2009/2010

Nu beger jag mig, ha en underbar kväll alla!


Blossom, white queen

Imorgon ska jag och Gabriella till Göteborg. Jag är extra glad, eftersom jag lyckats behålla hela mitt studiebidrag just för detta ändamål (kan bero på att det inte klirrade in på kontot förens idag, hah). Vi ska ta det tidiga tåget, vilket betyder att jag kommer vara död om jag överhuvudtaget lyckas ta mig upp.

Note 2 Gabriella: Don't fear girl, I will surviveeeee!

Vart var jag? Just det. Det ironiska är att jag tjafsade lite lätt med min kära mor för bara några timmar sedan. Hon menade på att det inte skulle finnas en chans att jag skulle orka upp imorgon (mitt öknamn är trött_tjej) medan jag var av motsatt opinion. Nu har jag alltså övertalat mina föräldrar till att åka bort tidigt, jag får skjuts med dem in till tåget, och klockan är snart halv tre. Nu undrar ni säkert hur jag tänker? Well baby, jag tror på att kärleken övervinner allt.

Vad det nu ska betyda.
Godnatt!


God jul!

Äntligen julafton! Och nu är det snart över, tiden tar då minsann aldrig jullov. Jag har haft en mycket trevlig dag minsann, även om jag tycker julen var härligare förr då man var riktigt liten och allt fortfarande var sådär magiskt. Men stämningen var det inget fel på idag, vi har ju till och med snö nu! Ett riktigt vinterlandskap som jag ska passa på att fota en hel del nu när jag äntligen fått min efterlängtade systemkamera<3 Det var nämligen en av mina julklappar, jag är nu oficiellt happy girl_rött läppstift. Åh jag har känt mig riktigt julig idag, min fina röda kjol (se bild nedanför) blev ju klar häromdagen så att jag kunde hämta ut den. Så den har fått pryda mig idag samt lite nytt smink från Make up store, red lipstick me love you.

Efter att ha öppnat alla paket och firat min bror (födelsedagsbarnet!) så gjorde vi oss iordning för att sedan pka ut till Farmor där hela tjocka släkten väntade. Vi åt god mat, skrattade och myste tills det var dags att åka hem igen. Nu börjar det bli trångt i farmors lilla lägenhet, så nästa år kanske vi tar med oss henne (hela släkten :G) och hyr en stuggrupp längre upp i Sverige. Jag tycker det låter riktigt mysigt.

Nu ska jag trippa ner för att snappa åt mig lite julmat, sen ska jag fortsätta pilla med min nya kamera. God jul alla!




Mer Jul

Snön ligger så vacker. Sa jag snö? Vi har snö! För första gången in ages så har vi faktiskt snö kort innan jul, vilket betyder att vi antagligen kommer få behålla den över själva dopparedagen!

Underbart, nu ska jag gå ut och gå.


2 do

Igår var en bra kväll. Även kvällen dessförinnan. Kan bero på att båda spenderades med Gabriella, en fylld av spontanmys och en med alkohol och dans. En helt okej kombination tycker jag allt.

Vi började förfesta at her place och fick sällskap av fina Louise och Maria. Brorsan Robert var med på ett hörn och hjälpte mig göra min första mojito (helt OK) och var såpass givmild att vi fick låna hans rum att fortsätta minifesten i. Jag lärde mig ett och annat under den korta tiden. Bland annat att man skulle undvika att förtära socker samtidigt som alkohol eftersom det kunde få konsekvenser som får utttrycket "full som fan" att slänga sig i väggen. Vad jag förstod det som.
Jag lärde mig även att det inte stämmer att man antingen älskar öl eller hatar det. Jag är ett praktexempel, jag är ett mellanting. För min del ser den bästa kombinationen nämligen ut såhär: 1 öl (Newcastle brown ale!) som en start, sedan kan jag gå över till en drink eller helt enkelt vin (vitt skareva). Den sista ölen (2 är perfekt) är som en chillare för at behålla partymodet. Jag tycker det låter bra, jag tycker att det låter helt okej.

Sedan kan jag inte säga så mycket mer än att vi åkte till festen (som hade gästlista och allt) och att det därefter är ett glädjebubblande blurr som följer när jag tänker på gårdagen. Vi dansade, drack, rökte, pratade och skrattade hela kvällen. Jag som känner mig själv såpass bra nu misstänkte att mina strumpbyxor skulle gå sönder och så rätt jag hade. Synd för min Curse, men jag hade tagit med mig ett extrapar som jag drog på mig. In yer face alltså, hah!

En bra kväll alltså, perfekt avslut på terminen. Nu ska jag ringa ett samtal och sedan gå ut och gå lite. Sen väntar mig en kväll fylld av mjukisbyxor och svenskaplugg.

