Foxy lady

Nu är jag klar! WOOOOOOOO min foxy dräkt för imorgon är finished! Hur den blev? Pics kommer imorgon, men jävlar vad nöjd jag är, happyface_räv_tjej!

Nu sitter jag och bestämmer smink, ska röjja upp på rummet efteråt och sen plugga en del. Blev chockad när jag insåg att klockan bara var tio i nio, hela kvällen på mig typ bah!

Igår var jag i Gbg med Josse, det var mys á la pys. Vi gick ut fel väg på McDonalds och hittade en jättesöt affär med världens godaste handkräm, så dit ska vi inför Julen. Vi hittade även mina fangs på Buttericks, lite dyrare än vad jag hade trott men dom slutade som köpta ändå. Smakar det så kostar det and such..yeah.

Lite halvstressat inägg men vad göra när adrenalinet pumpar i kroppen och spiten står på trappan?!
Nuså, I'm off.


Jag vill va med dig

Sitter och lyssar på min kusin Erik för tillfället på myspace, killen har talang (y)
http://www.myspace.com/derkidmusic

Kom hem från Göteborg för några timmar sedan, jag åkte ju dit med Gay Girl i fredags och sov hos Cissi tills idag, underbar helg<3 Hittade en massa fint så jag är nöjdtjej_katt nu, plus att min tröja är klar! Hittade äntligen en röd tajt tunika som jag kan ha på halloween, jag har letat som en ganing! Köpte läderband och tyg från Panduro så att jag kunde fixa till den, så nu har den korsett snörning i ryggen, epic! Förutom det köpte jag lite kläder och två kort från Buttericks med pinuppor på, och en cigaretthållare från en tobaksaffär på centralen. Den är dock relativt kort, så min search för en lång á la Cruella De Vil continues..



Uppmärksamma gärna att jag för det första inte ska ha en ljusblå cigaretthållare (black is the nya ljusblå), att jag för det andra inte röker rosa cigaretter, att jag för det tredje inte är kedjerökare och att jag för det fjärde inte spyr ur mig såna gula giftmoln som Cruella gör. De är som sirap, man vill lixom skära i dem med en brödkniv...cut cut. Jag ville bara informera om detta då jag tyckte det var något som kanske skulle skaka om er bild av mig, jag är ju egentligen en så ordningsam och ordentlig flicka_92. Host.

Jag funderar på om jag ska gå ut och gå, men jag orkar inte det nu så jag kör på långrunda imorgon istället. Kanske hittar jag någon trevlig person som jag kan hänga med också? Jag är sugen på något kreativt..mumz!
Godnatterz alla katterz!

Day after tomorrow

Jag kan inte bestämma mig för om jag är pigg eller trött. Ögonen vill lixom gå i kors lite men hjärnan är på g, vad är man då? För tillfället känner jag mig som en hybrid av en sengångare och en energisk hundvalp, lixom både motsatsen och dess motsats...bleh, jag babblar i nattmössan. Det har jag faktiskt lust med. Tänk om man kunde göra allt man hade lust med utan att det skulle få några negativa konsekvenser, hur skönt vore inte det? Men antagligen skulle det resonemanget gå käpprätt åt helvete det också, bara för att.

Work in progress

Korsögd

Mina ögon går i kors, saliven rinner ur mungipan och jag gäspar konstant; jag är så jävla trött! Hela veckan har gått ut på att plugga mer eller mindre, tack vare det där förbaskade fysik provet på onaturligt många kapitel som jag har på fredag! Imorgon har jag även ett spanskaprov som kommer innehålla "lite gott och blandat" vilket jag tolkar som min egen dödsdom serverad på ett papper. Fyfan, roligare saker hade jag kunnat tänka mig, som till exempel att ha ett liv? Det vore ju inte så dumt menar jag.

Btw så har jag bestämt mig; jag ska skaffa en ny blogg! Men det sker först om 6 månader på grund av en otroligt klumpig insats från min sida *cut*.

Jaja, vi har alla våra motgångar. Nu fortsätter plugget, hey ho lets go..gaahhh, fuck this shit!!

