Some new pics


My drogs- PS & Fronda

Lördag/Söndag/Måndag

Ok, jag hade tänkt sammanfatta hela helgen inkl. Måndagen i ett helt inlägg.

Lördag:
Party Night

Frida kom till mig vid tre kanske, ahh nånstans där. Vi slappade och gjorde oss iordning lite lätt, och tack vare endel förseningar (40 haha) så kom cidern senare under kvällen. Tiffy och Sofie kom, och vi började vår mys-party-tjejkväll med att grilla. Allt gick som smort, vi hade till och med grillkol hemma så vi slapp åka och köpa det, men Frida och Tiffy fick ändå ta en tur senare till affären (medans potatisen kokade) och inhandla chips och annat mys. Vi lyckades hantera grillen (till min stora förvåning) och efter ett tag kunde vi sätta oss och äta, grillat kött är INTE dumt :G Efter maten gick vi in och diskade, och vi startade en brasa och grillade mashmallows :G Tillslut fick vi tag på vår man, och Frida och jag tog en tur till Åbro där vi fick allt i min sportbag och sen bar det hemåt (hallelulja Everest). Eftersom vi hade tänkt prova på att snusa med åkte our man och köpte medans vi lämnade av allt där hemma. Sen bar det vidare igen till Stöpen där vi chillade med marlboro på en kulle. Vi fickd det vi ville ha, och strax var vi hemma igen. Efter ett par cider och X antal mashmallows var det provdags. Och ja, min uppfattning av det hela är, salt + svidande. Det hel slutade med att jag dog inne på toaletten men efter X antal uppkastningar var jag på topp igen. Men aldrig mer säger jag bara, fy. Resten av kvällen pratade vi och hade det allmänt trevligt, helt jävla smashing kväll, partymystjejkvällar är helt min stil, tack till alla medverkande <3.

Söndag:
Städ och chill dagen
Gick upp vid 11 och matade hästarna, gick förbi snusdosan och mådde inte alltför bra, ner i soppåsen med den senare. Eftersom vi alla hade somnat i dubbelsängen så var det ganska så varmt i sovrummet, så det var en befrielse att få komma ut i friska luften. När allt var klart gick jag in och la mig igen, och vaknade senare vid 3. Vi gick lla upp och började städa, senare satte vi oss och kollade tvn medans vi åt frukost. Sofie och Tiffy åkte senare hem, och Frida stannade kvar och sov hos mig igen. Kollade på Die hard eftersom jag inte fick Legally Blond att funka, söndagar är till för att chillas på.

Måndag:
Die Hard maraton med Frida

Såg färdigt på nr 2, började på 3an men efter ett tag var det dags för Frida att åka hem, så jag fick se klart på den själv. Nu är jag lagom mör, mitt nya mål är att gå upp vid 10 varje morgon, och ta tag i gymmandet igen. Och ska nog skriva CV idag, så att jag kanske kan få ett extraknäck till hösten.

-Over and out

.

Vi är som lyktstolpen på marken, som fontänen i parken
Love You<3

Morgonpromenad

Sov över hos Frida. Vi satt uppe och pratade hela natten och hade det mys, som handen i handsken. Senare försökte vi sova men det gick inte så bra, så vid halv 4 la jag fram förslaget om en morgonpromenad med frukost. Frida var på som alltd :G Well, efter att ha stökat och bökat i köket så drog vi på oss de mest smickrande mjukiskläderna (grå leggins + svarta strumpor med hjärtan på är ingen klisché) och gick ut. Gick förbi kyrkan och ut till, enligt Frida, världens festis kulle. Där fanns det ett litet skumt mobbat hus och en bänk, och vi tänkte båda "aha!" och snart hade vi kånkat hela bänkjäveln till huset. Inom kort satt vi och drack oboy på taket och tittade ut över Timmersdala, fan vad MYS<3 Solen gick upp allt mer och mer och det var så fint. Sen traskade vi hemåt och den lilla byn började vakna till liv. Vid kvart i 6 kom vi hem och då var det tvn som gällde. Började kolla lite på Herbie och sen däckade vi båda två och jag vaknade av att Frida puffade på mig och sa att "Emma bussen går om en halvtimma!". Klockan var då alltså tio i 4 och jag packade allt, sen bar det av till bussen. Vid det här laget såg jag ut som en skållad iller, och att då visa sig offentligt är inte min grej. Satt och väntade i Stöpen i typ 10 minuter kanske, sen kom min buss. Precis när jag gått på börjar det spöregna, och naturligtvis måste jag få hem min cykel, så det blev till att cykla hem i spöregn. Kom hem, firade bror Otto som fyller 12 idag (27 Juni). Av mig fick han snyggaste tröjjan från Clarks, yeah. Nu ska jag städa rummet lite, har precis sett på Just Married med Ashton Kutcher och Brittany Murphy- rätt ok faktiskt.
-Mors

