Todays and igår

Bio igår, med Frida och Elin :) Såg mamma mia, och den var jukt bra!
Skulle egentligen gått med Sofie, men eftersom hon är i Varberg en hel vecka till gick det inte. Gick lite på stan med Frida innan bion med, chillade och kollade på boots till hösten. Såg även kappan/trenchcoaten jag vill ha på Clarks, men jag vet fortfarande inte om jag ska köpa den. Tyget är väldigt tunt, men jag ska testa om man kan ha en större tröjja under, då kanske jag slår till :G

Idag har jag slappat och hängt med Märta. Badade i dammen och snackade, mys :) Ungen fyller år imorrn med, grattis i förskott till henne! Well, nu ska jag ta och göra mig lite mat och bänka mig framför tvn, howdy!

Värmeslag

Rubriken beskriver dagen, sanna mina ord!
Idag har jag bara slappat, vart astrött eftersom jag somnade vid 4 igår. Var med Frida i lägenheten fortfarande och väntade på att familjen skulle komma och skjutsa hem oss. Dessvärre kom de inte förens vid 3 typ, eftersom de hade vart på kusten och inte ville åka i värmen.
Varmt har det vart, och eftersom värme gör mig dåsig har jag inte kunnat packa upp allt jag har haft med mig/shoppat  förens nu, ska ta tag i resten snart. Scannade datorn med idag som sagt, 6,5 timma tog det, inte kul. Men nu är trojanen borta får vi hoppas, usch för virus. Prövade frisyr idag, typ flätade håret och la det som en krans, det blev ok :)

Nu ska jag ta tag i resten av städningen, poss<3

Last Week

Rätt kul har det vart att scanna datorn för en elak trojan, i 6,5 timmar, jippi.
Well, veckan spenderaes hos Frida i hennes pappas lägenhet i stan. Vi städade och gjorde om det vi kunde, det blev supersnyggt!

Efter någon dag fick jag shopping abstinens och vi drog på stan och jag handlade upp mina besparingar </3
Men det var värt det :)

*Galjar
*X antal Leggins och Knästrumpor från Veromoda, Åhléns och HM

*Kjol från Lindex (typ grön/vit/svart rutig)
*Bomull från Åhléns (sminkborttagning)
*Vitt linne från HM
*Vit stickad basker från Veromoda
*Schal från Lindex
*Svarta klackskor från Din Sko
*Svarta & Vita hängslen från HM
*T-Shirt från Ginatricot
*Body créme från Kicks (typ bodybutter)
*Minijacka i spetstyg från Ginatricot
*Klädroller från Åhléns
*Svart klänning med äppelmönster från Carlings






Back in black

Not really, det är på tok för varmt, men ändå.
Kom hem i lördagskväll, lite omplanering har det blivit nu. Åker till Fjällbacka v.32 ist, då bla Iris är där. Så denna veckan är jag hemma, dock upptagen eftersom jag kommer att bo med Frida i hennes pappas lägenhet. På kusten var det ok, men ganska trist eftersom jag inte hade mycket att göra, men det var nice att träffa släkten och se hur bror hade det :) Var på Liseberg i torsdags som sagt, det var ett tag sen jag var där. Det var riktigt kul, även om jag inte fick chans att åka varken kanonen eller balder. Gasten var mycket bättre iår, mer skrämmande och mindre komiskt än förra gången då jag och kussen gick med en bunt norrmänn (haha). Träffade familjen Briggner med, kan världen bli mindre? Troligtvis inte :')
Igår bestod dagen mest av att prata i telefonen med Frids, och typ slappa. Idag tog jag en tur till stan där jag träffade Viktor,
alias Briggner ( eller sugmössan :G ). Kollade presenter, sen bar det av till Pims där resten av tiden spenderades. För övrigt har jag en ny favorit där, Cafe Dumle! Påväg till bussen träffade vi Iris som hade vart och handlat (haha), hann dock inte prata så mycket eftersom bussen var på g. Helt ok dag, mer såna :G Och ja, nu har jag vart hemma ett tag, har hunnit göra en massa saker förutom att städa, men hallå typ orka, ne :(
Nog för den här gången. Kommer inte att skriva så mkt nu eftersom jag kommer att vara upptagen en del, men jag tittar in tids nog, baii!

