World of imagination

Sådär, nu har jag nog gjort sista finslipningen på min bild som skall tryckas!

Har gjort mössan större, den försvann ju genom ett misstag när jag råkade lägga på en för stor ramlinje runt  bilden, men det visade ju sig blir riktigt nice! Förutom mössan som försvann, men som sagt, It´s a-a-alive!! Nyckelbenet och halsen har även fått en liten granskning.

Har börjat på ett nytt tryck på bror med, den som lever får se när det blir klart. Passade på att kolla efter t-shirts idag när jag sprang på stan med Tori :G Hittade dock inga passande, så the search continues. Lyckades vara nyttig och tog bara en Loka på Pims, har överdoserat med Caffe Dumle denna veckan känner jag.

Imorgon blir det som sagt bio med Frida :G Då ska vi cepa ordentligt som vi alltid gör, yo-hohoho. Ska kanske chilla med Sundberg och Jonis (hehehe) tills min buss går 15.20.

Inga läxor idag! Josse och jag lekte duktiga barn och gjorde kemiuppgifterna tills nästa torsdag. Vi blev så uppslukade att vi inte märkte att rasten rann iväg, och helt helt plötsligt noterar jag att Josse har fått ett något panikslaget ansiktuttryck. Jag tittar åt samma håll som henne, och till min fasa ser jag på klockan.
14.25, shiiiiit, spanskan!!
Kuta kuta, öppna skåpet (men kom igen nudå helvetes jävla nyckel!!), ut med grejjerna, lås skåpet (men NYCKELJÄVEL!), rafsa ihop sakerna, kuuuuuta! Helt otroligt var det ju att vi kom precis när alla skulle gå in, men är man kung så är man!

Nu ska jag kirra löshåret så mamma slipper få dubbelsidigt dampryck på mig imorgon bitti för att jag är sen!

Posshaj!

I press trigger I don´t press people button

Finslipat trycket som jag vill ha på t-shirten, det lönar sig att plugga i stan, man får tid till Ps hemma (y)


Idag har lektionerna sniglat sig förbi, en efter en. Jag blev mindre och mindre aktiv, på engelskan kom även huvudvärken och då blev det bilddagboken + alla bloggar jag brukar läsa. Det var väl meningen att jag skulle hitta fakta om Nordirland, men what the heck. Ibland är det omöjligt att vara seriös, dessutom är just fakta uppgifter något som jag gör bäst hemma.

Efter skolan blev det fika med Gääb på Pims :G Satt och pratade och myste lite allmänt, tills det var dags för Gabbsan att cykla hemåt (jag avundas henne inte, det är svinkallt!). Jag utnyttjade tiden som var kvar till att göra färdigt matten, sen fick jag sms från Frida som lockade med menthol cigg och skvaller. Jag kunde bara inte hålla mig borta, tillsammans trallade vi ner till Resecentrum för att hämta min stav som jag tidigare på morgonen låst in i ett skåp (jag pallar inte ta med mig stav + mjukis till skolan). Sen blev det drill bill, sen hem med mämi. Hitills har jag grejjat med diverse onödiga saker, nu ska jag bara läsa kemin och sen blir det slagg! Skippar power pointen som vi skulle läsa på i biologin, för varken jag eller någon annan i klassen (förutom Porrström tydligen, aouu) fattar vad det står.

Kemi now, posshaj!

Grafitta



Det blir nog en tröjja av den här så småmingom :G

Longing for a longboard

Har hittat två snyggisar som jag är het på;

Blunt Koa, 2325 kr
(www.boardlife.se/shop)
Är lite mer åt denna faktiskt, gillar både designen konstruktionen (hyfsat breda hjul + att truckarna verkar helt ok) och beskrivningen av brädan.
"Allt i en cruiserlongboard skapad för båda stads- transport och långa sköna backar. Komplett bräda med truckar och hjul."



Pin Koa, 2190 kr (www.boardlife.se/shop)
Denna var jag inne på i höstas. Gillar designen + att brädan verkar ganska skön (var på Boardlife i höstas med Tori och Hanna och spanade in den). Men som sagt så gillar jag beskrivningen av den övre brädan bättre, inspektionen IRL får avgöra!
"Tidlös, carvingorienterad design för djup lock-and-hold skating. Breddad hjulbas för bästa uppträdande".