Onsdagkväll klockan halv sju

Bleh, jag måste göra en ny header. Och jag har tröttnat på mitt bloggnamn, skaffa ny blogg? Som inte är felstavad, det vore ju lixom ett plus i kanten.
Idag är det 200 dagar kvar tills jag fyller 18, woho! Jag borde tapetsera hela skolan i post-it lappar med texten "200 dagar kvar!" så att alla misstar mig för en blivande student med helt skruvat sinne för matematik, om studenten inte är den 3 maj dvs.
Idag har det varit så fruktansvärt kallt att jag nästan och nära på förfrusit diverse kroppsdelar, men eftersom Tove hittade mina vantar så överlevde jag, om så på håret. Nu sitter jag hos gay girl och ska plugga matte. Om en timme börjar magdansen.
Bo.

Wasted

Yet another weekend has passed by. Lixom bara sådär utan att jag direkt märkte det. Om några minuter kommer det att vara fredag igen typ. Och då kommer jag slipa golvet i mitt blivande rum med en monstermaskin, och förhoppningsvis kommer väggarna vara färdigmålade med grundfärgen så att jag kan börja med dekoren.

Jag var ute och gick förut, att gå fort med adrenalinmusik dunkandes i öronen mitt i natten är bland det bästa jag vet. Jag har gjort en egen runda nu på ca 6 km, den läskiga biten är precis i början när jag går förbi toffelversktan. Jag har alltid tyckt att den är ruskig, jag minns när jag var liten och trampade på en spik precis bakom det gamla rucklet. Jävlar vad det sved.
Godnatt.

Feuer frei

Vi åkte aldrig till Alingsås, Gabriella och moi. Efter några telefonsamtal stod det klart att det var inställt och framflyttat tills nästa Torsdag istället. Kul. "Vad göra?" tänkte vi, vred på huvudet och upptäckte att vi stod precis utanför Pims. So why not? Vår gaytime spenderades där istället, och med tanke på vädret kände jag att jag inte hade velat vara någon annanstans en sunkig torsdagseftermiddag som denna.

Imorgon ska jag skola mig, sen ska jag bussa mig hemåt för att plugga fysik och se på Bleach (det lönar sig att spara avsnitt!). Senare på kvällen ska jag dö i min säng så att jag kan komma upp på lördagen, för då ska jag och Tove till Göteborg.

Mumz.

Fat lip

I dont want to waste my time
Become aother casualty of society.
I'll never fall in line
Become another victim of your conformity
And back down.

Jag har så mycket jag vill göra just nu, men det känns som om jag sitter fast och trampar på samma ställe. Jag vill ut, bort... så långt bort från all skit som jag är så jävla trött på. Jag har funderat flera gånger på vad det är som håller kvar mig, och i ärlighetens namn har jag inget bra svar. Självklart förgyller mina fina vänner min vardag, och självklart bidrar min familj till trygghet, men förutom det är jag inte särskilt keen on att stanna kvar här.

Jag vet inte, det känns bara som att jag behöver luftombyte. Jag behöver vidga mina vyer och söka efter nektarn någon annanstans än här. För om jag ska vara ärlig, så tror jag inte att jag har något mer att hämta i Sverige på ett tag. London calling..

Motivation

Jag hatar att länkarna längst ner i högra hörnet av varje inlägg är brandgula. Nu vet jag vad ni tänker: "Varför säger hon bara inte orange?" Visst, det skulle jag kunna göra. Men hur fan böjer man orange i plural? Orangea? Det fick jag då aldrig lära mig i skolan!

Jag övningskörde förut i kanske en timma med min far, som jag till slut lyckades släpa med mig ut på vägarna. Jag hade räknat med att han skulle få åtskilliga hysterianfall pga mitt kassa körande eftersom jag inte kört på flera veckor, men tji fick jag! Det gck hur bra som helst, jag gav mig till och med ut på de "riktiga" vägarna med pappa mysandes bredvid mig med minen "vad var det jag sa? när jag lär ut något sitter det i". Om nu ett ansiktsuttryck kan säga så många ord, that is. Efter ett tag vande jag mig vid alla läskiga bilar som trackade mig genom att åka så nära de bara kunde för att sedan bränna förbi i 190. Den situationen påminde mig om lågstadiet när 7orna var så stora och hemska och åt små förstaklassare till frukost, man undvek dom om man kunde. Så kändes det just då, men pappa sade mig: "Emma, var cool katt så löser sig allt". Jag var cool katt, men det varade bara tills jag upptäckte hur kul det var att köra i 190 själv. Då var det inte cool katt som gällde längre, inte för papi längre iallafall *fnizz*.


