This is my curse

Alla har vi något som vi känner ligger som en förbannelse över oss. Ni vet, tanken som säger "att detta ALLTID ska hända mig!". Well, I have it. Dubbelt upp. Och nu ska jag berätta om dem.

Curse number one, aka Hårstrån i maten.
Detta är något jag alltid råkar ut för. Det spelar ingen roll vart jag är, det händer JÄMT. Är jag i skolan är det ännu äckligare med tanke på att våra mattanter är hybrider av träskpaddor och brutala boxare, här skämtar jag inte. En utav dem går under öknamnet "den sargade bävern" har jag hört, och det stämmer in på pricken. I vilket fall som helst är de ståltanter av den mest brutala natur, och de använder ALDRIG hårnät. Vlket jag har fått erfara x antal gånger. THIS IS MY CURSE!

Curse number two, aka trashy strumbyxa.
Nu står det klart, jag kan inte ha strumpbyxor mer än en dag utan att de går sönder. Det spelar ingen roll om jag köper dem på Twilfit för 99 kr st eller om jag kör på ett ekonomipack från HM, de går sönder lika lätt ändå! Som exempel ska jag ta gårdagen, det är är riktigt sjukt.
Jag hade precis slutat skolan och skulle till stan för att fylla på mitt förråd av svarta vanliga strumpbyxor, eftersom mitt lager hade sinat. Jag följer med några vänner in på Willys för att en av dem skulle köpa chips, sällskap är ju alltid kul aight? Well, jag börjar emellertid känna ett behov av att rätta till mina gråa strumpbyxor som jag för tillfället har på mig, de sitter lite snett. Så jag stannar upp och börjar vrida dem åt rätt håll, varpå det låter ritch ratch och plötsligt står jag med ett 2 dm brett hål i mina panty-hoes, preics vid ljumsken! Panikslagen tittar jag mig snabbt omkring för att försäkra mig om att ingen sett mig, varpå jag slutför chipsinhandlingen och tar farväl av mina kompisar som skulle vidare till bussen.
Jag skyndar så gott jag kan till HM bara för att upptäcka att deras ekonomipack är slut (hata!) och går därför vidare till Åhléns och köper två par där istället. 130 kr fattigare smiter jag in i första bästa provhytt och svidar om till ett av paren och går nöjd och glad därifrån. När jag kommer hem upptäcker jag att jag på något mirakulöst sätt har fått en maska på baksidan låret! Min första reaktion är att vilja gå bärsärk och döda allt levande inom 10 meters avstånd, men tänker att det ändå var tur att jag hade köpt två par. The next day (idag) åker jag buss till skolan eftersom mamma inte kunde skjutsa mig med bilen. Väl inne i byggnaden of one thousand years of pain går jag och småpratar med Susanne när jag på något fucked up mirakulöst jävla sätt fumlar till med väskan så att dragkedjan kommer åt låret, och jag vet precis vad som har hänt innan jag ens hör ritch ratch-ljudet. "Helvetesjävlaskitfittaukollonfaaaaaaaan!" tänker jag och smiter in på toaletten där jag efter bästa förmåga drar i maskorna så att de bildar en linje tvärs över benet. Det är meningen att det ska se ut som ett mönster. Bättre än inget, men jag har tappat räkningen på hur många gånger jag fick kommentaren á la "öh du, dina strumpbyxor är trasiga!". Till och med min Fotolärare reagerade, det första han sa när jag kom in genom dörren var "bara så att duvet har du fått en maska". NO FUCKING SHIT?! TACK SOM FAN FÖR ATT DU UPPLYSER MIG OM DET! *återhållen dampattack*

These are my curses, jag lever med dem så gott jag kan.
Nu har jag köpt ett fempack strumpbyxor på Lindex för 50 kr, så jag klarar mig några dagar.
Och jag kollar alltid två gånger innan jag tar en tugga av maten.

What doesn't kill you makes you stronger - I'd like to believe that.


Curses!



