Its all about the money

Dessa blir mina inköp, när jag har pengar :G


Gorgeous, eller hur?
Nu är disken tagen, nu ska jag hetsa på pappa lite så att vi kan kolla Supernatural :G
Posshaj!
€mma

Vinter

Fick just ett sms av Tove där det stod att det snöade. Kutade nerför trappan och slängde upp ytterdörren, men det regnade. Typiskt. Men imorrn bär det av till Stockholm, då kanske man får sig lite snö <3 Reminder till mig att tvätta och locka håret idag, eller imorrn. Hm, jag tvättar det nog idag och lockar det imorrn. Måste ju vara fräch till konserten :G
Har inte tänkt ut min outfit än, men jag ska gå ner och stryka all min tvätt, sen lägga in den i garderoben. Får se vad det blir.
På resan imorrn ska jag vara utrustad med matteboken i vilket fall, måste se till att få något gjort nu. Ska jobba med samhällen med då vi har redovisning v.48, eller om det var 47..
Aja, det känns inte så farligt.

Snart är det Jul, och det innebär julklappar :G Ärligt talat tycker jag nog att det är roligare att köpa och ge till andra än vad det är att få faktiskt, speciellt om man hittar något riktigt bra att ge till personen ifråga. Synd bara är det att alla pengar ryker då, det gäller att handla smart!

Nu ska jag stryka och grejja i garderoben, sen blir det hårtvätt och film med papi!
Posshaj!
€mma

Teenage dirtbag

Jag har abstinens, jag vill shoppa .G Visst, mina pengar gick till en bra sak, jag är helnöjd med mitt löshår från Safari, men ändå. Det är synd och skam att pengar ska ha sånt inflytande över en, jag menar vad kan man göra utan pengar? Man kan inte ha roligt, man kan inte förflytta sig, man kan inte leva. Jag behöver ett jobb :(
Fast nä, jag behöver fokusera på skolan nu, jobbet tar vi till sommarn. Jag har en ganska bra idé om vart jag ska jobba med, men mer om det när det blir aktuellt.
Idag har jag ridit på Carbone för första gången. Hon var jätteduktig, till min förvåning. Tills idag är det bara mamma som har ridit på henne, och visst har jag hört henne säga att hon är som förvandlad efter hennes enmånads inridningsläger. Men ändå, man tror inte på det förens man ser det, eller i det här fallet upplever det. Aja, jag är nöjd med henne, även om det är en bra bit kvar innan man bara kan ta ut henne på en ridtur, men det kommer.
Imorgon blir det antagligen matteplugg, får se vad jag gör sen. Har en idé, men får se om jag sätter den i verket. Just nu behöver jag bara vila.

Posshaj!
€mma

The new me

Ta dig samman kvinna.

Nytt schema för veckan. Blir bara slapp fram tills fredag då det blir sthlm med Tove, längtar.
Iförrgår var det Vatra, helt ok! Åkte först hem till Fridas pappas lägenhet där vi grejjade och sen rusade till bussen. Träffade en massa kul folk och dansade hela natten lång. När kvällen var slut drog vi vidare till en efterfest där vi åt oss mätta på makaroner och träffade mer folk, sen bar det hemåt för att slagga.

Dagens uppdate, nu blir det One Piece <3
Posshaj!
€mma

Random

Internationella partyveckan ala Emma starts now, it is höstlov baby!
Jag känner att jag har en bloggtorka nu, men jag är så mör så det får vara så ;G
Här kommer veckans planering:

Söndag (idag): Hem till Frida för att hennes mamma ska fixa mitt löshår, sen stan och Vatra!
Måndag: Party med Frida hos Flink
Tisdag: Gbg med Frida och Tove, sen tjejmys hos Cissi
Onsdag: Åka hem, slappa och om det blir som jag vill blir det kul på kvällen
Torsdag: Plugga lite och slappa
Fredag: Sthlm och DISTURBED med Tove :G!
Lördag: Åka hem och chilla
Söndag: Plugga och chilla