Gymma

Gymmade idag, det var alltför längesen!
Det kändes med, för jag blev väldigt fort trött osv, men det försvinner snart, haha...ja..
Åt på helensgården idag, och DAMN deras sallad är inte dum! Som vanligt trodde jag skulle äta asmycket så jag lassade upp alltför mycket sallad, och så orkade jag inte allt ändå. Vi myste ett tag på stan, Frida och jag, och den sista tiden tillbringade vi på sadsbiblioteket och sen kom papi och hämtade mig. Nu har jag vart hemma ett tag, men saknade Frida för mycket så nu ska jag sova hos henne, och nu ser jag henne till och med genom fönstret på moppen, så adios<3
Imorrn blir det gymma och köpa present till bror ;)

Sov hos Älin

Med Frida, kollade Saw och somnade halv 5, om inte senare. Deras hund är jättesöt men fan vad hemsk det är när den skäller :O Och det märktes ju för övrigt ganska bra på mig eftersom jag typ tjöt varje gång han gjorde det :( Inte blev det bättre att Elin hetsade han så att han skällde jättemkt >< Anyway, vaknade vid 2 och åt fettvåfflor med glass och sylt till frukost, mindre lyckat eftersom alla brände fast i formen. Men dom smakade väl rätt ok annars :P
Åkte hem, och missade precis bussen. Stannade alltså ett tag hos Frida och kollade film, ska gymma me henne imorrn med och lalala :D Efter ett  tag kom mämi och hämtade mig, så det bar hem där jag och papps kollade thriller och dyrkade upp, eller ja, sprängde hela låset till mopeden så att vi fick ut biten som saknades på nyckeln. Så nu kan vi kanske gjuta nya nycklar så jag kan åka moppe igen, woh<3

Nu ska jag duscha och sova, <3

Stan

Med Frida idag, känns som vi inte har setts på typ tre år men det är väl en vcka eller så.
Eftersom hon missade bussen så trallade jag runt ett tag och köpte underkläder på Gina och ett par gråa leggins, yum :G
Hade inte ätit på hela dagen så jag var närapå död, men då kom Frida och efter att ha tittat omkring i lite affärer så gick vi och åt på Mangos. Tog Vitlöksstekt kycklingfilé och pasta, hur gott som helst! Lätt att jag äter där igen, munorgasm indeed!
Well, imorrn ska jag titta lite på skorna jag såg igår, svarta pumps från Vagabond
, men det blir nog inget köp på dom förens senare är jag rädd, behöver pengar till annat nu. Imorrn blir det stan igen med Frida och Elin, och på kvällen är det filmkväll hos Aya med Tiffy, helkul :)

Något som jag uppskattar btw på resturanger, är fräscha toaletter.
Och det hade dom på Mangos, och jag kunde inte motstå ett egofoto då spegeln var så nicigt stor :G


Fjällbacka

Taget med mobilkameran då min kamera var död
Utsikt från altanen

Midsommar

Phue, hemma igen. Stannade en extra dag i Fjällbacka hos mormor, typ för att det var nice. Åker nog dit någon mer gång ensam, skönt att komma ifrån allt här hemma, tid att tänka och lala. Tågresan gick fint, inte allt för många byten och inte allt för skumt folk på tåget, med vissa undantag, haha. Väl framme var vädret fint, men blåsigt. Cissi hämtade mig med moppen och sen träffade vi hennes kille mfl. Drog snabbt till Konsum där vi handlade förnödigheter, för att inte nämna Cider<3 Hemma igen väntade Linnea med pojkvän och Filip + några till :) Alltid kul att se alla igen. Grillade och hade det mysigt, helt ok. Kollade på föräldrafällan som de mogna tånåringar vi är, och drog ner till byn och åt glass. Åt efterrätt hemma igen, och kollade på "You me and dupree". Åkte hem med Linnea och hälsade på några släktingar och på mormor. Dagen därpå var jag död och sov extra länge, vilket betyder typ till halv 4. Träffade Linnea på kvällen och vi satt och pratade i minst 2 timmar, och det kändes ändå för lite. Ska väl bo hos henne i hennes lägenhet någon mer gång, det är en bit kvar på lovet. Dagen därpå så kom kusin Henrik och hans sambo Johanna på besök, längesen man såg honom. Fick skjuts till Göteborg av dom, där jag tog tåget till Skövde. Och, tja..nu är jag hemma! Ganska skönt på ett sätt, men jag längtar ändå tillbaka till kusten. Well, fick ändå med mig två söta klänningar av mormor i vitt linne, så den ena ska jag sy in lite och göra en större urringning på, den andra är helt ok :)