Stockholm syndrome

Jag har inget att rapportera idag direkt.
Jag köpte svarta skor efter skolan på HM. Naturligtvis hade de inte strumpbyxorna jag alltid köper så jag gick till Åhléns istället och kirrade två par. Direkt därefter smet jag in i första bästa provrum och drog av mig mina gråa, trasiga (jag hade lyckats göra ett gigantiskt hål i dem bara en kvart tidigare på Willys) till de nya, svarta. Glad tjej åker hem, duschar i en timma, pluggar och går ut och går (nyss hemkommen) och upptäcker att det redan upstått ett minihål i de nya!

HATDAMPSKRIKYLFAAAANIHELVETEEEE!

And such, fuck Åhléns.

Vill ni veta något om mig btw? Jag gillar att promenera i mörker med musiken dunkandes i öronen. Det får mig att slappna av, hela grejen lixom. Mörkret bidrar till att man får känna friden i att vara ensam, det är inga personer som stirrar så man kan gå helt ofixad och bara andas in skogens friska dofter utan att give den minsta lilla damn om hur andra uppfattar en. Musiken tillåter mig att gå utan att skita på mig, för utan den skulle jag inte våga mig ut i mörkret överhuvudtaget. Dessa är villkorlen för att jag ska ut och gå; bäcksvart ute, musik och rundan i skogen.

Det kan inte bli bättre. Eller jo, jag kunde ju hitta min borttappade nya kjol, det skulle vara fine with me.

Laugh 'n' a ½

En helt vanlig måndag.
En helt vanlig kall måndag, fram med vinterjackan säger jag bara! Fick tillbaka psykologiprovet - nöjdtjej_92 - redovisade min bildkreation på Foto a - Tweed Gunnar var faktiskt ganska schysst - åt mat i matsalen - fick min curse bekräftad á la hårstrån i maten.

You know, en helt vanlig måndag.
Något som var en glädjehöjare var efter skolan när jag fick träffa Frida och Elin, myste/fikade på Pims med BurrFrida och gick sen och inhandlade både nödvändiga och onödiga saker.
Fast egentligen var de alla nödvändiga, inköpen that is, för..jag ville ha dem!

*Furry benvärmare (låve<3)
*Svart halsduk (nödvändigt!)
*svart mössa (nödvändigt I tell you!)
*T-zone (y)

Och fortfarande har jag så mycket kvar som jag vill ha </3
Tur att studiebidraget trillar in om någon dag *katching!*


Det är nu jag borde säga det vanliga "nu ska jag plugga matte, mors", men det tänker jag inte göra.
Varför inte?
JAG ÄR KLAR MED MATTELÄXAN REDAN SUCKEEERS!

Fuck yay!
Fuck nej!
Fuck hej(då).

Fuckno

Varför kan inte min dator bara samarbeta med mig? För att inte tala om mitt trådlösa tangentbord som har en förkärlek till att hoppa över bokstäver så att jag framstår som en analfabet, eller varför inte nämna min trådlösa datormus som frossar på batterier? Elektronik, elektronik. Framför er väljer jag döden på en spik.

För att rimma till det hela lite.

Idag har jag hjälpt farsgubben med att lasta virke och jag har betalat av drygt 400 kr på min skuld till priset av ett ruttet humör. You know, när man till slut får ont i ryggen och alla brädor tycks vilja fälla dig och det enda du vill göra är att ta varenda brädjävel och slänga åthelvete. Tur att det är söndag, då är det okej att gå omkring som en sur zombie men flötigt hår. Nu ska jag snart fortsätta med mitt mattepluggande, klockan är 22.40 men den känns som 24.00.

Det är väl då jag kommer komma i säng, I hope.


Better days

Idag är Tove sjuk och jag står handfallen; vadfan ska jag göra!?
Bleh, det är så surt när saker inte går som man tänkt sig, speciellt saker som man sett fram emot ett tag. Men jag slänger ändå ut en kryapådig-puss till dig Tove, i ett kuvert med en kyssmun på!