I Fredags så fick vi tillbaka svenska proven, ett poäng från Mvg igen, skräll! Gjorde kemi provet med, gick ok.
Myste med Tove på kvällen. Sen på lördagen, igår alltså, så drog vi en snabbis till Götet där jag skaffade löshår och köpte min efterlängtade vit och svartrandiga polo <3 Nu har jag ca 700 kr kvar så jag ska hålla lite i da money. På resecentrum satt Farbror Pung och vresade med benen, usch ><

Nu ska jag packa ihop och sen blir det iväg till Frida, posshaj<3

Everybody get random!

€mma

Where do we go now?

Phuuaa vad jag är trött, ge mig lov och ge mig löshår, pronto!
Veckan har gått segfort, lixom sniglat sig förbi.. fort, om ni förstår vad jag menar. Det är okej om ni inte gör det, jag gör det inte heller.
Idag hade jag svenska prov, det gick typ super (y). Satt och funderade vad som menades med "form" innan jag kom på att det gällde bestämd form och obestämd, woho! Ett till plus var att det var pannkakor i skolan, mumma :G Jag åt bara 5 stycken typ, blev helmätt. Ester däremot tävlade mot killarna och fick i sig hela 19 stycken! Resten av dagen var hon gravid :')
Efter skolan stack jag ner till stadsbiblioteket. Mötte Frida och vi köpte biljetter till Vatra. Sen skaffade vi oss mat eftersom Polka Johan var så duktig och tog fel på bibliotek, haha! Men tillslut hittade vi varandra, och efter att jag hade smulat klart på Stadsbibliotekets cafébord så drog vi oss hem till honom för en rejäl dos kemi plugg, iaf för min del. Efter ett tag kom hans kompis Jesper förbi, som jag ständigt förväxlar med en annan Jesper, och vi satte igång filmen V för Vendetta. Jag var allmänt övertrött och kunde inte koncentrera mig för fem öre, inte blev det bättre av att dom båda polkapojkarna spårade sönder, jag kommer få IG :( Nä, på något mirakulöst sätt lyckades jag läsa de sidorna jag skulle, och göra några övningar. Sen höll jag på att missa bussen, eftersom Jesper ville se klart slutet. Fem minuter innan bussen skulle gå fick jag knuffa ut dom ur huset och Jesper fick skjutsa mig till rese. Jag hoppas han har ont i benen nu, hah! Johan hade åkt före och sagt åt busschauffören att jag skulle komma, så förvånansvärt nog hann jag med den. Jag slapp bli mördad av mina föräldrar, och nu har jag tid till att plugga :)
Lagom spårad dag, men vi gillar dom!

Imorrn blir det fredagsmys med Tove, sen är det LOOOOV! På lördag blir det löshår, mumma :G
Posshaj!
€mma

School of rock

Seg dag idag. Fick G på mitt samhälls prov, fail! Well, inte deppa. På nästa prov då jävlar ;G
Till mitt försvar är samhäll inte mitt starkaste ämne, för mycket fakta att hålla reda på för en som inte gillar att plugga till proven :P
Annars då? Kemi prov på fredag. Och svenska på onsdag för min del, tur att jag gillar det. Min baksmälla har lugnat ner sig, illamåendet är nästa över vilket är väldigt skönt.
Idag gjorde jag några kap på stan innan jag tog bussen hem för att chilla. Frågan är ju vad jag har gjort för att tiden ska rusa iväg så förbaskat, jag har verkligen ingen aning!
Nu ska jag avsluta här, sen blir det kemi plugg.


I'm free, andI'm festis!

Posshaj!
       €mma

Sweet Marie

Did I fall down and make my mind go black and blue?