Ny låt

Tack vare min käre vän Tori så hittade jag den,  Rock'n'Roll Highschool av Teddybears Stlhm <3
Ska sova nu, hittade mobilen i sängen under lakanet -.-' Kusten imorrn, för att fira midsommar med fjällbacka gänget <3
Ah typ godnatt :)



.

Och det faktum att jag inte kan hitta min mobil är väldigt störande.

Kjol

My skirt
Blev otroligt glad när jag hittade den på HM, för de har ju en tendens att ge deras kjolar en massa krussiuller och jag var ute efter något mera stilrent. Älskar den<3

Den har fickor! :G


.

Punkt igen, det funkar.
Well, somnade med kläderna på igår, orkade inte .p
Vaknade extra sent idag, det här är en av de där slappargöraingetsofta dagarna som kommer då och då, och tänkta sig, vädret är dåligt. Så det är ju ett bra kombo, för på såna dagar ska vädret vara kass.
Har gjort mat nu, och korvarna blev knappt brända, framsteg! Har kommit fram till att jag bara orkar att lägga upp bilden på min kjol som jag köpte, modella är jobbigt. Skickade in alla mina bilder igår till Uppslaget, så nu får vi se hur det går. Skulle vara nice att ha jobb i höst, och detta passar ju mig eftersom jag gillar att fota och redigera, trots att jag inte har satsat på en system kamera, men det går ändå.  Haha nu känns det skönt att jag tog digital bildbehandling i skolan, så jag kan ändå lite :P  För övrigt skippade jag  söka som reporter, skulle bli för mycket jobb eftersom jag ska gå NA på Västerhöjd, plus att deadlines inte är min grejj, haha.

Well, nu blir det TV och mat, kanske orkar städa rummet sen, får se.

Posshaj.


Ok, trots att jag sa att jag inte gillar att skriva hejdå (ciao, posshaj osv) i slutet av inläggen har det börjat bli en vana, damn.

Stan med Sofie

Haha stan börjar bli en vana..
Men pallar inte sitta hemma och uggla .)
Träffade Sofie, kul eftersom det var ett tag sen. Eftersom jag prompt ville ha på mig min nya übersöta midjekjol så fick jag hålla i den lite lätt, för naturligtvis blåste det för fulla muggar, typiskt. Men eftersom vi var inne på Commerce oftast så var det ju lugnt, vinden avtog lite lätt sen med. Fick bytt mina skor (bild kommer sedan) och köpt min "midsommarklänning" som expiditen kallade det. Den är blå med blommor och svart spets, tyget är flygigt och tunt, men ett svart linne följde med, även det med spets, så det syns inte igenom. Gjorde det sistnämnda fyndet på La Rami, oftast för dyrt för min smak, men eftersom det var rea smög jag mig ändå in för att kika, vilket lönade sig.
Satt och pratade på café resten av tiden, valde Pims som vanligt. Jag är så glad att det är lov nu, ingen stress och press utan man kan bara vara, och det bästa är att jag har tid att vara med alla nu, hjärta på det<3

Anyway, ska modella lite ny så att jag kan få upp några bilder på mina inköp, ciao.

Bra band

Firefox AK

Lite Depeche Mode aktigt, synthmusik typ.
Härliga låtar :)

Favorit: City to City

Stan med Emma

Hade en trevlig dag med Emma Axberg på stan.
Det var ett tag sen vi sågs, och det är kul att vi har börjat ses mer nu :) Kollade runt, och vi hittade båda saker. Mina fynd kommer upp så småningom, men det blev riktigt snygga saker<3 Ska in imorgon med Sofie och köpa en klänning som jag la undan, och byta ett par skor som jag köpte förra veckan. De har nämligen trasat upp sig och nu finns de inte kvar i min färg, så jag får ta dom i vitt istället. men det är snyggt det med, kanske till och med blir bättre med vitt eftersom det passar till så mycket mer. När alla inköp var klara så bar det av till stadsbiblioteket, där vi lånade så mycket manga vi bara kunde, sen parkerade vi oss på Norma Jean. Deras soffor är verkligen gudomliga, och jag älskar verkligen att de säljder Coca Cola i glasflakor :D
Det är vår nya tradition, och jag älskar den redan! Manga i ett mysigt cafe med en bra vän och coca cola i glasflaska, det kan inte bli bättre!