Jag funderar på att städa rummet som är på gränsen till obeboeligt, dammet under soffan har börjat utveckla huggtänder nu så jag antar att det är dags för en dammsugning. Sen borde jag plugga matte och psykologi, men ikväll då? Jag är lite sugen på att göra något kul ändå, Pims kanske? Hm.
Så om jag lägger upp det såhär:

1. Städa rummet
2. Plugga matte
3. Övningsköra (hoppas!)
4. Göra något kul

Hehe jo men varför inte
Off to förvrkling av min lista
Hejdå.

Done

Nej jag vill skriva lite innan jag går ut.
Om vad vet jag inte, vi får helt enkelt se vad som kommer ur det hela.

Jag vet inte vad jag vill vara, eller hur jag vill se ut eller hur jag vill att andra ska uppfatta mig.
Jag vet inte så mycket än, för ibland dagdrömmer jag mig bort i skolan när det är meningen att jag ska lyssna och lära mig om Shakespeare och logaritmer. Men jag hoppas det kommer, för mig kommer det bara ta lite längre tid.

Ibland tänker jag att jag vill vara bäst i något, så att alla skulle titta beundrande på mig och tänka "wow, DEN tjejen alltså". Jag skulle vilja vara bra bättre bäst på saken ifråga, såpass bra att de som försökte stjäla my time to shine ifrån mig, my spotlight typ, skulle misslyckas totalt. För så känns det ibland. Jag har inte något som jag är världsbäst på, men jag har vissa saker som jag är lite bättre på än andra, precis som andra har saker de är bättre på än mig. Kvalitéer, så att säga. Men när jag väl får chans att uttrycka dessa speciella särdrag som jag har och som gör mig lite unik, så upplever jag ibland att vissa uppmärksamhetstörstande själar är där och vill ta det ifrån mig. Det kanske bara är jag, men jag tycker faktiskt inte att det är okej att avbryta mitt i ett samtal jag för med en annan vän för att själv få ta del av det. Det är inte alltid man kan ta del av allting, visa respet förhelvete. Det handlar om att växa upp och att inte vara så barnslig, att kunna stå i kö och vänta på sin tur och att kunna vara så mogen att man kan låta någon annans behov gå före ens egna ibland.

Oj, vad bitter jag låter. Som en stackars liten krake. Men ibland får man låta bitter och vara självömkande, det är en del av det hela.

NU, ska jag gå ut och gå.

Paramore

En chill lördag. En chillördag. En lördag fylld av chill.
Nu är det bra med chill, jag ska gå ut och gå med en mobil fylld av Paramore.
Mors


Ignorance

Tillbaka igen!
Kvällen började på Valhall. Jag, Tove, Lisa + kompis och Gabriella kollade på Wallpaper Avenue tills de spelat klart och jag tyckte de var riktigt bra faktiskt, tummen upp. Efter att evenemanget var avslutat drog jag och Tove vidare till Pims där jag tog en Caffe Dumle + nachos som vi delade på, mumma. Well, sen då? Vi satt och snackade, hälsade på folk som strögade förbi eller som redan satt på Pims och efter en dryg timma var det dags att bege sig mot resecentrum igen. Busschauffören var damp och glömde släppa av Tove på hennes hållplats, så broder Hannes gjorde en insats och vrålade till "ÖH! Nu glömde du stanna va?!" varpå han stannade. Power. Men seriöst, ofta han inte stannar? Och det fula var att konversationen på ett ungeför såg ut såhär:

Tove trycker i god tid på stoppknappen och reser sig, busschauffören åker förbi hållplatsen ändå.
Tove: Men..jag skulle ju av!
Hannes: ÖH! SKULLE DU INTE STANNA DÄR ELLER?!
Busschauffören: Jaha, du ville av där?

NO SHIT?

Hursomhelst, det har varit en kanonkväll. Imorgon har jag en lektion (idrott) och sen ska hela klassen någonstans och greja. Tydligen är det i stil med Baltazar, jag vet inte vad jag ska tycka men vadsomhelst framför en fredag med kemi, matte och fysik.

