen "tills jag fyller 18". Nu står den på -5 dagar. Snacka om vemod, jag startade nedräkningen över ett år sedan och det känns som om det var igår.

...nu är den borta. Känns ändå lite befriande, nu kan jag se framåt.

Adult

18 baby!
Känns fint.

At the very last

För mer än ett år sedan startade jag en nedräkning.
Den gällde antalet dagar kvar till min 18års dag, och jag har konstant följt sifferantalet minska, steg för steg.

Saken är den att det känns som om det borde stå "426 dagar kvar", inte "1 dagar kvar" som det gör nu. Jag har inte hunnit med alls, det har gått så fort. Inte för att jag skulle vilja fortsätta vara 17 år, inte alls. Men det känns bara knäppt att veta att jag i övermorgon är vuxen. På riktigt. Haha fan vad cp.

Undrar om den är så speciell egentligen, dagen då man fyller 18? Ibland ser man fram emot något så mycket att det bara känns fail när tiden väl är inne. Det blir en slags överskattning lixom. Det är nog fel. Jag vill hellre tro att sakerna som följer med paketet, som körkort/krogen/känslan, är vad som kommer sitta finast. Inte dagen i sig.

Så för min del får det gärna regna på måndag (peppar peppar ta i trä) för jag kommer ha så jävla kul i sommar med alla nya benefits!

Det var nog allt?
Godnatt!


RSS 2.0