Nu har jag vart hemma ett bra tag, ska gå och lägga mig snart. Blev precis klar med allt som jag ska skicka in till Sla, hoppas jag kommer med, skulle vara grymt kul :) Eftersom jag gillar båda delarna, skriva och fota/redigera, så söker jag till båda och hoppas på tur. Fast samtidigt känns det som om alla andra är så mycket bättre, en känsla som man inte riktigt kan komma undan. Men jag får tro på att jag har något speciellt, för det tror jag nog att jag har, eftersom jag är ganska så kreativ av mig.
Hoppas nu då, hoppas!

Over and out!



Haha det där med att säga hejdå fraser är inte min stil känner jag :P

Filmkväll

Den blev av tillslut, även om Anton gav oss dissen, den jäveln :P
Anyway, kom iväg efter en massa tjat, var tvunga att vänta på att mor skulle komma hem först, sen var vi tvungna att äta, fast det var iförsig våfflor som serverades så det var lugnt :G Kom iväg, hade lite svårt med att hitta eftersom jag typ inte har åkt bil till Jonathan förut utan bara blivit skjutsad på moppe genom skogen, hehe.. Kom fram, och där var Sundberg med, och vi kollade först på en halvdålig splatter film av Robert Rodriguez, Terror Planet. Handlade kortfattat om militärer som i jakten på Bin Ladin hade blivit smittade med något äckligt virus, och som spred det vidare till världen för att regeringen skulle uppmärksamma det och uppfinna ett botemedel. Innehöll blod, flygande kroppsdelar, en enbent strippa och zombies. Typ.
Kände igen ganska många personer där, bland annat Bruce Willis som spelade halvgalen militär, och Fergie (!) och han irakien från Lost.

Sen blev det paus, kollade på fotboll med Jonathans pappa, haha. Tyskland vann med 1-0 mot Österrike, woh. Dom är väldigt lika, far och son, tänkte jag flera gånger. Inte till utseendet kanske, men till sättet, som fan :')
Andra filmen var en slags kärlekskomedi, Fools Gold. Detta var ingen film för Sundberg, så han drog hem. Vi som var kvar var Jonathan, jag och hans far. Det här var mer en film i min smak, inte för att jag inte gillar skräck, men då ska det vara en bra handling och inte bara en massa överarbetade splatter scener. Den handlade om ett par som skiljer sig. De är båda intresserade av historia, och letar båda två efter en stor skatt som ska finnas i havet. De träffar många personer, och tillsammans ska de finna skatten, men det finns även "de nda" som tänker i samma banor.
Ok film, bra att avrunda en kväll med så att de mörkrädda inte dör sen när de ska sova.

Skjuts ordnade sig, fick åka med Jonathans pappa, schysst :)
Fick dock kasta mitt läppstift lock på min lillebrors ruta så att han skulle komma och öppna. Naturligtvis segar han så att min andre bror kan gå ut via bakdörren och skrämma mig, inte kul :(

För övrigt en bra kväll, riktigt bra.


Fools Gold VS. Planet Terror



In the shower

Första dagen på lovet, och det regnar. Haha vi bor sannerligen i Sverige!
Spenderade en hel del tid i duschen, med ansiktsmask från Marja Entrich (helt biologisk) och hårinpackning från Gliss, peeling (handskar) osv, ibland måste man ta hand om sig. Rebeca kommer tyvärr inte idag, får bli en annan gång, men ikväll blir det nog filmkväll hos Jonathan ändå, så innan dess ska jag dammsuga rummet och läsa ut senaste Cosmo, som nu har kommit<3
Har ny taktik denna sommaren, ska boka upp så mycket som möjligt av tiden, så att jag slipper ha ett lov där man bara sitter hemma och känner vemod. Det blir nog perfa!
För övrigt hatar jag att diska. Eller det var inte riktigt sant, låt mig omformulera mig; Jag hatar att diska- hemma hos mig. Inte vet jag varför, men det är så grymt jobbigt att diska hemma, medans det går hur bra som helst hos andra. Hmm, får fråga en doktor nästa gång jag ser en.
Anyway, det var väl det mesta jag hade att säga ör idag, kul med ett nonsens inlägg då och då utan vidare mening :)
Posshaj<3

In the shower


Sommar

Det är lov nu, lite svårt att greppa..
Längtar till gymnasiet, fast först ska det bli ett lång lov, med sol och bad och sprit och cigg och vänner!
Har tagit disken nu, ska väl städa snart, fast först blir det anime.

