Muffintime!

Haha nu är collaget klart!
Orkade inte göra det ordentligt, slarvade lite men det blev ändå rätt ok. Det var i söndags när Märta och jag lekte, vi hittade världens bästa muffinrecept och gjorde dom, skitgoda :G
Allt blir gott med dig för du är en av de sötaste jag vet <3


.

Punktrubrik, orkar inte hitta på någon och jag lyssnar inte heller på musik nu, så det blir så idag.
Skolan var lite halvseg, men det funkade. Drog först hem och pluggade och åt en redig laddning med toast :G Sen bar det av till Frida där vi chillade och planerade lite inför imorgon. Hoppas på förfest hemma hos henne, får tiderna imorrn och om vi kan vara där. Eftersom moppen inte är hämtad så kan vi inte ta den dit imorrn efter skolan som jag ville, panik på det tjoho. Antagligen följer hon väl med mig efter skolan, men hur vi ska komma till henne sen har jag ingen aning om :S Och hur vi ska hämta vattenpipan hos amanda har jag heller ingen aning om, fan vad krångel det blev nu :(

Bah bah bah, lala
Plugga matte nu och läsa kemi, sen sova <3
Pusshej

Paparazzi

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-Paparazzi
Baby there's no other superstar
You know that I'll be your-
Papa-Paparazzi



Jag saknar något jag aldrig haft men som jag ser varje dag
Jag vill ha det nu

Uppdate

Slutade en halvtimma tidigare idag, för att Emanuel var snäll, woho :) Och vår matte var inställd med, så jag hann med 13.15 bussen.

Var med Tori i förrgår! Shoppade, snackade och hade allmänt mys, bäst på länge :) FIkade på Pims med, deras Caffe Dumle är bäst! Åkte senare hem till henne, hon fick skjutsa mig en bit på hennes cykel som inte hade någon luft i däcken, stabilt! Sen fick jag se hur hon bodde (really nice) och sen skjutsade hon mig hem. Det blev lite spänning vid hemfärden, men sånt är ju alltid kul haha! Vill övningsköra, men bajskissusch och lala på att brorzan inte har kört upp än, bah.

Men mamma, kan ni inte ta kursen ändå med mig och övningsköra?
Nej Emma lilla, all den tid vi har åt att övningsköra ska vi ägna åt din bror.
Meeeene! Hannes, närfan ska du köra upp lr!?
Aldrig, haha.
*Cencur*

Och igår dåe? Jo efter skolan drog jag hem till Frida och bakade och burrade <3 Synd bara att hon inte hade något burr då eftersom hon hade plattat håret :/
Well, nu ska jag läsa ett tag och chilla, sen blir det plugg :G
Riiih!<3

Och btw Tori, den bilden på mig på din blogg är vacker, hahahaaaa :')
<3

00.43-00.53

Lyssnar inte på ngn låt nu, eftersom det skulle väcka min bror som i sin tur skulle väcka päronen och jag får skäll.
Så ingen rubrik

Frida gav mig Lady Gagas album idag, älskart<3 Rensade ut lite bajsmusik från mobilen först, funderar på att skaffa ett större minneskort när jag har råd nån gång.
Annars då, jo dagarna flyger förbi. Det har redan gått mer än en vecka och det känns som om jag har gått i min klass längre än så, men det kanske är bra? Hmm, orka, det kan jag tänka på i sängen, om alltså typ 5 min. Tänkte plugga matte, men städade garderoben istället. Saker och ting blir inte riktigt som jag tänker mig dom, haha. Skulle tvätta med, men somnade i brorsans säng. Nu har jag fixat med skolväskan, och jag hittade min favorit nyckelring som mormor gav mig från hennes Italien resa, så jag är glad. --> :D
Nu fick jag ett myggbett på ryggen, damn.
För övrigt har jag hämtat ut mina skor idag, dom är sköna med sitt extra lager skinn i hälen :G Inga mer skoskav, jippi! Men jag måste lämna in ett till par, klacken har gått av, typ :/

Matfestivalen snart då! Pepp som aldrig förr, ska nog förfesta lite innan med daz girlz.
Typ vattenpipa cigg sprit mat skitsnack film hög musik, och såna där nachos man dippar i taco + ostsås!  ah rubbet :G Ska snacka med Amanda först bara, om jag får tag på henne dvs. SKa till Are på Fredag med, fylla på förrådet.
Är fortfarande osäker på piercingen i läppen, ska man ta den? Sover på saken, jag har ju all tid i världen. Ah nästan iaf.