Jag känner mig lixom mer som en cruiser :G
Nej, nu blir det slagg! Var duktig och gjorde matte förut, hehehe.
Posshaj!

Ride on shooting star

Phuaaa, vad jag är seg!
Det borde vara förbjudet att gå i skolan från 08.00-15.55, it¨s not healthy damn it!

Efter skolan trippade jag ner, vrålhungrig, till stadsbiblioteket för att träffa Tove. Det gjorde jag med, och vi konstaterade att ingen av oss var fit for gymmet. Dessutom hade mamma glömt bort att ge mig min väska med kläderna, så det skulle ha blivit lite svårt även om vi hade varit peppade. Istället bänkade vi oss på donken, jag var snäll och bjöd på en cheesburgare för 10 kr (mrs generous!). Självklart var jag nyttig och tog en side sallad ist för pommes, men när det kom till drickan kunde jag inte motstå en cola :G VI satt och snackade en massa skit tills Toves buss gick och min mämi åkte hem från jobbet, hänkade på henne vilket var chill. Ett stort plusvar att värmen i hennes bil funkade, så jag spann hela vägen hem, ihopkurad i sätet.

Nu ska jag duscha, och sen plugga matte. Har hunnit redigera lite pics, slänger upp en av dem på Gabriella.

Mistress of mine; Green eyes Gääb


Posshaj!


Life is life

Jag inviger morgonen med en bild på min bror Hannes som jag redigerat!



Godmorgon eller Godnatt- du väljer själv.


Love me or hate me

Jag kan inte annat än att skratta på mig när jag tänker på varför min och Toris fika inte blev av ikväll.
Det är faktiskt ganska enkelt...vi hittade inte varandra, vilket inte är så konstigt faktiskt.

Skövde är ju jääätte stooort!

:(


Anywayz, bara för att jag känner mig så härmapig så gör jag precis som Tori ett schema över veckan!

Måndag: Träna med Tove (se om jag behöver plugga något senare..)
Tisdag: Träffa Irisbaby :G (kanske Gengåvan?)
Onsdag: Fika med Gääb, sen drill
Torsdag: Fika med Tori, jÄtTeLäNgE bara för att vi missade idag!
Fredag: Saw med Frida och Elin!
Lördag: Showroom i Alingsås med Tove (reminder till mig är att fråga Cissi om jag får slagga hos henne på kvällen)
Söndag: Uddevalla och inkassera my money från Filip + dra till Torp med honom, Linnea och eventuellt Cissi

Låter som en bra vecka, jag kanske överlever till och med :)

Posshaj!


Always look on the bright side of life

Rubriken säger det mesta, jag är avreagerad och nyduschad.
Fast det var lite B att varmvattnet just hade tagit slut när jag skulle in.
Typiskt, but hey; thats life.

Kvällens schema: Äta, göra mig iordning, stan och fika med Tori, chilla med Tove på rese tills bussen går, hem och göra lite matte och sen slagg.

Greit (y)

Posshaj!

Nobody´s home

Good news; min dator är fixad!
Bad news; det vanliga, folk fortsätter att vara dumma i huvudet. Inget jag kan göra åt, det finns rötägg överallt.

Sen varför det alltid ska gå ut över mig är en bra fråga. Jag är väl för snäll antar jag, försöker se vad jag har gjort för fel, när felet är den andres. Men det är jobbigt. Att tiga och ta istället för att säga ifrån, att tänka "vad har jag gjort" när det skiter sig, det tar på krafterna. Att söka upp personen och försöka få allt tillrätta, att försöka få det bra igen, när det egentligen är den andre personens uppgift eftersom det var den som gjorde fel, det är a pain.

Men man lär sig ju av sina misstag, det som inte dödar dig gör dig i regel bara starkare, eller hur? Men att känna att man aldrig kan lita på någon, av rädsla för att personen ifråga ska hugga dig i ryggen och utnyttja dig för att du kanske har något att erbjuda, det gör dig inte starkare hur många gånger du än råkar ut för det. Det dödar dig inte heller, men det trasar till dig inombords, en liten bit för var gång det händer. Till slut vill du inte ha med någon att göra, för de bryr sig ju faktiskt inte? Vad är poängen lixom, att bara bli trampad på?