Sommar<3
Det blev en bra start.


Karstorp

Haha, en helvild historia!
Frida och jag tänkte ta igen oss rejält efetrsom fredagen blev mindre lyckad. Synd var det att vår jävla langare gav oss mindre sprit än vad vi hade kommit överens om, men han ska vi prata allvar med, haha. Iaf, åkte in till Frida, för till slut kom jag loss från kalaset med släkten, även om det var ok. Åkte in till rese, tyvärr i onödan eftersom Amanda redan var i Karstorp. Polade lite med våra vakter, Hasse och ngn mer. Vid det tillfället var man sprallig och glad, och min drivkraft bestod av geisha och Xider. Tog en tidigare buss, för chauffören var en sköning som give me fiveade  Fria och berättade att alla svenne chaufförer var snåla med var man kunde hoppa på bussen osv, haha :D Kom fram till Kss, där vi träffade två killar vid namn Fredrik och Magnus. Satt och snackade lite, de fick våra nummer och sen bar det av igen. Hittade till slut fram, och träffade bland annat konfa Niklas och Elin och Emma. Vår hälsningsfras var ganska kul:

Emma: "hmm, är det inte Niklas? Jo det är det fan!" Öh Niklas!
Niklas: Hah?
Emma: Det är jag, från konfan duvet :D
Niklas: Jaaaa, konfaemma!


Elin och Emma var spralliga som fan, man kan ju undra vad dom hade holkat i sig under kvällen. Kram pussej där, sen vidare. Träffade många kul personer, Tiffy och Aya och Sara för att nämna några<3 Stod och rökte, chillade allmänt när polisen bestämde sig för att avlägga en visit. En del sprang in i skogen, och vissa fick hälla ut spriten, haha. Smarta som vi var hade vi redan druckit upp allt. Efter ett tag ringde vi Christian i ryd, för vi var inte så sugna på att vänta på vår buss i 2 timmar ute. Började gå till Kss igen, stannade och chillade, Frida somnade typ på trottoaren och jag polade lite med Securitas. Fick låna hans mobil, bestämde möte med Christian och sen bar det av till ryd. På vägen hamnade vi på en turkisk studentfest, och vi träffade kul folk som bjöd på cigg. Dom följde oss en bit på vägen, sen tog vi adjö, och träffade Christian. Satt och chillade lite, sen upp till bussen. Där träffade vi Kim och C:o, pratade lite med dom, blev bjudna på cigg efter att man frågade, genörösta personer gillar vi.  Alltså blev det röka igen, det var ett tag sen man smakade menthol. Bussen var naturligtvis försenad med 20 minuter. Kom hem vid halv 4, och somnade som stockar.
Idag är jag halvdöd, ska ta mig en dusch nu och städa rummet. Det är så sköönt att intebehöva tänka: vad har jag i läxa nu då?

Kul kväll, bra start på sommarlovet!

Sista natten med gänget

Hade skolavslutning, fick ganska ok väder trots allt. Grät inte, kände inget speciellt, det gör jag inte nu heller, för det känns som om det är skola på måndag som vanligt, an har inte riktigt hunnit vänja sig. Iaf, åkte hem och firade lite, gjorde iordning mig och sen bar det av till skolan igen för att åka buss till sommarland. Det var kul, åkte allt möjligt med Märta och Frida, var med therese ett tag med. Klockan 7 så började knotten komma, och spöregnet hade sänkt humöret en aning. Och eftersom Frida inte mådde så bra så kände vi att det var roligare hemma, så vi tog farväl och tog en buss hem. Jag kände att det var bäst så, eftersom far min fyllde 50. Men annars var allt kul, även om det hade vart roligare på Liseberg (mer åkatraktioner).

Smakade sockervadd igen, och träffade en massa folk, det var det plus på!


.