Goodnight.

Out tonight

Stan idag, med Sofie<3
Eller ah, ikväll blir det kanske. Det var inte så kul människor ute idag som det brukar, men det funkade. Städade huset idag, och dammsög mitt rum för första gången på typ et halvår haha. Nu är det rent. Fräscht.
Imorrn blir det upp vid halv tio typ, ansiktsmask + inpackning och läsa kemi och skriva eng + spanska breven om mig själv. Sen ringa Märta :)

Om vi inte får skåpen på Måndag så kommer jag vara skev i kroppen, snyggt på en skala :(





Jag kanske inte nämnde att jag har fått en väckarklocka som jag hatar?





Nv1a

Uppdatering! Har inte orkar gå in på vare sig bdb eller ngt annat eftersom jag hr varit heldöd när jag har kommit hem de senaste dagarna.
Well
Min klass är störtskön, love it :G Jag trodde inte det skulle bi såhär bra faktiskt, det är ju inte alltid så lätt när man inte känner ngn (typ). Men det funkar :)

Första dagen var ganska nervös,  man orienterade sig och försökte få inblick i hur det skulle bli. Rundvandringen var kanske inte skitkul men ok, det var mest trapporna som inte var min grej. Nu är jag inne på min tredje dag, och det blir typ bara bättre. Man lär ju känna folk allt mer.
Har fått ett ton böcker med, och eftersom vi inte har fått våra skåp än så är mina axlar pretty döda, ska be morsan om massage sen :G Och jag ska sy in mina chinos och kolla min mocka jacka, bort med axelvaddarna typ :>
Våra lektioner går fort som fan, man hinner knappt blinka. Lärarna verkar ok med, min mentor verkar störtskön :')
Jag ska nog överleva, det känns som om det kommer gå fort :O


Västerhöjd

Haha jag var lugn som en filbunke fram tills jag började snacka med Emma, god.
Nu är jag hyper, sitter och dör typ på tangentbordet, jag ska btw gå i NV1A, det blir nog nice.
Mitt schema är helt ok, slutar innan 4 alla dagar, woh. Men still, jag är nervös!
Men vad har jag att vara nervös för, really? Jag menar det är ju bara en skola! En skola med en matsal, skåp, salar, elaka treor...fuck, nu dog jag igen.




I'm A G

Ok, heres the plan:
Det blir först matfestivalen med mina barn <3 den 29-39 Augusti
Då ska vi röjja!
Sen blir det uppehåll tills den 31 Oktober då det bär av till Shlm med Tove för att kolla Disturbed. Slaggar hos kussen och den 1 November åker vi hem och sover i Skövde. Den 2 November åker Tove och jag till Gbg och spanar in In Flames.

Haha jag är pepps å in i helvete, imorrn blir det stan och beställa tågbljetter och konsertbiljetter, miums<3

Pierca läppen

Jag är fett sugen :G


Selector

Alltså fyfan vad jag är pepp på Skindred!

Och jag har klippt mig, bild kommer in snart. Ska spara ut lite av håret vid ansiktet, annars är jag nöjd. Nästa frisyr blir den här:



Selector Selector you got to pull it up, got to pull it up
Selector Selector you got to pick it up you gorra pull it up