Sen är det ju underbart när man har någon att dela allt med, någon som finns där och lyssnar på dig när du behöver berätta om något. Så det kanske är som kärlek? Vänskap, that is. Det är underbart när man har den och när den funkar, men när den tar slut (oftast på ett dåligt sätt) så mår man bara skit. Vad är det som driver oss så, som får oss att förbise riskerna för att bli sårad och tilltufsad i jakten på vänskap och kärlek? Vi vet ju att vi i slutändan kanske bara får skit för det, så varför söker vi det?

Är det verkligen värt det?
Jag tror det är det, för det skiter sig ju faktiskt inte varje gång, och när det väl gör det..ja, det som inte dödar dig, gör dig ju bara starkare.

Eller?

 

Diva

Beyoncés nya låt Diva. Gillade den inte i början men jag antar att jag har lärt mig det nu, för jag lyssnar sönder den.



Idag hittade jag min mobil. Jag var smart imorse och gick runt i huset och lyssnade efter alarmet som alltid sätts på halv 7, och när jag inte hörde den gick jag ut. Då hörde jag den. Under pappas bil.
WTF!?
Den låg precis bakom framdäcket, med spräckt skärm och täckt av frost. Man kan ju fråga sig hur jag lyckas, ärligt talat vet jag inte själv. Antagligen så tappade jag den i onsdagskväll och så gled den (fucking jävla fitthalka!) in under pappas bil. Sen på morgonen måste han ha kört över den påväg till jobbet, samt kört över den en gång till när han kom hem igen. Jag är förvånad över att alarmet ens startade, det bevisar ju att den faktiskt är ganska hållbar. Jag har tappat den ganska många gånger, den har hållt och varit mig trogen.

Men nu vet ni vart hållbarhets gränsen går för W910i; när en bil kör över den 2 gånger. Rekomenderas ej.

Efter upptäckten så spårade jag ut totalt, det blev inte bättre av att jag var febrig och hade ett rivjärn i halsen heller. Humöret höjdes inte heller av att ingen hörde vad jag sa utan frågade "va?" varje gång jag öppnade munnen, mitt tålamod var inte direkt på topp. Så det slutade med att jag skrek svaret och gick och la mig igen, varm, trött och irriterad som en ilsken tjur med nageltrång. Då kom pappa till min räddning; jag får låna hans mobil (med walkman!) tills min är lagad. Som tur är hade jag sparat alla mina kontakter på mitt simkort + all min musik på minneskortet, så jag klarar mig bara fint tills vidare. Mamma bidrog även hon till att få mig på bättre humör; frukost på sängen är aldrig fel<3

Anywayz, sjukanmälde mig då jag inte var fit for skolan. Fast jag hade faktiskt gjort alla mina läxor, så lite synd var det ju.
Somnade om och vaknade vid halv ett igen. Gjorde iordning mig precis i tid till att mamma kom hem, sen körde hon in mig till stan så jag skulle köpa ny rengöring och nytt puder, två livsnödvändigheter. Mötte upp Tove på stadsbiblioteket och tillsammans promenerade vi iväg till La Classe. Mötte Ellinor och Niki på vägen dit, det räckte med att jag sa "hej", sen vek de sig av skratt. I don't blame them, jag skulle också skratta om jag hörde någon prata som jag gör nu..

Efter mina inköp så drog vi till tåget, hittade det tillslut efter lite småspring (as usual) och sen blev det byte i Falköping och till slut var vi i Alingsås. Asmysig stad btw, älskar fika ställena.  Med guiding av Fredrik så hittade vi till kulturskolan där introduktionen till "Showroom" skulle hållas. Trevligt folk var det, och skitfin fotostudio! Tove och jag är pepp som få, vi kommer till och med att få hyra studion gratis bara vi bokar in oss :G Do you feel the pepp? I DO! En utbildad fotograf kommer att lära oss kamera grunderna, hur man ställer in ljuset i en studio etc, skitkul!

Efter introduktionen letade vi rätt på en resturang, då båda var hungriga som aset. Vi hamnade på ett jättemysigt ställe där vi åt världens godaste pasta! Snyggaste var också att när vi avnjöt vår fika så satt brunkräms killen bredvid oss och spände sig, usch. Glodde som fan när vi gick gjorde han med, ala "du och jag på toaletten, grr".

Sen tog vi tåget hem, blev även där inspanade av några utlänningar som kastade slängkyssar när de gick av, sånt gillar vi :')
Nu är jag hemma, har hittat snyggaste t-shirten på asos.com som jag ska köpa, enda problemet är frakten som kan bli dyr..