Hemma och borta

Har vart hemma och gjort..tja typ ingenting dom tre senaste dagarna, vilket har vart ganska skönt. Fast imorrn åker jag först till Liseberg med Fjällbacka gänget och nån mer, sen blir det kusten i kanske 1 ½ vecka, nice! Hittade mammas gamla bruna slitna handväska förut, och jag är kär<3 Well, det blir antagligen inget bloggande för mig om jag inte kan få låna brorsans dator dvs, nu med mobilt bredband :G


Så ja, det var väll allt, ha en bra sommar!
Over and out


Utflykt

Efter regn kommer sol, och efter åskovädret igår så var det dags för lite sol idag. Det tog Märta och jag i akt, och efter att ha gjort jättesöta Cupcakes så tog vi moppen och åkte ut till en åker där vi satt ett tag och fikade.
Det var riktigt mysigt, fast vi kunde inte riktigt slappna av eftersom vi hela tiden trodde att det närsomhelst skulle dyka upp en arg bonde, vi had plattat till klövern där vi satt ganska rejält. Men tur hade vi, ingen arg bonde kom så vi kunde njuta av det fina vädret. Efter ett tag åkte vi hem, där vi tog en tur till ulvåker och lämnade tillbaka en film jag hade lånat av Linda. Träffade en söt hund som skällde med stängd mun, vlket såg ganska kul ut.
Åkte hem sen, myste vid tvn och kollade på Buffy med dads, bra dag :)

Märta och jag i det gröna

.

Så, nu är kameran fixad, så jag ska försöka ta lite bilder på de fynd jag gjorde idag i Gbg med Sofie :G
För efter att Jossan hade vart hos mig igår, vilket var skitkul (typ pratade, promenerade, badade och myste) så åkte jag hem till Sofie och chillade. Vi promenerade lite och satte oss på en lekplats och snackade skit, sen gick vi hem och gjorde någon skum chokladbollssmet som vi åt medans vi kollade på The Ring (kanske ser tvåan idag, får se). Gbg blev det idag, gick upp tidigt och gjorde iordning oss, sen bar det av till rese där det hände lite halvskumma saker, haha usch. Tågresan gick fort, och snart var vi framme. Vi gjorde båda riktiga fynd, mitt var ett par bruna Chinos och en supersnyggis jacka på Miss Ragtime<3 Helbra dag, fast tågresan hem kunde gärna ha skett i ett tåg och inte i..ja enligt mig kan man inte kalla det tåg när det bara jar typ 2 vagnar :>

Jackan.


Fler bilder se mig på Ging3rBiscuit@Bilddagboken.


7 days a week

Efter gbg har det flutit på som vanligt. Var med Suss och Märta häromdagen, vi satt och pratade och myste, tittade på dagisfilmen från vår tid där och jag säger bara haha :D Såg även på Hairspray, den är bäst.
Och idag blev det chill på morgonen, sen saknade jag Sofie så vi sågs i stan där jag köpte en fin vit tunika på Gina :> Satt resten av tiden och fikade på Pims, ska titta förbi där imorrn med för att höra lite om hur det blir med anställning i höst, hoppas! Sover hos Sofie på kvällen, för på Fredag blir det ännu en gång Göteborg :G Jossan kommer timm mig imorrn med, så det blir full rulle, men det är kul :)
Ska be mamma kolla kameran imorrn där vi köpte den, minneskortet strular : /