En vanlig måndag

Den här dagen började inte särskilt bra enligt mig. Vi kom mer försent än vanligt på grund av att mamma inte hittade sina bilnycklar och att jag..inte längre har den minsta lust att masa mig upp ur min varma säng alls. Motivationen är som bortblåst, och på fredag har vi matte C np..Inte ok! Fast jag känner mig ändå rätt säker, fortsätter jag att plugga varje dag nu så kommer det gå fint.

Jag kom just att tänka på att jag inte har varit på Pims på evigheter..fyfan.
Och jag har inte orkat gå ut och gå heller sen i Torsdags! Jag har ångest, jag behöver mina promenader<3
Och nu såg jag att det inte gick att ladda upp alla bilderna på det smidiga sättet på Facebook...WELL FUCK YOU!
Roligt att jag måste sitta och klicka in dom för hand, en aktivitet som kommer ta typ en timme.

Äsch, det kommer vara värt det. I slutändan är allt värt besväret.

För det mesta i alla fall.
Godnatt!

Söndag

Katterna har kissat på handukarna i badrummet, droppen för pappa var nog när han råkade ta av dem i ansiktet. En av handdukarna alltså, det skulle aldrig falla honom in att ta en katt och gnida i fejjan då han eventuellt är allergisk.

So he says, anyway. Så nu får inte de små djuren vara på övervåningen. Skönt enligt mig, de hårar bara ner mina kläder.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, förutom att In flames var fruktansvärt bra precis som Killswitch Engage, att det var lite synd om Dead by April som konstant blev utbuade av publiken och att det var så jävla värt att stå längst fram trots det långa köandet i kylan innan insläppet och alla armbågar man fick i huvudet. Så jävla värt det<3

Cough cough

Blä, min rassel-rossel hosta verkar ha bonat in sig riktigt ordentligt i min stackars hals. It wont go away! Extra jobbigt är det att jag ska på In Flames på Lördag och antagligen stå och svettas i ett hav av fans, inte mig emot egentigen men.. Fast det kanske är en bra sak? Att jag hostar, that is. För om jag tar på mig en tischa där det står "Svinis" på och hostar sönder mig lite lär ju ingen jävel vilja tränga sig förbi mig, aight? Haha det är nästan en bra plan!

Min arm gör fortfarande ont efter sprutan, så det blir ingen idrott imorgon, vilket passar mig utmärkt eftersom jag har ett möte med syon 11.15. There is no way att hinna duscha, fixa sig och käka på typ en halvtimma när 7 minuter går åt till att gå från Arenan tillbaka till skolan.
Imorgon ska jag även ta hand om brorsans lägenhet! Den får bli my lair, my crypt, my castle tills lördag då jag drar till Götet med Lisa och Paulina, det är smidigast så.

Packa pappas kappsäck ska jag göra nu, godnatt!

Luftslottet som sprängdes

Kyla. Mörker. Musik. Lång, snabb promenad.
Det är allt som behövs för att få mig i balans.

Nu sitter jag framför datorn och nattbloggar som den nattuggla jag är och är precis hemkommen från min vardagliga nattpromenad. Visst kan det ses som lite extremt att gå ut på en 6 km runda klockan ett på natten, men jag kände mig i stort behov av det helt enkelt. Så vad göra? Det är bara att böja sig för sina behov.

Något jag även är relativt nyligen hemkommen ifrån är en fika och ett biobesök med Tori! Vi såg Luftslottet som sprängdes och jag måste bruka fula ord och säga: FAN vad bra den var. Jag gillar verkligen den här serien skarpt och jag har även bestämt mig för att läsa böckerna inom snar framtid. Det finns inte så mycket mer att säga, den var bra. Lysande. Bäst. Amen.

Nu ska jag tvätta bort allt mitt smink och tacka för mig. Och tack till dig Tori gulle, jag hade en superb evening med dig :)

Godnatt.


Ps/ Idag bytte jag mina nya skor mot en mindre storlek. Jag lämnade även tillbaka en försenad bok till biblioteket och betalade min skuld på 32 kronor till vederbörande. Detta ger mig 16 vuxenpoäng, jag ville bara uppmärksamma alla på detta.
/Ds

Superjuice!

Nu är jag happyfacead girl_92! Inte nog med att det är 146 dagar kvar tills jag fyller 18, jag fick även MVG på mitt psykologiprov! Det betyder att jag har stor chans att få MVG i slutbetyget, vilket jag SKA ha. Basta. Nu kommer snart mami och hämtar mig (sitter kvar i skolan och pluggar) och då ska vi åka och köpa ett par svarta klackskor. Meningen med dessa ska vara att jag faktiskt ska kunna gå i dem, de svarta jag har där hemma är i en lite högre modell och därför inte lämpade för att tripåpa omkring på stan i. Då är dessa bättre.

När jag kommer hem väntar 100 kr, plugg och..MAT! Och lite senare även övningskörning med papi, underbart.
Imorgon ska jag besöka gengåvan och lite senare gå på Luftslottet som sprängdes med Tori gulle.