Men det skiter jag i, för snyggare t-shirt finns inte!

Nu blir det off to bed, ska försöka komma iväg till skolan imorgon. Är konstigt nog väldigt pepp, undrar varför?

Posshaj!


En flicka som är stark

Det är jag det.
Hörlurar kirrade, mobilen borta. fAiL!

Jag blir så deprimerad! Just när jag faktiskt har ett par (ganska kassa, men fungerande) hörlurar så försvinner mobilen. Abstinens är ordet! Det är nästan tragiskt att jag är så beroende av den, jag borde verkligen köpa en Ipod (en blå!) så att jag åtminstone har musik när den (mobilen) pajjar/försvinner. Come to think about it, jag ska lämna in både hörlurar och mobil inom snar framtid. När jag hittar den dvs.
Min tid idag har varit indelad såhär; 40 % skola, 10 % hemma och gjort vad jag ska göra (plugg etc), 30 % leta efter mobilhelvetet och sist men inte minst; 20 % drill. Hallelulea :(

Har åtminstone pluggat inför svenskan och gjort klart spanska läxan. Nu ska jag bara göra kemin innan jag lägger mig, vilket antagligen kommer bli vid två.

Idag, måste jag bara meddela då det är en historisk händelse, kom jag 45 minuter för tidigt till skolan! Det lustiga var att jag ändå kom 3 minuter försent, tack vare Porrström som var tvungen att få sin morgonpuss av Olof. Aja, det var fler som kom försent. Jag skyller på halkan, som förövrigt är bedrövlig! Jag gick ut till bussen förut för att komma in till stan och drillen, och jag såg bokstavligen ut som Bambi. Jag tror inte ens att man kan kalla min resa från hemmet till bussen för "gång". Glidning vore mer passande. Gav Tove hjärtstillestånd när jag pratade i telefon med henne förut, tack vara halkan! Jag gled nämligen isär med benen och gav upp ett avgrundsvrål som bara kan mätas med underjordens förtappade vildsvin, inte konstigt att hon dog.

Well, imorgon blir det först skola, sen inköp av puder och solrosolja, och sen tåget till Alingsås med Tove. Det ska bli lite genomgång typ, inför den kommande fotokursen som vi ska ta. Ska bli kul faktiskt, jag vill bara sätta mig på ett mysigt fik med, Alingsås ska tydligen ha ett par.

Nej, nu blir det kemi och lite svenska!
Posshaj!

Infected

Klockan är 00.00 och är är Ekot.
NäJ jAg BaRa skOjadE, FnIzz!

Pallar inte matten, läser på spanskan istället. Skulle ha gjort matten men jag däckade i sängen, sen när jag äntligen gick upp så fastnade jag framför ps. *Bara en liten snabbis bild*-my ass.

Första dagen med nya schemat. Det har funkat bra, lite synd om dem som har fetaste håltimmen innan sista lektionen (som nu råkar vara samhäll A så illa illa att skolka). Jag slipper den då jag har italienska då, skönt. Efter skolan hängde jag med min nerd Jonathan ett tag tills bussen gick. Fail på mig som inte har några fungerande hörlurar, och hat på Sony Ericsson!

Mohikan


Nej nu blir det slagg!
Posshaj!
 

No freakin' idea

Har gjort den gamla matten som jag skulle, det gick bra. Något som inte gick bra däremot var när jag skulle försöka förstå vad ett polynom var.

"Polynom är en summa av termer"

Jaha, men dåså (i)

I HELVETE HELLER!

Vad fan är ett polynom? Bara ordet ger mig ångest. Det är i såna här tillfällen man ska ha någon som är mattesnille i sin närhet, just typiskt att de som jag hade gick över till the dark side.
Åh gud, varför just jag? - För att du har fult hår. Haha nej jag bara skojade, jag vettefan.
Gud är ingen komiker, thats fer sure.
Jag haffar Claes imorgon, sen om jag fattar hans förklaring är en annan femma.

Nu blir det ett Heroes avsnitt som tröst!
Pusshej!


Kvällsfika

Kvällsfika med Frida på Pims, inte helt fel.
Åkte in vid halv 4 och mötte upp Frida på sandtorget, sen trallade vi tillsammans ner till Pims där vi inhandlade varsin Caffe Dumle, som förövrigt smakade surt.
Pratade en massa, chillade. Bestämde gymdagar med, det blir måndag-onsdag-fredag. Trevligt att våra scheman passade ihop med varandra, sånt gillar vi!