Dålig uppdaternig från min sida, sorry men jag har bara inte orkat. Min mobil funkar igen, tack vare Jonte :) Så nu slipper jag lämna in den, hihi. Förra veckan var jag sjuk torsdag, fredag. Bad min bror att ta med matten hem så idag har jag varit duktig och räknat för fulla muggar. Ska göra någon mer sida innan jag lägger mig, men först blir det antagligen gossip girl.
Helgen har varit helt ok! I fredags myste jag med Frida, såg när dom elaka stöpen barnen kastade mat på bussen, händelserikt.
Igår hamnade vi till slut på en fest i Timmersdala hos Robert. Det bjöds på vattenpipa och absinth, Frida och jag var vilda ;) Lärde mig nästan att göra rökringar, men det är mycket övning kvar. En tripp till pizzerian, Frida ställde sig bakom disken för att tjoa med pizzakillarna.

Emma: Meeen Frida, du får inte ståå där jue!
Frida: Det här är Emma, och hon är min BÄSTA vääään. Hon har JÄTTESTOOORA bröst!
Emma: ,,,du ska dö

Det blev en hawaii som Frida och jag åt upp på tillbakavägen, och ingen pizza har någonsin smakat så gott! Stötte på Jonathan som skulle hem från Anton, pratade lite sen drog vi vidare. Väl hemma hos Robert så däckade alla i en säng och strulade med varandra, så kan det nog sammanfattas. Det blidades många böghögar under kvällen och allt var underbart!
Påväg hem till Frida sen så träffade vi på 3 killar som Frida hade bjudit dit på fyllan, tråkigt nog för dom var Görans ord lag, så dom fick åka hem :') Göran är då Fridas mammas man ;)
Imorse mådde jag allt annat än bra för första gången på länge. Skurken är nog absinthen, usch. Dagens fyllemat är kladdkaka och chips, mumma :G Bakfyllan är på bättringsvägar, så imorrn tar jag skolan med storm!

That's all, posshaj!
€mma

.

Kom inte på någon rubrik, orkade inte.
Igår gymmade jag och Frida, riktigt duktiga var vi! Efteråt tog vi en buss till Ryd där vi letade reda på Jontes hus. Det gick inte så bra, så Frida haffade grannen och frågade efter vägen. Det visade sig att vi stod precis framför. Haha. Christian var där också, och vi chillade lite innan vi lagade mat, det blev hamburgare :G Dock var det lite synd att det bara fanns ketchup och dressing, men man får ta vad man har! Sen blev det Kenny S, och ännu senare färgade jag Jontes hår. Såg idag att det blev svart, snyggt! Grabbarna fick skjutsa oss till bussen, kul eftersom Jonte bara fick köra i 30 eftersom han åker in moppen :P Väl vid bussen kom Frida på att hon hade tappat mobilen, Jonte lovade att kolla efter den på vägen hem. Det kom senare fram att den var kvarglömd i hans rum på laddning, pinsamt! :D

Idag har jag varit helt död i skolan, lov tack! Det blev efter att jag slutat stan med Frida, och psykning av Jonte och Christian på gymmet. Skaffade nya galgar och lite underkläder, långkalsonger som jag vill använda som leggins för dom är sjukt snygga :G Köpte dom som hotpants med, mumma! Nu ska jag käka, och sen plugga italienska! Prov imorrn.
Har kommit fram till att det blir piercing och löshår på lovet.

Posshaj!
€mma

La Vie Boheme

Idag har varit en slappardag. Sov till kvart över två, sen gick jag upp och åt lunch med resten av familjen. Sen har jag ockuperat min brors dator för att kolla one piece. Ska börja kolla animen nu, istället för att läsa mangan. Blir både billigare och roligare :)
Nu har jag börjat tvätta all min tvätt, är trött på att få byta outfit eftersom det plagg man behöver, tex ett svart linne, är smutsigt. Senare ska jag även dammsuga rummet, och tvätta av min ansiktsmask och hårinpackning. Jag är riktigt duktig och gör en massa saker idag. Har även färgat håret på min mami, jag börjar bli skillad på sånt :) Bra övning med, för imorrn ska jag och Frida till Jonathan och då ska jag färga hans hår. Och baka våfflor! Och se på Kenny S :G Och det bästa av allt, jag ska kasta mjöl på honom :D Det kommer bli en bra dag känner jag!
Det blir även gymma med Frida innan.