Ibland känns det som om man har fruktansvärt mycket flyt, men det vågar jag inte säga högt utan att rabbla "peppar peppar ta i trä" några hundra gånger efteråt, för vem vet? Lyckan kommer lyckan går..

Ah, screw it! Idag är jag glad tjej :)

En kväll som denna..

..toppar myslistan om den spenderas med mängder av te, pepparkaksdeg, Poirot och en alldeles egen Iris Bengtsson i ett underbart bohemiskt rum i Väring. Att lägga till är naturligtvis en massa deeptalk, som lustigt nog bara kommer fram under spännande filmer? Detta fenomen länmar oss egentligen bara två alternativ:

1. Vi pausar filmen och pratar klart om vad det nu var som had to be diskuterat.
Fördelen är att man inte missar något i filmen, nackdelen är att man antagligen inte hinner se klart den innan det är dags att åka hem igen.
2. Vi pratar under filmens gång.
Fördelen är att man hinner prata klart om alla väsentliga saker som lättar hjärtat, nackdelen är att när mördaren sedan åker fast i deckaren man höll på att titta på så har man ingen aning om hur det gick till.


Idag körde vi en kombination av båda, vilket resulterade i att vi varken hann prata klart eller fatta handlingen av dagens avsnitt av Poirot. Men vi hann iallafall se klart den  och mysa lite, nästa gång ska vi ta en helkväll! På hemvägen övningskörde jag för andra gången idag. Det gick kanoners, jag tror pappa blev riktigt imapad när han märkte att han knappt behövde säga till mig att blända av när en bil kom. Word up!

Psykologiläxan är klar. Nu såg jag att min spanska inlämning ska vara färdig om ca 1,5 dag. Det blir helt enkelt till att jobba på den imorgon, precis som matteläxan. Jag är så glad att vi bara har ett sista prov nu innan lovet; matte C NP. Även om det skrämmer brallorna av mig så är det ändå skönt.

Nu ska jag sova and such.
Godnatt!

Coinflipper

Nu kom jag att tänka på de där spelautomaterna som finns som ett dåligt tidsfördriv på en del datorer. Flipper, eller vad de nu hette..Jag hatade dem, jag förlorade alltid.

Idag har jag varit i stan med min mor och jag kan meddela omvärlden att jag nu är stolt ägare av ett par underbara skinnhandskar! De är jävligt nice, nektar, whatever, och det bästa av allt: de har rött foder. Hur häftigt (tweed gunnar) är inte det? Det blev en del andra saker med, bland annat tre par strumpbyxor som jag ska vara jävligt försiktig med eftersom jag är cursed.

Jag har många gånger funderat över vem som lägger en strumpbyx-curse på någon. Honestly, den människan kan ju inte ha mycket till liv? Well, den dagen då jag får tag på dess sorry-ass ska jag göra något hemskt. Vad det innebär avslöjar jag inte, eftersom blotta orden skulle få edert nackhår att resa sig, edra strumpor skulle rysa och eder mjölk skulle härskna.

..Om livet hade varit en film det vill säga, för sånt händer aldrig i verkligheten.

Taste of Chaos

Jag har slått rekord mina vänner, i strumpbyxtrashing. Jag är rankad etta i världen nu, för 5 minuter efter att jag hade tagit upp förpackningen, öppnat den och tagit på mig mina nya fina strumpisar så fastnade jag i en korg och tvingades dra på mig ett par knästrumpor. Fan. FAN! Jag som trodde att min curse hade tagit julledigt! Icke, den är still here, fighting til' the bitter end. Jag började nästan böla när detta hände, så mamma lovade att köpa några nya par till mig. Happyface, jag ger mig inte!

Nu ska jag göra lite läxor och sen slagga, imorgon ska jag träffa Tori-gull och mysa med pepparkaksbak hemma hos hennne. Asumn!

Daytime

Hejsan.
Nu är jag sådär trött igen. Imorgon har jag spanskaprov och nu sitter glosorna rätt bra precis som konjunktiven. Det får duga lixom, jag orkar inte ge mer. Idag har varit en seg dag med mycket kaos, men det blev bättre sen när jag tillslut kom hem och kunde lägga mig i ett badkar fullt med rykande varmt vatten. På fotografiska bilden morfade jag ihop mig, Gabriella och Amanda. Jag har döpt mitt verk till Emandella 3000 och bestämt att den hatar att plugga spanska men tycker mycket om att gå långa nattpromenader och att lyssna på musik. Och att ge sig ut på äventyr.

Jag vill ut på äventyr! Inte sitta fast här i Skövde som är för stort för att känna alla men för litet för att vara helt okänd. Bleh, när jag får körkort ska jag samla ihop mina när och kära och åka så långt tanken räcker. Inte en säker väg skavi ta, bara cpvägar som leder till ovisshet och galenskap. Förhoppningsvis hamnar vi mitt ut i ingenstans på ett hotell fullt med mysterier.
Det vore något.

Godnatt


RSS 2.0