Ställde oss och rökte lite innan bussen kom, gillar smaken men hatar lukten. Hur går det ihop?
Eftersom jag har lite matte att göra så tog vi den tidigare bussen hem, och nu sitter jag här och känner mig raslös. Ska tvätta av ansiktsmasken respektive hårinpackingen om bara ngn minut, sen blir det matte och om jag hinner; ett heroes avsnitt :G

The way you makin' me feel<3


Posshaj!
€mma

Beep

Yalala
Kom hem från min, Toris, Jesus, Briggners och brorsanz vistelse på Gustavsvikbadet i Örebro.
Fett kul, nuff said.
Gick och la mig tre igår, så jag var rätt död när the gang finally rullade in på gårdsplanen. Två timmar och 100 kr inträde senare var vi äntligen där, redo att kötta! Det gjorde vi med, det fanns nog ingen som åkte fem pers i forsen (på samma gång) så som vi gjorde! Det blev ett mycket lyckat äventyr som jag gärna gör om!



Fast klorlukten skulle jag kunna klara mig utan.

Igår var jag sjuk. Eller egentligen inte, men på morgonen upptäckte jag:
1. Att jag hade försovit mig med rn halvtimma (bad girl!)
2. Att jag mådde illa, mer illa än vad jag någonsin gjort..nästan

Så därför stannade jag hemma. Ops.

Well, ingen skada skedd, förutom att jag har lite små-ångest eftersom jag missade både matten och kemin. Idrotten och fys passet saknade jag inte för fem öre.

Nu ska jag cama klart med Frida (cpa klart) och sen blir det Heroes :G
Posshaj!
€mma

Finire

Finally, klar med samhällen! Eller ja, det var jag ju praktiskt taget igår, men eftersom jag är så fruktansvärt seg så blev finputsningen klar för bara en minut sedan. Och klockan är..23.10, helt ok!

Igår var en chilldag, helt ok lektioner. Var riktigt aktiv i skolan dock! Det var jag idag med, man kan ju undra vad som har hänt med mig. Fast jag fortsätter komma fem minuter försent på morgonen, så helt förändrad är jag ju inte. Får verkligen hoppas att det håller i sig, med att vara aktiv, that is. Förseningen kunde jag egentligen slippa, men jag antar att det är min image nu..

Fick reda på mitt betyg i datorkunskapen idag, det blev ett mvg. Typ alla i vår klass fick det, men det hindrar mig inte från att känna mig duktig ^^ 100-lappen jag kommer få av päronen för det välkomnas varmt, raow :G
I spanskan ligger jag på ett starkt Vg, we like!

Har nu bestämt mig för mina i-val och valbara kurser!

2:an
Spanska steg 4, 100 p
Medicinsk grundkurs, 100 p
Psykologi A, 50 p

Jag funderade på att läsa Psykologi B med, men tydligen är den ganska ovärd så jag skippar den.

3:an
Engelska Cambridge Certificate CAE, 100 p

Eventuellt lägger jag psykologikursen på höstterminen i 3:an, jag vill ju gärna överleva 2:an.

Sen när det kommer till vilken inriktning jag ska välja har jag kört fast. Jag står och väljer mellan Natur-Natur och Natur-Miljö.
Det som hindrar mig från natur-natur är fysik B, kemi B och biologi B vill jag läsa och det gör man på natur-natur. Jag har egentligen inte svårt för den, fysiken that is, men det är bara det att jag..ogillar den. Läser jag miljö får jag både kemi B och Biologi B som jag vill ha, + att jag slipper fysiken. Men enligt folket så är det inte bra att komplettera kurser på Komvux, och jag vill ju ha en chans att komma in på den utbildning jag väljer. Fysik B är en kurs som man ska ha läst om man vill läsa till något inom naturämnena, och det kanske jag vill, jag vet inte. Så jag ska boka tid hos syon imorgon för att få lite info, så att jag kan sova gott sen i vetskapen om att jag valt rätt.

Nu ska jag läsa kemi, sen blir det sova :G
Får se om jag kan lyckas med att komma i tid imorgon (y)



Btw så älskar jag mitt nya schema!
Varannan fredag är det ingen kemi dock, inte fel.