Nu ska jag tvätta, posshaj!
 €mma

Gbg med Tove

Kom iväg till slut, som vanligt strulade allt med skjuts imorse, men det löste sig. Chillade på rese i en halvtimma med Tove, sen kom tåget och 1 ½ timma senare var vi i Gbg. Vi trallade omrking där ett tag, och fick se häftigaste dansarna vid Kompassen! Jag typ dog när dom breakade loss, man vill bara hänga på :G Fick en del filmer med dom, så jag är glad! Hittade tre snyggsaker med, helt klart värda saker att förlora studiebidraget på! Efter mina inköp och vår McDonalds visit så bar det av hem igen. Träffade Cissi på tåget, småpratade lite och sen somnade jag nästan. Nu ska jag kolla tv hade jag tänkt, och äta ngt sött :G

Rut m.fl


Monki


Sen hittade jag en skjorta för halva priset på MQ men jog ingen bild ;)
Posshaj!
€mma


Pulp Fiction




För mer bilder: Ging3rBiscuit@bilddagboken


Please kiss me, please kiss me

Halloj!
Nu är jag nyduschad för tredje gången idag och lite piggare! Iaf, gårdagen var som vanligt helt cp. Det började som sagt med att jag försov mig, och fick ta moppen till bussen. Naturligtvis slutar den funka efter halva vägen, och jag får köra in till kanten och försök kicka igång den. Det går inte, och som en annan idiot leder jag den till närmsta parkering där jag låser den och svär lite. Då kommer några småkillar cyklandes och ropar något i stil med: Ska du trimma den nu eller?! Och flinar. Jag flinar tillbaka och tänker: döda.
Efter ett tag ringer äntligen mamma, jag fick inte tag på någon alls i början. Jag förklarar situationen och snäll som hon är så sätter hon sig dirr i bilen och åker och hämtar mig för att skjutsa in mig till skolan. Jag hinner till samhällsprovet med en marginal på en kvart kanske, skönt! Provet gick bra faktiskt, bättre än väntat!

Idag hade vi orientering, jag gick med Pamo. Ja, jag gick. Bara. Palla annat :) Missade lite lektioner pga orienteringen, vilket var skönt. Lämnade in eng arbetet. Åkte hem till Ester och duschade och myste med hennes katt <3 Sen tillbaka till skolan där vi åt och hade matte och svenska. Svenskan var soft, för han släppte oss 20 minuter tidigare :G In till stan för att fika och prata med Frida, du är bäst<3 Stan ett tag, provade peruker och cpade oss på Glitter, träffade lite folk och till sist Fridas pappa. Promenerade till rese där han bjöd på fika. Dom var snälla och väntade tills min buss hade gått, vem vill vara ensam ute en fredagkväll? Nu är jag hemma som sagt, ska städa rummet lite och chilla vidare. Imorgon blir det det efterlängtade Gbg med Tove baby, fett kul! Jag ska shoppa :G

Thats all
€mma

All I wanna do is

Ska sova snart, men här har ni dagen:

Fast nä, jag orkar inte. Det blir en bild.


Overslept

Vaknade av att mamma kom in i rummet och ylade på mig, och hoppsan jag hade visst försovit mig! Men ingen idé att försöka hinna då, jag har bestämt att jag tar 09.01 bussen från Mariestad. Då missar jag svenskan men hinner till samhällen och det är ju i samhäll som vi har prov. Lite viktigare alltså. Så nu ska jag plugga lite och chilla, sen ta bussen in.