Göteborg

Åkte till Götet idag med Märta.
dagen började med att jag väcktes av dörrklockan, och mammas röst som ropade på mig. Jag hade försovit mig, SHIT!
Haha som tur var var dom tidiga, så de lämnade av Märtas storasyster Elsa på jobbet medans jag tvättade ansiktet (ingen morgondusch idag inte, typiskt) och rafsade ihop mitt smink som jag sedan tog på mig på tåget. Hann med marginal, och tågresan började med spöregn och slutade med solsken. Väl framme började vi med utforskningen av second hand affärer, som var dagens största prioritering. Vi frågade på västtrafik om vilken spårvagn vi skulle ta för att komma till Haga bion och linnégatan, och killen i kassan pekade mot rälsen och sa: den där,nummer ett. Vi fick alltså springa till spårvagn nr ett, och som tur var hann vi. En sak som har slagit mig är att man kan åka spårvagn gratis, ingen kollar ju om man betalar eller inte, eller jag har aldrig varit med om det i alla fall. För jag drar aldrig mitt fritidskort, även m jag har det med mig, och jag har aldrig blivit tillsagd. Hmm, anyway. Vi kom fram, och med lite hjälp av farmor så hittade vi snabbt till Emmaus där vi gjorde en del fynd :G Det blev en svart äska med en rosett på (bild kommer) och en röd klänning med vita prickar. Provade även en supersöt byxdress, men efter att ha kommit fram till att det inte var riktigt jag, (+ att Märtas ögon lyste som ficklampor) så överlät jag den till henne, och jag lovar, dom var som gjorda för varandra ;)
Hittade lite söta saker i skyltfönstret med, får se om jag åker dit på fredag igen då dom säljer det.
Vi fortsatte vår vandring mot Haga, och där hittade vi mycket mysigt. Jag köpte sötaste koppen till mig, och presenter till mor och far (brio tåg till daddy och en jättegod pesto till mama). Här köpte jag även en vit skjorta som var snyggish för 175, ahh second hand i mitt hjärta! Funderade på att köpa snyggaste bagen med, men nu ska jag istället sy en själv eftersom mamma har bytt sin uråldriga symaskin, till mormors (som antagligen är ännu värre men vafan).
Vi tittade även in på Myrornas på Järntorget, men där fann vi inget, även om det var en jättefin affär.
Vi åt på någon konstig indisk resturang, där jag som var helt slut och väldigt hungrig, blev mätt på bara några tuggor.
En söt affär som jag hittade finaste guldvästen på var Tant Gul. Funderade på att köpa en jeans tunika med, men bestämde mig för att jag inte behövde den.
Hela dagen var helt super, jag älskar Götet! Ska nog dit igen för att köpa navelsmycke och högklackade svarta skor.

För att avrunda detta inlägget kan jag bara säga att Märta och jag nu vet vart huvudskådespelaren i Tjao Bella jobbar, haha! (på sytillbehörsaffären på linnégatan).
Godnatt<3

Uppdatering

Usch jag är så dålig på rubriker, kommer nästan aldrig på något bra  :/
Well, det är iallafall dags för lite uppdatering för gårdagen! Kom ju hem efter att ha vart med Sofie, och tittade snabbt ut en buss och åkte in till stan där jag träffade Frida. Mötte även Anton på bussen så vi satt och snackade lite, bland annat om moppesemestern som antagligen blir av v.30, så vi får se om jag kan då. Frida och jag delade ut våra Cv på 5 olika caféer, så nu får vi se om någon hör av sig. Helst vill jag jobba på Pims, det är så mysigt där. Efter att ha ätit en macka (var ganska hungrig då jag inte hade ätit något på hela dagen förutom flingor) så bar det av till bion där vi stod i en km lång kö för att köpa popcorn. Till slut kom vi fram och betalade, sen fort in i bion där vi satte oss. Filmen var som sagt Sex and the City, och FAN vad bra den var :G Den var verkligen helskön, och efter att ha sett den känner jag ännu mera att jag aldrig ska släppa mina guldkorns vänner ifrån mig även om jag skaffar kille, nevah <3
Efter bion så gick vi och handlade popcorn, sen bar det av, via buss, till Skultorp där Fridas farmor bodde. Vi bastade och duschade, sen blev det Desperate Houswifes för hela slanten och en massa prat. Somnade vid 6 kanske, Frida somnade vid halv 8 och vi gick båda upp vid 2 tiden haha :D
Nu har jag kommit hem (blev lite omvägar eftersom jag lyckades glömma mitt fritidskort på bussen) och nu ska jag bädda sängen osv och sen kolla mer Desperate Houswifes, lycka :G

Bio

Sov hos Sofie igår till idag, redigt mys. Vi hade bara tänkt att gå på stan (hittade btw en förjävla snygg tunika på gina som jag genast köpte) men eftersom vi hade så kul och s intressanta samtal så var det lika bra att sova över :) Vaknade vid halv 11 nångång av att min mobil larmade, sen snoozade vi till halv 1 då min mor kom och hämtade mig, vilket jag var väldigt tacksam för eftersom jag slapp åka buss. Nu ska jag göra iordning mig och titta ut en buss, howdy.