Godnatt alla hoes and bro's!

Hyena

Nu måste jag fixa mig, bråttom bråttom!
Next: Hyena med Tove och Lisa!

Opportunity

Jag älskar musik, utan den skulle jag inte klara mig. Det är som en drog, den tar mig igenom vardagen och hjälper mig slappna av, hjälper mig att bearbeta svåra tankar och känslor. Negtiva bieffekter är väl att jag drömmer mig bort när jag egentligen borde göra viktigare saker, som att plugga matte till exempel.

Men är det viktigare att ta sig igenom skolan än vad det är att ta sig igenom livet? Tankeställare.

Sneaky peak på bridesmade fotosession



Jag vet inte dina avsikter.
Jag vill tro dig väl, jag vill vara naiv, jag vill bara vara lyckligt oveteande förhelvete!
Det gör inte lika ont som att inse sanningen, please blindfold me and take me in your arms.
Om det vore så lätt, jag är väl helt enkelt för medveten för mitt eget bästa.
Jag ser stoppskylten i ögonvrån, jag hör varningssignalerna ljuda.
Ibland önskar jag att jag var blind och döv.
För det är ju så mycket enklare att bara släppa taget och förlita sig på en lögn.

Höstmusik

...är bra bra bäst.
Jag kan inte koncentrera mig på att skriva något vettigt här nu för jag vet att mitt te kokar därnere.
Såatte..ah. Imorgon har jag prov; biologi. På fredag har jag matteprov. Tills torsdag har jag fet spanska läxa.

But hey, jag slipper ju löpningen på idrotten on friday? Alltid något.

Küss.

Hamlet afternoon

Idag har varit min sjukdag. Jag har haft lite halvpanik eftersom Hamlet ska vara utläst tills på tisdag + en helvetes massa instuderingsfrågor, och gissa hur långt jag hade kommit när jag började idag? Typ 5 sidor, yay..
Men sen tog jag mig i kragen, tog en våffla, tog en cigarett, tog min mobil, tog en katt och satte mig under vindruvsklasarna i växthuset och läste ut hela. Jag kan kicka ass när jag bara vill, belive in me.

Tråkigt nog kunde jag varken träffa Iris som jag har så mycket att ta igen med, och inte heller Gabriella som är min äslakde gay cat, så det har varit tråkigt. Jag kompenserade genom att fixa mitt hår á la the 50s, det gjorde mig lite gladare. 

Min mobil är cp. Den ville inte ladda inatt när jag laddade den, och jag som till och med hade satt en tofs på den eftersom den glappar! Fuck it, jag ska stampa på den. Eller be pappa köra över den med bilen, eller varför nte tvätta den i tvättmaskinen? Han är bra på båda, h3h3.

Imorgon står fika med mina två drillzgirlz + Italienåterträff på schemat.
Men jag kanske måste avboka, cuz I'm not feeling well T_T

Min vecka:
Negativt: Springa på idrotten på fredag. Två prov i veckan. Fet spanska läxa.
Positivt: Missar springa på fredag pga stockholm, får göra matteprovet tidigt på fredagsmogonen så jag missar det inte (yay!) och sist men absolut inte minst...STOCKHOLM MED GAY!

Fucking awesome! Jag peppar istället för deppar.

I need your love

Jag är sjuk.
Vill inte vara sjuk.
Fast är jag sjuk? Mja, förkyld mest, men tillräckligt mycket för att matten inte går att begripa eftersom huvudet gör för ont. Det snurrar i min skalle, och jag har en miljon saker jag borde göra istället för att åka karusell.

Ibland kommer saker väldigt olämpligt.
Jag hatar olämpliga saker.
Jag hatar det här.

På lördag, på lördag, på lördag...