Two princes

Hittade låten häromdagen, sjukt bra :G
Well nu står det klart: mina bruna chinos krymper inte, fuck. Körde dom i 90 grader häromdagen, men nejdå. Bajskissuschfy.
Aja dom sitter väl ok, kanske syr in dom lite.
In flames spelar den andra november, och jag och Tove ska nog gå, sjukt pepp. Får se om man tar ledigt på måndagen efter, hmm. Den 13 november spelar bland annat Skindred i göteborg. Dessvärre är det 18 års gräns, FYFAN! Ett av de bästa banden kommer till Sverige (dom är sällan här) och jag kan inte gå. Funderar seriöst på att försöka ändå, häähähä.
Idag ska jag avsluta städandet, och när daduu kommer hem har jag min skolväska :G Ska läsa ut min bok med, och börja på meg cabot.
Idag är en chilldag och jag gillar såna! Kylan kommer mer och mer, och våra äpplen har redan blivit röda.
Jag mockar nog ikväll med, och kollar Blade 3 med pappa. Och så ska jag stryka.
Thats it

Yeah im just a teenage dirtbag baby

Det börjar bli höst. Kylan som jag älskar börjar komma smygande (för sakta för min smak, men den kommer). Det märks, för flugorna börjar vilja flytta in (snart börjar väl pappa dammsuga upp dom). Äpplena på träden har börjat växa till sig med, det dröjer inte länge nu innan man kan äta dom. Jag älskar våra höstäpplen, smaken av dom när det är så där härligt kallt ute är bäst. Jag sitter förövrigt på rummet och läser ännu en Katarina Von Bredow, knappt lovlig hette den nog. Eftersom jag har så svårt att skriva rubriker så ska jag nog börja med att skriva ner titeln på låten som jag lyssnar på i just det ögonblicket som jag skriver. Det funkar nog ganska bra, jag har ju en tendens att lyssna efter mitt humör.
Aja, var i göteborg med Tove i förrgår. Det var skitkul, hittade dock inte så mkt, och jag glömde två stycken svarta linnen från HM i BikBok affären (tror jag). Annars var det grejt, kul med nya vänner, särskilt om man klickar med varandra.
Köpte en brun mockajacka, älskar den. Ska nog ta bort axelvaddarna bara, jag är inte ett stort fan. När vi hade gått ett tag så upptäckte jag att jag de två feta skavsår på vardera häl, det är bättre nu men det är still a pain. Lämnade in skorna hos en skomakare häromdagen, så nu ska dom bli fixade. Fick en massa väskor med, från Farmor<3 Ska köpa en skolväska på Åhléns med för 995 kr (min plånbok </3). Men jag gillar den, och den kommer hålla många år.

Fick spelet häromdagen, så Frida kom på moppen likt min räddare i nöden och sov hos mig i två dagar. Men nu vet jag hur allt ligger till så det är väl bra I guess. I hate that i love you. Men aja.
Omstart och nystart, jag gillar det uttrycket, fast det skrämmer mig. Men det ska bli skönt nu, att börja gymnasiet, att komma närmare mina mål, att snart vara fri.
När allt det här är över så ska jag resa. Långt. Så jävla långt. Och bli bartender, eller aupair, eller båda.
Nu ska jag färga mammas hår, och jag klippte mig häromdagen, så nu är löshåret borta. Skönt.
Mors.

Idag idag idag, ahh jag typ gymmade :>

Haha min kondis är inte på topp kan jag säga :D Men jag kollade iaf mitt kort, och jag behöver inte teckna nytt och allt sånt, utan jag och Frida kan köra på som vanligt (fast vi måste snacka med dom i receptionen varje gång vi går dit, inte alltför fett nice kanske). Efter att dom har gjort om på Nautilus har det blivit asfint, hallelulja. Har fått ett eget hänglås till skåpet med, haha på det.
Annars har jag inhandlat en filofax nu till skolan, en röd :G 295 kr på akademi B. Helt ok!
Det blev även ett par strumpbyxor och en schal, nam. Imorrn bär det av till Gbg med Tove grynet, ska bli kul :) Inte lika rockigt blir det väl att bära med sig farsans gitarr (den ska återlämnas) men vafan jag tjänar 250 påt så det funkar. Det blir lite spaning, hade tänkt mig iaf 2 svarta linnen (lider brist) och en ny skolväska/portfölj om jag hittar någon mysig på second hand. Ska spana efter navelsmycken med, hihi! Och benvärmare och en nyckelring. Färg till mina chinos kanske jag hittar med, får hoppas :)
Paraply ska jag ta med iaf, så att vi slipper dö om vädret får spel. Jag älskar Göteborg, och jag har städat rummet. Dammsuga blir det imorrnkväll, men jag ska packa upp alla kläder och byta lakan mm innan jag går och lägger mig.
Jag vill verkligen göra om nu i rummet, är sjukt pepp!
Well, godnatt<3