Some say

Kaotiskt.
Du har bleknat. Jag minns endast små fragment av vad vi en gång delade, eller vad jag inbillade mig att vi delade. Hur det än var så drömde jag om dig inatt, och det skakade om mig.
Kaotiskt, jag vaknade två gånger. Även fast sängen var den skönaste jag någonsin sovit i, även fast kudden var så mjuk att det gjorde ont och även fast täcket var så underbart varmt, så vaknade jag två gånger för att sedan somna om och fortsätta där drömmen slutade. Även fast det är lättare nu så hatar jag det faktum att jag lärde känna dig i slutet, precis innan allt slog om och blev fel.
Jag borde ha kommit tidigare.
Jag måste lära mig att passa klockslag.
Tick tock.

In too deep

Spotify reklam...true hatred.

För bara ett litet tag sedan kom jag hem igen från en utekväll/inekväll med Lisa. Nu sitter jag framför datorn och har precis följt upp mina vanliga rutiner, such as kolla alla bloggar jag följer 4 example. Dessutom lyssnar jag på Sum 41 som jag inte har gjort på jättelänge. Mamma står i trappan och ylar om att jag ska gå ut med Billy, jag hade tydligen lovat det. Ibland borde jag verkligen hålla mun, jag råkade säga att jag ville gå ut på promenad förut och då prackade hon på mig sepehunden. Helvete.

Missförstå mig inte, jag älskar jycken. I really do, men han drar så i kopplet.


Vad hände igår då? Jo, gick upp relativt tidigt och läste sista Twilight boken och hade det allmänt chill. Träningsvärken sedan gårdagen (boxing på idrotten) var ett faktum men jag var ändå sugen på något kul. Jag visste att jag skulle vara med Lisa, men vad vi skulle göra var fortfarande lite oklart. Well, tillslut kom min bror hem med bilen för att lasta grejer så jag åkte med honom in till stan igen när han var klar. Naturligtvis var han superseg och jag kände stressen komma krypande along med paniken; jag hade förhelveteee en tid att passa! Naturligtvis lyckades han kladda ner min tröja så att jag fick byta den, sen skulle vi hämta Robert och sen skulle de fixa med has dator och jag satt kvar i bilen. Uppgiven. Typ "nu skiter jag i det här och det får gå som det vill, gå och häng er och se om jag bryr mig daaampcpppp!". Eller något i den den stilen.

Tillslut var jag inne i stan. Lisa och jag gick rekordsnabbt och köpte cigaretter för att därefter dra till Pims. Här kommer en roliga biten. På Pims har jag förstått det som att på vardagarna har de öppet till 23.00 och vem som helst får beställa, det är öppet för allmänheten. Sen på helgen (och kanske fredagen?) så är det Pub as usual efter 21.00 och då kan man inte beställa något efter nio om man är minderårig. Egentligen får man inte ens sitta där om man är det, efter nio alltså, men ingen har reagerat på min närvaro där, ever. Så för mig kom det lite som en chock när tjejen i kassan avbröt min och Lisas Caffe Dumle för att fråga "för ni är över 18 va?" Varpå jag svarade "ja, självklart" utan att riktigt tänka efter. Eftersom hennes fråga mer hade varit ett slags konstaterande så nöjde hon sig med det och förtsatte att göra våra Dumle. Här var jag skiträdd för att hon skulle be om legg, men klockan var ju inte nio än? Jag fattade ingenting, kommer man innan nio och ser relativt "vuxen" ut så bryr de sig inte, de har aldrig gjort det i mitt fall förut och jag har alltid fått sitta kvar ostört. Nu var det ingen fara, för hon bad inte om min identitetshandling, men ändå! Haha cp.