Posshaj!
€mma

Chillidill

Idag gick skolan ganska fort. Men inte smärtfritt. För min träningsvärk har inte gått över utan är värre än någonsin! Inte blir det bättre av att Västerhöjd ligger på en fakking jävla kulle och är full med trappor :( Eftersom jag, så fort jag gör minst antydan till böjning på benen, typ dör så är det inte kul alls. Och till råga på allt så har jag underskåp.
Efter skolan tittade jag in på La classe, sen gick jag och träffade Tove och Emily som satt och flötade vid helensgården. Sen bar det av hem med Tove hem till mig, idag fick hon äntligen se min garderob ;D Vi tjötade lite, och drog efter ett tag iväg till bussen igen. Där skiljdes vi åt, och jag stack in till stan för att drilla. Kom hem för inte så länge sen, och är utfodrad med hamburgare. Så nu ska jag plugga samhäll med mamma, prov imorrn!

Posshaj!
€mma

Killer pain

I mina ben. För att bli av med gårdagens träningsvärk är inte det bästa att ha hård idrott, fuck :(
Spanska provet gick toppen! Det var sjukt lätt, och bara för jag säger det här så kommer jag antagligen få IG, haha. Dagen har vart seg för övrigt. Jag har inte heller vart på topp eftersom jag inte har sovit alltför mycket, men imorrn blir det nya tag!
Not, nya tag kommer det bli första dagen efter loven.
Firade Elli också, det blev den traditionella lunchen på Eurobaguette som vanligt :G Sweet 16 tjejjen!
Nu ska jag duscha och sen ska mmma få äran att fläta mitt hår! Sen ska jag plugga matte och kanske lite samhäll.





























Posshaj!
€mma

Monday evening

Måndagar gillar jag, dom går snabbt och smärtfritt.
Skippade lunchen och åt på kinaresturang med Tori, veckans uppdate ;)
Efter skolan fikade jag med Tove och med Frida, och fyllde på mitt sminkförråd och köpte även lite nya ansiktsprodukter :G
Sen blev det gymmet med Frida, idag var vi riktigt duktiga och gymmade drygt 40 minuter, power! Träffade Rebeca och fick se hennes piercing, looking good! :G

Efter gymmet slappade vi i duschen, fixade oss och drog till bussen där vi träffade på Jonathan och Anton. Småpratade lite, blir nog film snart. Sen kom fulbussen och vi åkte hem. Nu har jag städat rummet och pluggat spanska. Ska plugga mer sen, och dricka the<3

Sen håller min mobil på att pajja, inte kul :( Ska lämna in den snart, bara jag får en lånemobil och får låna någons mp3, annars kommer jag att dö.

Typ dagens uppdate, back till pluggandet.
Posshaj!
€mma

Sunday afternoon

Kusinerna har åkt, och det är tyst. Typ för tyst. Känns som om det kommer ta ett år eller mer innan vi ses igen, det brukar vara så. Typ: Ha det så bra, vi ses nästa år!
Lr ngt.

Den här helgen har vart riktigt chill. Har vaknat efter 12 både lördag och söndag, jag tror jag lägger sömnen på lager inför skolan. Har nästan läst klart min bok, En komikers uppväxt, det är bara drygt 50 sidor kvar. Jävligt duktigt av mig faktiskt, för jag började med den igårkväll. Senare ska jag plugga samhäll, vi har prov imorgon. Men jag tror det går bra, och sen ska jag göra lite matte med.
Längtar till lovet, men eftersom veckorna går så fort så är det väl lov in no-time.
Kom nyss ut ur duschen för er som vill veta. Har både haft ansiktsmask och hårinpackning, min söndags ritual typ. Vill baka något, och kolla på film. Men jag måste plugga.