Good evening everyhopa!
Trötta? Inte? Jag är astrött. (haha nu kom jag att tänka på ikväll när lisa skulle föklara "as" och började med att definera det som "ett fulare ord för rumpa och som man kan säga framför ett ord för att göra det starkare!" (typ astrött). Naturligtvis tänkte jag på skit, så vi fick inga poäng.)

Jag har gjort ganska mycket saker idag..jag menar igår (gah, återigen samma problem igen med "idag är igår" scenariot!) Bland annat var jag i Göteborg med Josse för att direkt vid hemkomst till SKövde åka vidare till Ryd för att fira Pamela som fyllde 17 bast! Båda var underbart roliga och jag gillar alla girlz in my klass, fina flickor<3

I götet hittade jag en fin tröja från Monki, kanskevisarersenhihihi, och en underbarälskadjättefinbästivärlden(pappabetaladensnela?) poncho för 699 på Rut m. flera. Naturligtvis är spårvagnen som skulle ha tagit oss till Prinsgatan cp så det hela slutar med att vi får åka ca 45 minuter spårvagn helt i onödan och knappt får sittplatser på tåget hem. Så jag hann inte köpa den, ponchon alltså. Det får bli ett senare projekt i Stockholm!

Nu är jag dötrött, så nu ska jag sova. Imorgon blir det brunch med Gabriella och sen plugg och därefter Morden in Midsomer med Iris.
Godnatt!

The Inevitable Return of the Great White Dope

För några timmar sedan var det fredag. Nu är det lördag. Det känns så fel att säga igår till fredag.

Igår orienterade jag med Josefine, som jag btw ska till Göteborg med idag. Vi var kungliga, tog karta nummer två som ingen annan hade och rumlade runt i skogen i ca 1,5 timma. Det var nice, luften var frisk och kontrollerna var oftast där dom skulle. Och jag fick lite sovmorgon, behövde inte fixa mig direkt när jag vaknade (med allt vad det innebär) utan kunde bara dra på mig mjukisbyxorna och ut i bilen. Efter att ha avnjutit en god frukost, för en gångs skull. Resten av dagen var helt okej, fick tag på mamma och lunchade tillsammans på Mangos (mammatime<3). Sen droppade jag av mina försenade böcker på bibblan (vuxenpoäng) och åkte hem med papi. Sen somnade jag, missade min och Gabys gaytime på Husaren (där försann vuxenpoängen) och grämde mig ett tag över detta varpå jag städade rummet (and the adultpoints iz back!). Sen fick jag höra att vi hade huset fullt, och detta var jag naturligtvis tvungen att undersöka. Huset fullt = Viktor, Robert, Hannes och Emma i köket och buteljerar Hannes öl. Jag hoppar rakt in i sammanhanget och det hela slutar med att jag och Emma är the masters of kapsylgrejen (i horborgen!). Det var najz, och Viktor fick mina trashy panty hoes till att polera sina kängor med :/ Men a promise is a promise, även om sorgen över förlusten är stor.

Nu ska jag se på anime, mysa lite och sen däcka. Jag är spräng trött.



I want you!
I want you so bad!

*Reminder till mig: kolla upp tatueringsstudio imorgon!

The nectar.

Prototypen är klar.
Jag är kär.



Quinna, hora

Just nu borde jag ligga i sängen. Men det gör jag inte, uppenbarligen. Istället sitter jag framför datorn och försöker komma upp med the tattoo of doom. Jag är ju fast besluten om att tatuera mig när jag, om nu exakt 235 dagar, fyller 18. Det ska vara bra, jag vill verkligen ha något som är så..jag.

Men hur fan är jag? Jag tänker bara på alla lame-ass beskrivningar man skulle skriva till varandra på små lappar på EQ:n i mellanstadiet. Ni vet, positiva lappar á la "snäll, söt, generös"-wawawa. Ingen kunde ju skriva något personligt utan körde på med samma sak till alla-som om någon brydde sig lixom. Nae.