USch

neeee jag orkar inte städa :'(
Mitt rum ser ut som om jag inte har städat det på flera veckor och jag får paniK! Visst kan det bero på att jag faktiskt inte har städat det på flera veckor, men jag orkar inte och skolan börjar snart och jag ska upp förfuckingjävla tidigt imorrn och nääääje jag vill sova och jag vet inte hur jag ska göra med håret.
bajs
och kiss
fy :(
jag vill se på Blade, men jag ska upp vid 7 (!)
faaaaen då!

jag funderar på att se på blade ändå, så får pappa bära in mig i bilen imorrn lr ngt.
Bla :((((((((((((((

Hemma igen

Yep, Im back! Skolan börjar om mindre än en vecka och det känns väl inte så chill på en skala, men det är alltid skönt med en förändring i guess..
Fjällbacka var bäst med Iris, spec ölarn på kvällen vid klipporna, haha love u hun<3 Vädret var kanske inte det bästa, men det funkade.
Till dagens problem. Jag vill klippa mig, men det finns inga klipptider. Suck, och jag orkar inte riktigt byta till en annan frisör nu heller eftersom det funkar så bra med den jag har. Antar att jag inte dör av att få håret fixat om två veckor. Sen ska jag nog in och snacka med henne (da frisör) imorrn, för jag har a issue med min idé. Om jag klipper upp håret så som jag vill ha det så kommer antagligen fästena för löshåret att synas. Darn, men jag vet inte om jag ska ta ut det eller om jag ska låta det vara kvar, gah jag får verkligen panik! Och nu ska jag fixa lite mer bilder till bdb, så det får bli ett kort inlägg.
Gymma imorrn med, och snacka med personalen, bah.
Puss!


Idag bär det av

Till Fjällbacka. Och eftersom min kära mor är så senil så får jag släpa på mina väskor ÄNDÅ, fast hon hade lovat att ta med dom när hon åkte dit idag. Suck, jag har det inte lätt.
Well, ny inspiration för frisyr nurå, har inte hittat ngt vettigt att göra med håret eftersom jag vill ha det långt, men ändå göra en förändring. Men nuså har jag hittat något som faller mig i smaken :)

Typ mycket snedbena och uppklippt på vänster sida och mycket uppklippt
kanske slingor i brun/röd/ljusbrunt
och ha kvar längden på håret


Stan igår, stan idag

Stan med Jossan igår, fett nice! Köpte ett par bruna pumps och även ett par svarta stövletter med snörning :G Hittade tunikan som jag ville ha på HM och även et läcker schal, nammi nam.
Hittade faktiskt ett fint navelsmycke på Guldfynd, så jag blev extra glad :)


Spike

Är klar nu, woooooo!
Spikat hela taket i kontoret med dads, blev klar för inte så längesen och är nu 500 kr rikare :G

Tjejkväll

Det var bäst, firade Märta med Frida och Susanne :)
Först dagens, gick i stan med Frida och kollade efter present, hittade snyggaste tröjjan till slut och det blev kanon! Köpte mig en ny höst kappa och en senapsgul tunika på Vero Moda, love<3 En senapsgul väska på HM blev det med. Ska dit igen och kolla efter en till tunika som jag spanade in i HM katalogen hos Märta, hoppas den finns! Funderar på att åka in imorrn, kan vara skönt. Ska fixa de vita chinosen på Gina då, och färga dom duvblå :G Ska även köpa ett par bruna pumps då när jag ändå är inne.
Kom hem med Frida och efter att ha fixat oss lite så bar det av till Märta. Åt tacogratäng som gav munorgasm, med tillbehör :G Pratade och hade mys, sen Morden in Midsomer och mer prat + efterrätt, var pretty mätt sen :') Sen efter att ha släppt av Frida vid bussen blev det mer prat + kort, blädder i HM katalog och lala, bästa kvällen på ett tag nu! Stannade med Suss till halv 2 drygt, märkte då att Märtas ögon började gå i kors så tänkte att det var dags att dra sig då :P
Det är viktigt att ha tjejkvällar, för att hålla kontakten <3









How 'bout a round of applause?