Denna dag förtjänar helt klart en punktrubrik.
Skola, kom försent, helt ok. Städade, fick mig en dos vattenballonger, mindre kul. Skippade avslutningsmiddagen, det är inte min grejj, så det blev stan med Frida igen, vårt andra hem nu. Fixade allt som behövde fixas, skräll att personer lägger sig i andras liv. Aja, jag mår väl ok, bara sårad och arg över folk som inte kan sluta rota i mitt liv, och som inte respekterar mig. Och ja.. jag orkar inte bry mig mer, skolavslutningen imorrn kunde inte komma mer lägligt.
På lördag blire röjj.
Skolavslutning imorrn.
Sayonara stöpen.

Och nu tror jag att problemen med min blogg har blivit fixade, nice.


Its raining

Det behövdes!
Nu kanske det blir ett slut på alla bränder som härjar runtom i landet.
Hoppas nu bara på sol på fredag och lördag!

Utflykt

Tänkte först skriva en punktrubrik, men sen kom jag på att det faktiskt hade hänt något idag.
Frida sov över hos mig igår och det var mys. Vaknade idag försent, så Bengt, min klassföreståndare, och gänget fick vänta lite. Kom iväg och vi trampade på ganska bra. Kom fram vid 10 och då fikade vi. Björn kom senare, och vi spelade brännboll, eller ja, alla förutom Frida och jag eftersom vi inte pallade, hehehe.. Hade för övrigt väldigt kul, kommer sakna en del folk, vilket jag faktiskt inte trodde. Slutar på fredag, sen blir det sista natten, kommer bli fett kul! Skippar boggan idag, ska gotta mig i ett varmt bad istället med hårinpackning, ansiktsmask och senaste Cosmo<3 Tyvärr har jag fortfarande inte fått det nya numret, men jag får bläddra igenom ett par gamla ex så det går nog. Har bestämt mig att köpa en epilator, när jag får pengar. Visst det kanske gör ont, men jag pallar inte raka benen hela tiden, plus att det tar längre tid för håret att växa ut. Efter visiten hos Bengt, som för övrigt bodde väldigt fint, så cyklade jag och Frida hem, sen bar det av in till stan. Hade det super, och fixade bland annat en ny mascara från Dior, vattenfast. Det blir grejt. Nu ska jag nog ta tag i badet.
Super.


Nyklippt

Ok, nu när bloggen har slutat cpa så kan jag bärja skriva igen.
Klippte mig igår, så nu ser håret mycket bättre ut, är supernöjd! Fixade hårprodukter och fön med tratt, så det blir lockigt på skolavslutningen <3
Skulle ha gymmat idag, men pallade inte. Åkte in till stan och fixade lite med smink och andra snyggsaker :G Det blir nog samma visa imorrn igen, för att fixa
det sista. Får hoppas på att min Curl (hårprodukt) har kommit in då så ska den bli min <3 Tiden på stan tillbringades med Frida baby och vi hade kul som vanligt. Nu sitter vi på mitt rum och mobbar oss, ska bli pepparchips och cola ikväll, lovely. Imorrn blire cykla till Bengt, som avslutning för klassen.
Det får bli ett kort inlägg idag för jag har tappat lite vad jag har gjort eftersom det inte har gått att publicera mina inlägg dom senaste dagarna, skumt.
Posshaj.


Dagens

2x Solglasögon från Åhléns
1x Vattenfast eyeliner (flytande) från Åhléns
1x Jeans från vero moda
1x Halsband från Glitter
1x Örhängen från glitter (3 par i samma)
1x One Peace från Akademibokhandeln
+ fika på Pims

1016 kr fattigare


Stan, chilla hemma.

Vaknade vid 11, rätt ok. Kände mig på humör, så jag målade om tånaglarna till härligt röda, och gjorde lite pedikyr samtidigt som jag hade en ansiktsmask. Bestämde mig för att äta en mysig frukost i trädgården, och så blev det, rktigt soft. Åkte senare in till stan för att träffa Lizette. Shoppade en hel del, och fikade på Pims, pratade och hade det trevligt.
Hemma nu, ska städa rummet och borsta håret, båda behövs.
Sen blir det sola och läsa nya numret av One Peace.
Härligt.

Btw så måste jag laga mina solglasögon, påminnelse till mig själv.