Posshaj!
€mma

 

Changing plans

Det blir att göra datorkunskapen nu, andra delen i provet, och samhällen imorgon!

She's got issues

Monday!
Jag är egentligen inget fan av måndagar, det är ju aldrig kul att behöva gå upp tidigt efter en helg. Men lektionerna är helt okej, fast det kommer inte vara länge till då vi byter schema nästa vecka. DÅ kommer vi få killer-mondays, och jag kommer att bli Katten Gustav på heltid :(



Dagen flöt på relativt snabbt. Gjorde första delen i datorkunskapsprpvet, gick helt ok. Tove kom och mötte upp mig vid mitt skåp när jag slutat (jag är förvånad och stolt över att hon ens hittade in i skolan) och tillsammans gick vi och gymmade. Fick lite spel på maskinerna eftersm det var två stycken jag inte kände igen, ska be om hjälp nästa gång jag är där -.-'
Fick damp imorse med eftersom jag försov mig med en halvtimma, och i min vilda rush till bilen glömde jag skåpsnyckeln, HAT!
Men eftersom Lisa är en snäll och stilig flicka så fick jag ha min fet-bag i hennes skåp :)

Efter gymmet blev det stadsbibblan där jag var *DuKtigFlicKA* och gjorde alla mina samhällsfrågor. Sem hämtade mor mig och väl hemma blev det veggo pizza, vilket passade mog som handsken då jag var hungrig som en varg. Tog en power nap som skulle ha legt på en timma..den blev på 2,5 istället :( Så nu, efter att ha ätit årets första semla (<3), så ska jag skriva lite på mitt samhällsarbete som ska redovisas på torsdag. Hoppas verkligen inte jag behöver vara en av dem som gör det inför helklass, men även om så blir fallet så dör jag nog inte. Bara nästan.

Har bestämt mig för att lämna in min mobil med, då den fullständigt har tappat det sista uns vett den hade. Sorgligt.

Nu blir det samhäll, posshaj!
€mma

Good girl gone bad

Godkväll!
Kom tillbaka från min promenad med Linda för ett tag sen, helvete vad kallt det var!! Våra mössor blåste nästan av, inte kul!
Men det var en riktigt trevlig promenad tyckte jag, vi snackade om allt möjligt :)

Mer promenader åt folket!

Gick sammanlagt kanske 4-5 km, och då hade vi ändå lite kvar att prata om när vi var framme i Ulvåker igen. Efter en stund ringde jag efter farsgubben, det var helt enkelt för kallt för att prata vidare :P Men fortsättning följer!

Väl hemma så upptäckte vi (jag och min far) att vår kran hade gått sönder. Den har droppat och haft sig ett bra tag nu, så när mamma och bror Hannes försökte dra åt den gick skaftet av, hellelulja. Daddy ringde, efter att ha stoppat vattenflödet, rörmokaren som sa att han skulle titta förbi snarast. Tack du! Snälle farbror rörmokare!

Jag har varit riktigt duktig och gjort all den matte som jag ska ha gjort tills imorgon, jag börjar bättra mig ;)
Nu ska jag ta en dusch och krypa i säng!

Posshaj!
€mma

Hey boy

Dance for me.

Kom hem från Iris för ett tag sen, är helt död! En effekt av att ha lagt sig vid 5 och ätit 80 % av en kladdkaka, men det är bara min gissning. Det var lika trevligt som vanligt att träffa min bebis, vi kollade på Sweeney Todd, som väntat, och på ett avsnitt av morden in midsomer. Och bakade kladdkaka :G

Myste med papps när jag kom hem, kollade på Enigma som för övrigt är en jättebra film som jag rekomenderar starkt.

Har städat rummet lite lätt, ska dammsuga sen ikväll tror jag, innan jag börjar med matten. Ska börja göra mig iordning nu eftersom jag strax ska ut och promenera med Linda :) Ska bli skönt att snacka, plus att få lite motion (samvetet ligger där och gnager efter kladdkakan).

Nu blir det att fixa sig lite, posshaj!
€mma

Party like a rockstar!