Jag vet att jag vill ha spader-symbolen. Varför? Haha jag vet inte, men jag älskar den. Jag assosierar den med något stilrent, vackert och sensuellt. Haha vet du ens vad sensuellt betyder? Ja det vet jag faktiskt, jag googlade det just *inyerface!*

Men borde jag ha något mer? Jag älskar ju färg, så kanske en sol? Spader i en solnedgång (jag älskar solned/uppgångar) eller i själva solen?
Då kan jag väl inte ha den i nacken (too big), höften? Ovanför rumpan?

Gah, jobbigt!
Men jag ska måla tills jag får fram vad jag vill ha. Tills hjärnans diffusa bild har kommit ner på målarduken i begriplig form, men det är lugnt - jag har ju trots allt 235 dagar på mig.

Peace.
KVINNA HORA!




Everything is everything

Hemma från skolan.
Hemma från Gengåvan med Gabriella.
Hemma och tar det lugnt.

Det är så skönt att ta det lugnt ibland, känna att man faktiskt har tid att ta det lugnt.
Fast jag fuskar, jag har egentligen inte tid. Jag borde plugga, men jag vill se på anime nu och greja med några bilder i ps. Efter det kan jag tänka mig att vara flitig.

Jag köpte glasögon, en stickad kofta/väst, en mystrja och ett par gräddvita klackskor för 137 kr.
Jag gillar gengåvan, och jag älskar när Gabriella skjutsar mig på cykeln, för att inte tala om Loka med smak av fläder och citron.

Hejdå.

I gotta feeling

Nu funkar Photoshop.
Jag har sett på anime och ska nu lägga in ny musik på mobilen.
Jag har en katt i soffan.

Jag är nöjd, och hösten har kommit.


I've got a feeling, woohoo
That tonight is gonna be a good night

Dikter på fel sätt

Idag har varit en bra dag. Jag kände mig fräsch i min avklippta jeansjacka, nu jeansväst, och i mina high heels. Fast ack vad mina fötter ömmar nu, hehe. Efter skolan satt jag i fyra timmar på Pims med Gabriella och snackade bajs och förundrades åt världen.

Nu krånglar min dator lite igen, det går lixom upp och ner det där. Men jävlar anamma vad snabb den är nu, jesus.



Och fast vi inte vet vad som har hänt
Så vet vi alltid vad vi känt
Och kan jag lova: allt är annorlunda i ett annat land

Spotted: Spotify på en väl fungerande dator

Och en glad Emma, som för tillfället håller på att föra över allt saknat från pappas über extarna hårddisk till min egen. Musiken är snart klar, bara bilder kvar. Glad_katttjej says: wiiii!

Nu ska jag fortsätta.

Saturnus

Vissa dagar ska man stanna i sängen. Jag börjar misstänka att idag, lördagen den 5:e September, är en sån dag. Jag har ont i hela kroppen efter två nv dagar som innehöll bland annat vild flykt från vattenballongskastande, frustande treor och en tur mitt i natten till toaletten med Arri ridandes på min rygg (jag bar tjejen uppför en jävla backe på tillbakavägen, strongt!). Så massage? Fuck yes please!

Upptäckten av en enorm svulst bredvid min näsa och att mitt begär efter Göteborgs diverse affärer håller på att göra mig galen gör mig inte på bättre humör. Fuck alla er som inte har f-kort!
Något positivt då? Well, min dator är som sagt tillbaka. Men är den helt okej då? Inte? FAN VAD TRIST! Ja, it's true. Den är fortfarande cp á la tar 6 minuter på sig att starta och är segare än snigelbajs, plus att supportkillen antagligen hade blivit tappad i golvet när han föddes, för att inte tala om killarna som skulle fixa burkjäveln in the first place! De hade bytt moderkort men inte blåst datorn, så all skit var fortfarande kvar. Så nu sitter jag och väntar på att alla mina filer ska kopieras till pappas über externa hårddisk så att vi själva kan blåsa den, min alltså-inte pappas. För just det ja, det hade ju mamma glömt att fixa, en backup på alla mina viktiga saker. Det enda som låg i mappen på min brors dator var i stort sett allt utom just de sakerna som jag ville kopiera. Såatte, lite tur var det väl att service killarna inte blåste datorn, för då hade alla min älskade bilder samt my beloved music försvunnit. Tur i oturen.