Klassfesten

Finns en bra film som heter så, kom jag på nu.. men iaf.
Kom nyss hem från klassfesten, kul som fan vare! Bytte dock plats så skulle vara ostörda, vilket vi fick vara hela kvällen. Grillningen kom igång relativt fort, och jag rulade med mina majskolvar och mashmallows, Det blev även bad, och det var riktigt varmt faktiskt. Kvällen flöt på, med bl.a kräftfiskning (haha) och och vi hade det riktigt soft. Ja, det här vill vi göra om igen, helt klart <3

Afro konsert

Den var jag på i torsdags. Kände ett sjukt stort behov av att komma ut lite, och som tur var kunde Vicki så det bar av till stan. Kollade lite på konserten, som var riktigt bra, och sen bar de tav till Pims för att fika. Riktigt nice :)

Georgia Rule

Bra film!


Hårförlängning

Nu är dom i, lalaa :D
Tog kanske 2-3 timmar att få i dom, men nu är dom i och jag är supernöjd! Blir till att klippa mig på måndag med, lagom till skolavslutningen. Det blir uppklippt och större snelugg, men jag behåller längden på håret, även på luggen, kanske lite kortare där, får se. Jag har spenderat ganska mycket pengar nu, och mer ska det bli eftersom min frisör har beställt en ny fön med tratt till mig, och jag ska även köpa en till produkt som gör håret extra lockigt, woh!

Torsdagen spenderades med Vicki på stan, gick på afro konserten som musikskolan hade ordnat i Helensparken. Det var riktigt soft, och träffade en massa kul folk, inte fel. Stannade ett tag, och gick sedan och fikade på Pims, mys var det.

På fredagen var vi först i Skultorp och drillade fetrsom det var nationaldagen. Jag måste säga att det är årets tråkigaste spelning, och det blev inte bättre av att det var typ 30 grader varmt. Efteråt bar det som sagt av hem till Vicki för att sätta i håret, sen hem till mig där vi badade och kollade Georgias rule, riktigt bra film med bl.a Lindsey Lohan och Jane Fonda. Nu är det lördag, och jag har mest legat och softat hela dagen, man blir riktigt mör när det är såhär varm! Hade tänkt att städa rummet, men orkade bara byta lakan innan jag dog. Snart blir det klassfest, dock utan alkohol eftersom det strulade med det, too bad. Får trösta mig med mina wienerkorvar och majskolvar, det sistnämnda med smör och salt :G Och jag har till och med tänkt på mashmallows som Linda och jag ska dela på, fett nice!

Låång hair <3



För övrigt så har bloggen blivit flyttad, och de har förbättrat vissa saker ser jag, vilket är till det bättre.
Jag har pengar i plånboken och lång hår, jag är happy!

Fakking yess!

Mitt ID är nu funnet, hallelulja moment!
Det låg i min garderob under mina vita linnen, jag fann det eftersom jag skulle se över min klädsel för morgondagen.

Och jag har 1540 i plånboken, och kanske 1800 på kontot vilket jag ska kolla imorgon.
Och det kanske blir afrokonsert imorgon med Frida om jag har tur :)
Im happy!

image20

Klar med allt, en lättnad

Gjorde mitt no prov idag, skulle egentligen ha gjort det förra veckan på fredagen, men eftersom jag var förkyld så gick det inte. Iaf, fick t.o.m. tillbaka det idag, VG+ vilket blev en besvikelse eftersom jag gärna hade velat ha MVG i alla no ämnen, men eftersom jag inte gillar fysik särskilt mycket egentligen så var det ganska väntat. Aja, man kan ju inte få allt, och jag grämer mig inte särskilt mycket över det trots allt, är bara glad över att allt nu är över. Fick tillbaka mitt matteprov med, oh det blev G+ vilket kom som en förvåning, men jag får behålla mitt VG, vilket är tur. Jag har vart sjuk en del nu det sista, och därför missat en del vilket resulterade i bland annat mattebetyget nu, men ibland orkar man verkligen inte.
Skönt att det är över nu, nu har jag inga prov kvar och inga inlämningar, skulle haft spanskaläxa tills idag, men sket i både det och lektionen då jag inte orkade, och jag, Linda och Susanne låg och solade bakom baracken istället, vilket var riktigt soft. Struntade i idrotten med eftersom jag inte pallade bara, och satt med Frida baby och övade på no provet. Vår idrottslärare kom och pratade betyg med oss, och det blev ett G iaf, soft. Han berömde mig för min uppvärmning och mina insatser i Gymnastik och Dans, vilket var kul att höra eftersom jag blev redigt knäckt när han påpekade att jag hade dålig närvaro, trodde seriöst att han skulle ge mig IG, men icke :)

Har köpt  "sista natten med gänget" biljetten med, så den 13 juni blir det sommarland för hela slanten. Missar dock min fars 50 års kalas, bad timing, men jag grattar honom riktigt ordentligt på morgonen istället. Och nu på fredag är vi lediga, ska dock upp tidigt för att drilla i skultorp, och sen bär det av hem till Vicki för hårförlängningar<3 Och på lördag blir det klassfest och sova hos Frida.