I fredags så var det chilla med tjejerna i Fridas pappas lägehet på schemat. Jag åkte ut till Frida och tillsammans fixade vi drickan, sen efter lite panik så hann vi med bussen till stan. Jag älskar vår planeringsförmåga :G
Väl därinne trallade vi iväg till Willys och skaffade allt i matväg som vi behövde, för en gångs skull gick allt hyfsat smidigt!
Josse och Amanda mötte upp oss efter ett tag, och de gick och skaffade lite godis. Sen gick vi alla fyra ut till bussen, glada i hågen. Det var lite bökigt med alla väskor, men vi klarade oss ändå..eller ja, nästan. Jag fastnade på vägen ut, men till slut kom jag av :)

Inne i lägenheten började vi käka pizza och snacka, sen ägnade vi oss åt lite busringning. Där fick vi oss många skratt :D
Sen, helt random, dök grannen upp med gitarren i högsta hugg! trevlig prick där :) Josse och jag hänkade på honom till hans lägenhet för att lyssna på Abba efter ett tag, medans alla röjde på övervåningen. Sen ringde Amanda in lite folk, som stannade en stund innan de åkte hem. Det var bara en random kille som slaggade över, jag skrattar bara av att tänka på hela historien :')

Dagen därpå var det städning på schemat. Vi missade bussen och gick ner till centrum och bänkade oss på Mcdonalds, där jag snodde allas pommes :G Då var vi alla möra, det brukar ju vara så. Sen åkte jag hem och typ sov, välbehövligt eftersom vi i stort sett hade varit uppe hela natten. Bästa var ju när frida ville burra ner sig bredvid mig i sängen för att jag var så varm, jag fick en köldchock och dog :(

Jag älskar att allt alltid blir helt cp när jag är ute, really lovely<3

Posshaj!
€mma

Bloggtorka

Ni får ursäkta mig så otroligt mycket för denna förfärliga bloggtorka, men jag har bara inte varit på det rätta humöret. Hoppas att det kommer igen snart, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur? ;)

Ok, nu ska vi se vad som har hänt sen det senaste inlägget..oj, det var dagen innan nyår -.-'
Ok, nyårsafton såg ut såhär:
Kusinerna hade kommit dagen innan, så jag chillade med dem tills Tove kom vid halv sex. Då var vi på mitt rum och snackade skit, med enda avbrottet då vi åt middag och fikade. Vid tio i tolv kom pappa och sa till oss att vi skulle skåla in det nya året med champagne och se på fyrverkerierna, nästa år har jag bestämt att vi ska ha en riktigt nyårsbomb som ska lysa upp himlen, om jag är hemma då dvs.

Sen blev det Harry Potter maraton med Tove och Oscar, jag åt säkert 15 chokladbollar under den tiden. Sen vid halv fyra så gick Tove och jag ut en sväng och rökte årets första cigg, inte fel! Vi gick över bron och in genom skogen så att vi kom ut vid fjället (hoppas det kallas så, har för mig det iallafall). Sen gick vi mot åbro och tog den vägen hem, vad blir det? Kanske..4 km? 3? Aja, det var en bit iallafall, och både jag och Tove frös som fan! Eftersom jag inte trodde vi skulle gå så långt sket jag i jacka, burr! Fast vi lyckades båda få se varsitt stjärnfall, så helt i onödan var det ju inte :D

Resten av lovet har spenderats i bland annat Göteborg, där jag har shoppat loss i diverse second hand affärer :G Har även sett två filmer på bio; Allt flyter och Australia, båda med Sofie. Allt flyter var helt ok, men Australia var fan det bästa jag sett, nästan.
En riktigt stark film som har bra handling och bra skådespelare, se den!

Nu har skolan börjat och det har varit helt okej, ska ta tag i studierna lite bättre detta året, sitta och nöta in bland annat matten och kemin. Fick veta att jag hade fått MVG på min uppsats i samhällen om alla de olika partierna, sjukt glad blev jag! Jag fick även beröm för att jag hade tagit mycket ansvar angående vår redovisning om Centerpartiet, vilket jag tackar för.

Idag är det lördag, och jag sitter och gör mig iordning för att åka och mysa med Iris bäbisen i Väring<3 På schemat står baka och kolla på Sweeney Todd, VÅR film :G SKa ta med mig några morden in midsomer med, så får vi träna vår deckarförmåga!

Ett meddelande till dig därute;
Jag blev jätteglad för din kommentar. Och ja, jag hejade på dig när du kom ut från BR :) Såg att du nickade tillbaka med, det värmde.


Posshaj!
€mma

RSS 2.0