Inte för att jag kan något om datorer, men till och med jag förstår att något är galet här.

Så jag har bestämt mig. Idag ska jag ligga i sängen och läsa Hamlet.
There is nothing else I can say.

Naturläger

Honey, I'm home!

Tillbaka frå två naturdagar på Sommarlands camping, helt död men glad ändå. Vädret var bättre än förra året, men inte mycket, vi fick vår beskärda del skitväder iår med. Men visst hade vi kul ändå! Vi åkte i torsdags, bussarna släppte av oss vid campingen och vi ilade fort vidare till våra stugor, som btw var centrum för allt ofog som natten erbjöd oss. Det finns en slags oskriven regel som de flesta eleverna vet om; att även om lärarna strängt har sagt till att man ska sova i sin tilldelade stuga så är det fritt fram att smyga över till en annan och sova där istället. Ibland kan man byta sovplats med någon annan på elevernas egna svarta marknad, eller så är man så fräck och helt enkelt stjäl en sovplats. Jag valde det sistnämnda, höhö.

Men var försiktig, lärarna stryker omkring på området som blodhundar. Och dom väntar bara på en chans att få sätta klorna i just dig! Särskilt vår alldeles egna mattelärare är speciellt blodturstig, han är först ut och sist i säng på kvällen när det är dags för lärarnas spaningsrunda- hue.

Nåväl! Efter att ha paclat upp lite smått så väntade oss en härlig tipspromenad med ettorna och treorna. Jag hamnade i samma grupp som Elli och Anton från min klass och några andra tjommar från de nyligen nämnda årskurserna - alla från klass a. A är bäst. Tipspromenaden erbjöd allt ifrån vanliga frågor till mashmallow-ätning (den sistnämnda stod jag för, jag fick in 7 i munnen!) och vädret var stekhett. Alla ångrade sig då att de hade tagit med varma kläder, och en del bytte om till linne och shorts. Det skulle de inte ha gjort, för spöregnet kom, lurigt som spöregn tenderar att vara, senare när alla var oförberedda vilket resulterade i dyngsura ungar. Men vi spelade våra kubb och boule matcher utan gnäll och kom trea i tävlingen. Jag fick godis, yay!

Sen var det middagsdags och vi i vår stuga åt tacos (<3). Efter det så hade vi lite spare time till klockan 7 då lekarna satte igång, alltid lika kul att se på dem. Well, sen tändes grillarna och alla var fria.

Åh, nu kom mami med chokladkaka! -tillfälligt avbrott-

Sådär, var var jag? Just det ja, grillarna. Hehe nu kommer det roliga i form av nollning i örkret. Det här är min favoritdel av lägret, just på grund av att den är så jävla kul! Alla som får tag, och som är modiga nog, på vattenballonger kastar dem på första bästa person ur annan årskurs, stenhårt! Sen har vi ju matkrigen som stugorna fick lida av, hahaha bäst!
Well, nu är det svårare att nolla barnen eftersom lärarna är så kinkiga. Men lite kul fick vi ändå! Jag blev åtminstone inte träffad- som förra året.

Sen så strosade vi allmänt runt och umgicks, försökte undvika att bli äggade medan vi hade det nice i mörkret. Sen stack jag in till stuga 415 med sällskapet Arri, Niki, Elli och Lisa, vars säng jag delade. Fredagen bestod mest av att packa iordning allt, städa och självklart; klasskampen. Jag har många roliga bilder därifrån som jag kommer lägga ut på min bdb, men några kommer nog upp här med. Tja, vad hände mer? Vi åkte hem och jag fick bytt min våffeltång på La classe. Och nu sitter jag här och äter kladdkaka, underbart.