Helt ok.

Oberörd

Suck, ibland vill man bara ta ett break.
Som nu, varje dag. Och så händer det här, som inte kom som en direkt överaskning egentligen, men jag är så trött på att ta skit så jag nästan vill spy, så ja, jag gör det helt enkelt inte mer nu. Jag vet hur det ligger till, jag har inga skuldkänslor alls, eftersom jag inte anser att jag har gjort något fel. För en gångs skull tänker jag inte ta åt mig, det rör mig inte. Jag är oberörd.

Nu ska jag skriva no, sen sova. Ingen spanska idag, eller jo, om typ 12 timmar men tills dess har jag nog gjort klart det jag skulle.

I need to go to sleep cuz that's the only time I can find peace.
image19

.

Ännu en av mina punktrubriker, men vad ska man göra?

Idag var det aningen svalare, vilket var väldigt skönt enligt mig. Slapp bada bastu i klassrummet med andra ord. Våra lektioner går numera ut på att se på film, inte mig emot. Idag såg vi klart på "Tjenare Kungen" och nu är vi inne på "Life of Brian". Lämnade in mina so uppgifter som entligen är klara, så nu har jag bara spanska läxan tills imorrn och plugg inför no provet, som även det är imorgon eftersom jag var sjuk i fredags.
Funderar på att städa rummet, behövs nu igen. Hårförlängningarna blir av på fredag, nu är det bestämt, och klassfest på lördag. Får se hur länge jag stannar, beror på humöret lite. På måndag blir det klippning, hade tur som fick tid. Ska nog klippa upp det ordentligt, och fortsätta med snelugg. Långt ska det vara iaf, typ lite kortare än midjan, eller kanske tom. så långt, får se..
Well, nu blir det en kort siesta!

Göteborg

Åkte tidigt, typ vid 8. Som vanligt försov jag mig och fick rusha, men glömde inget förutom mitt headset till mobilen, men det löte sig eftersom jag fick låna Fridas. Tågresan gick finfint, och strax var vi framme i götet, där vi först kollade grunden (nordstan, Nk, osv) och sedan alla småaffärer som låg på olika gator. Hittade en jättesöt klänning på Rut m.fl som jag köpte med 100 kr rabatt, inte fel! Det blev även ett par nya sandaler från HM som jag blev helt kära i, örhängen och en t-shirt klänning från Monki. Sandalerna hittade jag pga att jag såg en tjej gå med likadana, och eftersom dom var så snygga var jag ju tvungen att gå fram och fråga henne vart hon hade köpt dom. De kom från HM, och det visade sig att de var väldigt populära, och vi fick leta fram en mini HM affär som låg på en mysig gata någonstans, och där fanns ett par i min storlek kvar, woh!


Vi hittade ett nytt ställe att äta på med, Sense, som låg vid kompassen och deras mat var gudomlig! Senare bar det av hemmåt, när alla var klara, och vi tog t.o.m ett tidigare tåg än planerat. Det som var synd var ju att vi blev försenade med 1½ timma ungefär eftersom polisen stängde av strömmen på vårt spår. De gjorde dom därför att det först hade blivit en gräsbrand längre fram, så då stod vi still i kanske en haltimme. Sen började vi åka igen, och alla tänkte "yess!! men då hann vi bara 10 minuter innan vi stannade igen, den här gången för att det hade börjat brinna i tåget framför, så strömmen stängdes av igen. Vi, som höll på att svettas ihjäl pga den dåliga luftkonditioneringen, men fick veta att det var betydligt svalare i de främre vagnarna så vi gick och satte oss där. Först var det tal om att man skulle beställa bussar åt oss, och alla gick ur tågen i väntan på dom. Efter 10 minuter gick Frida, jag och Märta in i tåget igen för att det var mycket svalare där och vi pallade inte stå. Tack vare det fick vi bättre platser. Snart kom alla in i tåget igen, och vi började åka. Föraren förklarade att vi inte behövde åka buss, utan skulle fortsätta med tåget. Vi kom fram till sist i Skövde där min far stod och väntade på oss.
Nice day indeed!

RSS 2.0