.

Stan med Sofie snart, tar det idag eftersom jag klantade mig igår :)
Har förövrigt vart duktig idag och gjort hårinpackning och ansiktsmask, gör det varje vecka och det är niiice. Körde även en kroppspeeling, ska försöka göra det varje dag nu. Cvn ska jag skriva ikväll, med pappas hjälp, och sen dela ut den med Frida på lördag, då det även blir resturang och bio och myskväll med henne, vi kommer ju inte ses på typ 4 veckor sen.
En annan sak, jag äter sjukt mycket nektariner och gröna äpplen :O Det är helt otroligt vad dom går åt, idag har jag ätit typ tre äpplen på 2 timmar, och igår åt jag kanske tre nektariner och lika många äpplen, fast ja, frukt är ju nyttigt :)



En vanlig dag

Well, har kommit fram till att jag ska lägga om mina sovvanor, ska verkligen försöka gå upp vid 10 varje dag nu, och kanske lägga mig vid 12-1 nån gång. Ska även försökasimma varje dag i dammen efter att jag har gått upp, eftersom jg sällan tar mig in till gymmet nu på sommaren.
Har planerat lite nu, skrev ut en almenacka som jag gjort på datorn igår, så nu har jag lite mer koll på tillvaron. Fjällbacka blir det efter Iris schema tror jag, men antagligen blir det två veckor där, start i mitten av V.31. Sen blir det Gbg med Märta på Måndag, ska bli fettnice då vi ska kolla i Second hand :G Och nu har mor och far satt in pengar på mitt konto med, så det är nice! Moppen gör vi ett sista försök med idag, funkar inte nyckeln då så tar vi med moppen till Tibro för låsbyte på Fredag, inte alltför kul då det går på typ 2000. Måste städa stallet med, för då får jag 500, inte fel. Sen ska jag väl hjälpa farsgubben att måla kontoret med, så det blir lite cash ändå :) Ska skriva min Cv idag med, vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga så daddy sa hjälpa mig bestämde jag nu. Sen måste jag lämna in ett kort på mig själv med till gymmet, reminder där till mig.
Nu ska jag fika med släkten, firande av pappa.


Dagens färger går i brunguldorange<3


.

Idag har det langats chill, av typ Frida och Becca.
Det va väl tänkt att jag skulle åla runt på stan med Becca med palla näääää så det blev bada i min damm ist :)
Nu har jag för övrigt fått damp på bitLord haha fråga inte varför :G
Well en annan dålig sak är bussarna som går, hade velat gå på bio med Fräda men naturligtvis finns det inga bussar hem så faaan typ :( Och sen ses vi inte på typ 5 veckor heller, eller ngt och daaaamn för allt :@
Funderar på att dra till kusten och stanna ett JÄVLA tag så att jag kan komma bort från allt bajs här hemma, eller ah..tid för mig själv typ.
Nu ska jag äta mid middag som består av piroger och popcorn, love på det.
Det serveras även Djävulen bär Prada, yummy.

Stan.

Haha är jag inte hemma är jag där, typ :P
Well, efter att ha försovit mig (pinsamt) så kom jag äntligen till stan där jag träffade Nanna för första gången sen körskolan.
Askul att ses igen, verkligen! Pratade och hade kul, satt på Pims i typ 2 timmar och shoppade lite kul. Kul när man hittar nya vänner :)

Kom hem vid nio, och fick då chans att kolla på lite kläder som var mammas. Fick två saker, en aprikos blus och
en stickad tröjja i samma färg, mys. Tillskott i garderoben är ALDRIG fel :)
Nu har jag även bäddat sängen, det är ett mirakel. Har typ bytt lakan och allt vad det heter, så nu är det fräääsch så som jag gillar det, moha :G


                 

RSS 2.0