Jag och Lisa sätter oss på uteserveringen med våra Dumle och myser lite med några cigaretter. Helt plötsligt dyker mr Turk upp och det hela slutar, på något konstigt sätt som antagligen innefattar att jag inte kan vara otrevlig, att han frågar mig om jag vill ha något från baren varpå jag svarar "newcastle?". Där sitter jag och Lisa i någon timma med denna trevilga och relativt allämbildade utlänning (som for the record pratar bättre svenska än vad jag gör haha), men en öl var och insuper hur konstigt livet kan vara ibland. Mitt cp moln sayz hello world! Nåväl, efter ett tag av skickliga undanmanövrar från min sida (kan jag få ditt nummer? - Nej, jag ger inte ut det till främlingar. En principsak you know. Vill du fika eller gå på bio någon dag? Åh, den boken har jag läst! Den var jättebra *nejjagbyterinteallssamtalsämne*) så var det dags att gå hem till Lisa för att hämta lite stuff. Vi bryter ihop av skratt och sen drar vi till min bror och hans flamma i horborgen (aka deras new apartment) där de firar Viktor Briggner som fyller 19 idag. Grattis!

Vi spelar Guitar Hero och snackar, har allmänt kul och spårar tills det är dags för att åka hem till Lisa igen. Vi får skjuts av Petter och sitter ett tag på McDonalds eftersom Lisa vill ha Hamburgare, sen går vi alla in till henne och ser på Scary Movie fyra ett litet tag, vår trupp utgörs nu av Lisa, mig, Hägge, Robert och Petter. De tre sistnämnda drar sig efter kanske en halvtimma och det är fritt fram att däcka, vilket är precis vad Lisa och jag gör efter lite kvällssnack. Mina drömmar gästas av det mest märkliga ting, inget jag kommer ihåg dock. Skönaste  sängen var det ändå, gemigdensnela? På morgonen( imorse) går vi och handlar frukost som vi avnjuter framför tv:n. Jag drar efter någon timma, och här sitter jaf nu.

En jättekul kväll! Idag ska jag promenera och plugga, heart that.
Mina strumpbyxor gick sönder igår, inte kul. Men jag misstänkte att något i den stilen skulle inträffa under kvällens gång, så jag har 4 par extra till förfogande.
Suck on that, curse of mine!
Hejdå.

I love college

Idag hände något märkligt.
Jag kom upp i hyfsad tid..och tyckte om det! Helt seriöst, jag tyckte det var skitmysigt när jag gick upp för att duscha och såg att det var alldeles kolsvart utomhus, nästan julstämning. I vanliga fall brukar jag vara död katt.

Skolan har varit halvseg, jag stör mig på att jag fortfarande inte har hittat min laddare till datorn! Efter alla lektioner var avklarade sprang jag ner på stan för att leta efter ett cigarett-etui på Backstage, men naturligtvis hade de som tillverkade dem slutat upp med det, just my luck. Men killen i kassan var snäll och skrev upp en hemsida som jag ska kolla in nu, härlig dialekt hade han med. Tummen upp!

Jag köpte en primer och min efterlängtade ögonskugga "Bronze" från MUS och hjälpte bror och hans flamma Emma att bära matkassar upp till deras nyalägenhet som de btw har flyttat in i nu. Officiellt.
Damn, hans rum ska snart bli mitt! Mohahaha..ha. Fikade en snabbis med Iris och Emma innan jag mötte upp dem, det var så längesen vi gjorde något liknande så det var jättekul!

Well. Stannade kvar i brors och Emmas lägenhet ett tag. Jag gjorde kladdkaka som vi fick äta ur glas eftersom de inte hade några tallrikar (hahaha) och efter ett tag joinade Kim oss. Vi spelade guitar hero tills mor kom förbi och droppade av lite nödvändigheter innan det var dags för henne och mig att åka hem. Väl hemma är jag promenadsugen, såpass att jag tar en längre runda på kanske 5-6 km? Lovely, ikväll var det stjärnklart med.

Ett annat plus är att jag äntligen har fått lån sista Twilight-boken av Emma, I can feel sträckläsning på g!
Godnatt.

RSS 2.0