Posshaj!
€mma

Weekend

Vaknade upp med kläder och smink fortfarande på, uhh äckligt! Snabbt in i duschen blev det, burr. Att somna med smink är något av det värsta jag vet, man känner sig så grymt äcklig på morgonen och så är det ju int dirket bra för hym heller. But I couldn't help myself, jag var så trött och sängen var så skön :G
Skolan gick segt, det märks tydligt på vår klass när det är fredag. Alla blir helt cp och man fnittrar för ingenting. Ganska kul faktiskt :')

Efter skolan tog jag bussen till Frida där vi hängde eftersom vi missupfattade Tove som fortfarande var kvar i stan. Så vi hoppade på nästa hem till henne istället, för det var inte särskilt lockande att fullfölja hennes förslag om att gå in genom hennes fönster och börja med maten, hahaha.
Väl hos Tove blev det en massa prat och en massa mat, vilket var tur för jag var grymt hungrig! Sen la vi oss i hennes säng och kollade på Camp Rock, eller ah, halva. För när det bara var fem minuter kvar tills bussen skulle gå så tyckte vi att det var dags att, hrm, kuta till bussen. Jag kan ju bara säga att min kondition suger bigtime.
Väl hemma väntade kusinerna, härligt att se dom igen :)
Idag vet jag inte riktigt vad planerna är men jag röstar för popcorn och film! Och plugg, för min del :( Men man kan göra det mysigt om man bara vill. Nu ska jag gå och göra mig iordning och dra iväg ett grattis till sugmössan himself. Thats right, Mr. VB fyller 18 idag, gratz!

Posshaj!
€mma

Pluggkväll

Skola idag, gick segt. Torsdagar är de dagrna jag gillar sämst, de är så sega att man håller på att dö.
Fattade nada verkligen på kemin, men efter att ha fått Johan att förklara lite för mig på msn nu + att jag har läst i boken tror jag att det börjar klarna :) Ska tjöta lite imorrn med mina naturbarn, så ska det nog gå. Gick på stan med Frida efter skolan, vi hittade varandra till slut :P Vi lallade omkring ett tag, åt och så. Jag köpte ny flytande eyeliner och en foundationpensel från Mist, bäst <3 Och lite nya baskrar från Indiska och tre ögonskuggor från Mist, gorgeous<3
Kom på att vi inte orkade gymma så vi tog bussen hem till Frida och åt upp en hel kladdkaka, haha fan vad onyttig jag känner mig :O Men det tar vi igen på måndag, vår gymmdag ;) Sen har jag yoga med Lisa på torsdagar, + att jag ska gymma då med :) Så det blir nog greit!

Kom hem för ett tag sen, har städat osv och tvättat mina sminkpenslar, väl behövligt! Har läst min kemi med, ska plugga matte och läsa igenom min idrottstencil sen blir det sova.
Imorgon ska jag tillbringa kvällen med mina brudar Frida och Tove, raou :G Sen kommer kussarna på kvällen så då kommer jag hem. Thank god its Friday tomorrow!

Posshaj!
€mma

Pics

Fulbullar!




Gabi och jag typ år 2003, memories <3






Dagen är över

Det går fort. Fast ändå segt. Dagen går segt men natten går fort, precis tvärtemot vad jag vill alltså :(
Var med Iris i tisdags, bakade en jävla massa ful-bullar som smakade jättegott! Hon fick sin present av mig med, puss på henne!
Idag hängde jag med Gabi och vi drog först omkring på stan ett tag, jag köpte min efterlängtade fusk-skinn väst från HM och en oversize T-shirt med catwoman tryck och två polotröjjor från Gina :G Sen gick vi hem till henne och åt thaimat och kaka, snackade och hade a great time, ser fram emot fortsatt vänskap med dig tjejjen!<3 Det är det bästa när man hittar tillbaka till en gammal vänskap, love it.

Nu ska jag plugga lite spanska, och se om det är ngt mer jag behöver se igenom innan jag lägger mig. Btw så är farmor här, kul med finbesök. Vi har kommit fram till att vi ska bege oss ut och shoppa tillsammans någon dag, hehehe :D

Posshaj!
€mma


RSS 2.0