MIN DATOR ÄR HEMMA IGEN BTW!
SPRÄNG ATTACK DAMP GLÄDJE!

Nu ska jag se på Gossip girl, ha det!

Disconnected

Phu, idag har varit en jobbig dag. Den har gått relativt smärtfritt, men uschfyfan vad flötig jag kände mig idag. Inte blev det bättre av att vädret senare slog om från ruggigt till soligt och att min mysklädsel med tjocktröja då visade sig vara helt fel. Varför kan inte vädret bara vara sådär fint höstigt som det SKA vara på hösten!? Ska det vara så jävla svårt att följa årstiderna, huh? Just nu vet man ju inte hur man ska klä sig, jobbigt.

Och nu nös jag två gånger med bara för det. Ok nu kom en till, tre gånger!
4 gånger, gah!

Fikade med Tove en snabbis i stan med förut, trevligt! Imorgon står Gay girl på listan och eventuellt byte av min våffeltång som blir så fruktansvärt varm att man knappt kan hålla i den. Sen ska jag kirra en inpackning till håret med, slitet är det.

Det låter väl bra? Nu ska jag hardcore-plugga.
Küss.

Matfestivalen dag 2

Holla, cathing up am I.
Matfestivalen dag två, sammanfattning hämtad från min bdb då jag är för lat att skriva en helt ny (a)

Lördag:


På schemat stod förfest@Lisas place och bandspelning, men cp-molnet var av annan åsikt vilket resulterade i att allting sket sig. Ingen bil;ingen skjuts, men pappa mufasa var snäll katt och skjutsade mig på Mc:n in till Gabriella aka gay Girl. Tillsammans for vi till superjuicens land och efter egna kreationer och upptäckten av det faktum att min mobil var glömd hemma var vi nere i stan och mötte upp broes & hoes. Därefter smet vi vidare till nästa toalettbesök, på vår resa träffade vi forna vänner varav några jag aldrig kommer att kunna definera.


I rond 2 träffade vi Frida efter ett karusellbesök och återföreningen blev vild. Kyrkogården nästa och därefter kaos, borttappad flicka blir återfunnen vid spelningarna som jag och Frida köttar sönder i publiken<3 Vi dissar skjuts för mera äventyr, och Gabriella och jag går på upptäcksfärd i parken där vi möter the wicked witch of east och hennes fucked up monkey. Vi lägger snabbt benen på ryggen och tack vare en skicklig undanmanöver så undkommer vi med livet i behåll. Vi träffar även Pingu och hans följeslagare, gitarrtrion som underhåller folket och därefter hittar vi Fisk Elin och Frida som har gått och gömt sig med sina pojkar. Sockervadden kallar på mig, jag kirrar den och därefter ska vi söka efter landet där man böjer bananerna. Bananerna var slut och vi träffar återigen Pingu-klubbens anhängare som får nästan halva min sockervadd. Fisk Elin försvinner spårlöst och kvar blir jag och Gabriella i norrmännens sten-sax-papir spel. Vi segrar och äter thaimat och korv, hittar allsångarna och joinar dem. Efter ett tag luktar det slentrian och vi gittar därifrån för att avsluta vårt mission ala "specialremmen". Vi  hittar old friends of Gääb som vi står och tjatar med, vilket leder oss till Rond 3.


I den försvinner vi spårlöst i natten på en kundvagnsfärd hem till Poolägaren, vi firar med ölande och nattdopp varpå vi råkar störa den slumrande mammadraken som hotar med totalförstörelse om vi
inte illa kvickt shuts our pieholes. Vi lyder och avancerar till Tvsoffan i källaren varpå jag däckar och vaknar upp i slutet av historien som jag fick återberättad senare. Jag och Gabriella åker hem till henne fyra timmar senare vid halv elva där vi dör ett tag varpå vi går igenom helgens bravader samtidigt som vi fyller magarna med iste och blåbärspaj.

 

Det här var lätt den bästa matfestivalen hittills, tack alla underbara fina människor som har gjorde min helg <3


RSS 2.0