Hmm jag vet inte vad jag ska skriva, det känns så dumt att skriva öppet om sina problem..Antagligen för att jag är så INIHELVETE trött på personer som lägger sig i och förvränger, förstör och ljuger, men jag måste avreagera mig lite så
I'll give it a shot, fast på mitt sätt.

Du beter dig konstigt, jag förstår dig inte för fem öre. Du är absurd, jag menar min reaktion var väl ganska självklar? Det var ju du som sa det från början med, att bästa vänner inte fungerade eftersom jag var fjortis! Sen att komma tillbaka och be om mer när du har sagt så begriper jag inte, men jag tog det bra och bemötte dig med vänlighet. Jag sa att vänner skulle vara bra, jag bekräftade det du hade sagt för några månader sen alltså. Att fika och prata, umgås då och då skulle vara kul, jag sa till och med att jag hade saknat dig med! Och jag tyckte faktiskt att det var kul att du hörde av dig. Men jag markerade vänligt att bästa vänner inte var ok, för dels har jag känt ett tag att du inte uppskattade mig på det sättet som bästa vänner gör, och dels sa du att jag var en fjortis. Vem som helst skulle ha reagerat som jag, jag menar hallå?
Och om du kunde tänka på någon annan än dig själv, skulle du ju bara acceptera det och känna att vänner är ok, men nej.
Jag förstår dig inte, men jag släpper det nu, men du har sårat mig ganska rejält, bara så att du vet.

Så, det räckte.
Curtain's finally closin'

När man känner sig lite pirat, ni vet


Summertime

Dagarna flyter på, och jag chillar. Älskar värmen, går omkring i bikini och osminkad och bara myser, asskönt!
Igår var helt cp, skulle åka och tälta med Elin och Frida men resan dit var inte den enklaste. Först åkte vi fel X antal gånger, en av de gångerna fastnade Frida i mitten av en brant backe full med sten, haha :') Sen så dog all elektronik på min moppe, eller ja det hände lite innan men ändå. Det började med att tomgången cpa sig, så varje gång jag stannade dog moppen, sen kunde jag inte starta via tändningen och till sist dog tutan och blinkersen + att bensinmätaren inte var sig själv. Lagom till det så fick Elin punka och det märkte jag som åkte bakom, men naturligtvis kunde jag inte tuta på henne, så jag fick åka upp jämsides och vifta som en galning till hon märkte det, suck! Sen dog även elektriciteten på Fridas moppe, och allt strulade sönder och sen var vi framme. Eftersom Frida sen mådde dåligt så bad vi päronen att hämta mopparna. Jag fick åka med Elin och vänta typ 5 minuter hos henne tills min far kom och hämtade mig. Efter att ha hämtat hästtransporten hemma så åkte vi till Svartvik där vi skulle ha tältat, vi hittade t.o.m. dit eftersom jag var så grym och hade skrivit ner vägbeskrivning. Efter att ha lastat in moppen så bar det av hem, och nu ska vi lämna in den på helservice på måndag. Jag tror batteriet behöver bytas, och sen läcker kylarvätskan och bromsarna behöver ses över, dom tar ganska bra men det låter förjävligt om dom. Sen ska jag var duktig och tvätta hela moppen och måla om avgasröret, sen är det bara tuta och köra!

Idag vaknade jag upp i soffan med en värk i ryggen som hette duga, aldrig att jag slocknar där igen! Har mestadels myst och badat, har inte orkat annat men det är chill!
Hittade ett par apsnygga chinos i dads garderob, dessvärre fläckiga. Min plan är att köpa ett par vita och färga dom typ duv-blå. Det lär bli fett!

Det var dagens, mors!

RSS 2.0