Matfestivalen dag 1

Nu sitter jag och väntar på Elin som förhoppningsvis har fixat skjuts in till stan, idag är det nämligen dags för matfestivalen dag 2! Det har strulat en del med planeringen, men kan man förvänta sig annat när det gäller mig och mitt cp-moln? Nej, det kan man inte, vore fallet annat skulle jag väl vara sjuk.

Ett friskhetstecken alltså, word.

Igår gick jag i skolan till tio i fyra, inte roligt på en fredag. Jag ruschade hem och gjorde iordning mig, sen blev det så bra att jag fick skjuts in till förfesten@eriks place. Där väntade Elin och Frida med folk och bäverextrakt som fick alla sinnen på topp. Smaldieten aka "ät inget innan festen" funkade som den brukar, vilket var precis vår avsikt; att accelerera upp till högsta nivån på kortast tid. Hehe it worked. Efter att ha minglat runt ett tag så var det dags att dra in, vi tog allsångsbussen in till stan och började kötta. Först på listan var McDonalds (jag vägrar att säga donken) och toaletten-spegeln, men kön var olidlig så vi smög in på en bakgata och tömde våra överfulla blåsor så som fruktansvärt kissnödiga unga damer har all rätt i världen att göra. Därefter flöt kvällen bara på, vi träffade alla möjliga människor och hittade alltmer fuckade substitut-toaletter och åt cheesburgare. Det roliga var att jag inte köpte någon riktig mat, det kändes inte som om det behövdes just då.. Men idag! Då vill jag ha langos. Jag åkte även karuseller, Virvelvinden med Emma, Emma, Viktor och Hannes och en snurrande sak som åkte upp och ner med Elin. Så jävla kul, jag älskar karuseller och jag skiter fullständigt i om "det råkar vara några skruvar lösa". Jag menar, det har väl jag med? Och jag fungerar finfint ändå. Idag står sockervadd, langos, fylla, musik, karuseller, folk och mat på menyn, och cpness of doom ofc.

Se you there!

Harlot

Det svåraste jag vet är att komma på rubriker till mina inlägg. Den inleder trots allt hela bataljen, så den måste ju vara bra?
Well, det problemet löste jag genom att ta titeln på låten jag lyssnade senast på som headline. Det är smidigt, och det talar ju faktiskt lite för mig som person med eftersom jag tenderar att lyssna på musik som går i linje med mitt humör/mina känslor.

Två flugor i en smäll; yay!


Idag har jag avklarat mitt fysikprov of doom. Hehe antagligen kommer jag få äta upp det här i form av ett Ig- eller något annat hiskligt gudastraff, men jag tyckte faktiskt att det var relativt enkelt. Ok, nu vet jag att jag fuckade upp en del uppgifter, men jag hade trott att det skulle vara mycket svårare. Så visst, det kändes ok och even better att det är över. Igår fick vi även tillbaka våra biologiprov som vår lärare rättat över sommaren. Jag minns att jag tyckte det gick asbra när jag väl gjorde det, men spänningen var verkligen olidlig när vår adjunkt aka Posse sprätte ut proven till alla barn i klassen. Naturligtvis ligger mitt prov i botten av högen, så jag och min ångest i form av handsvett och fjärilsmage får stå ut tillsammans i flera minuter. Men det var mödan värt, för jag fick Mvg! Happygirl, and in yer face mr. "fucked up cp prov" som jag gjorde förra gången som resulterade i ett knäppt Vg. Vg är verkligen inte fel, det är inte vad jag säger, men om du först gör ditt livs sjukaste prov med frågor som till och med mitt long gone marsvin skulle ha formulerat bättre, och som resulterar i att din lärarinna ger dig en föreläsning om vad du egentligen skulle ha svarat på en fråga (som du faktiskt hade svarat på men på ett annat sätt) så är det ej okej. Men nu fick jag ut min hämd, så jag är nöjd.

Övningskört har jag gjort med. Det gick kasst i början, men sen när jag hade kört ett tag och pappa bestämt sig för att lura in oss på en random väg á la miljöombyte så gick det mycket bättre. Jag har städat + dammsugit mitt rum och ska nu tvätta min tvätt.

Imorgon är det matfestival, jag har förtjänat att supa.
Godnatt alla katter, sleep tight.

Hamlet

Datorn är nu officiellt inlämnad och kommer om en vecka igen. Då blir det ajöss med alla andra burkar och gud nåde det virus som ens vågar peta på min baby! Då tar jag fram det tunga artilleriet, got that?

Aight.

Ännu en skoldag är över, hastigheten börjar sakta med säkert att öka som den alltid gör på hösten. Det är värre på våren, isch. Idag har jag klippt in mitt löshår och köpt en st våffeltång för 249 kr. Skitsöt! Ger grym volym utan att det syns, tummen upp. Även fast min frisering i regel var klar för dagen så cuttade jag lite till i håret när jag kom hem, så det faller even better now. Det roliga är att varje gång när jag har haft löshår har folk blivit chockade att det har sett så naturligt ut, som om det är något ovanligt att färgen är lik den ursprungliga eller att håret inte hänger som en enda jättelik bäversvans på ryggen. Hur kommer detta sig? Det är väl självklart att man vill att det ska se naturligt ut, jag menar vem skulle vilja något annat? Är det något jag är emot så är det löshår som verkligen ser fejk ut, det är ju inte the point med hela grejen om man säger så.

Inköpt är även två par strumpbyxor i svart, yay! Jag kände att jag behövde fyllla på förrådet en aning eftersom alla mina panty hoes har en fetish för att gå sönder. Visst är det snyggt att gå lite trashy ibland, men inte hela tiden :(
Nu längtar jag till Stockholm och rolig shopping! Gay girl och jag ska ju dit en weekend, rawr.

Coming right up; fysikplugg.

Var är tvålen syster?

Jag hatar min dator för den lät sig besegras av ett supervirus. Jag hatar min skoldator för på den kan jag varken logga in på olika medlemssidor som t.ex Bilddagboken eller blogg.se, eller lyssna på musik via youtube. Jag hatar mammas dator för även den har fått virus och vikt ner sig.

Och jag hatar supporten, som tar så inihelvetesjävla tid på sig att få något gjort!

Enough with the hatred, jag har fysik att plugga, vindruvor att äta. Synd bara att vindruvorna är uppätna, jag hade velat ha lite mer bränsle så att jag orkar vara duktigFlikka_fysiklover, för det är jag inte för tillfället. Varför plugga nu, skolan har ju just börjat tänker ni? Yes, för er kanske. En mjukstart sådär, vad fint. Så är det inte för mig, för på torsdag har jag fysikprov och jag vill gå och dö i en blåbärsbuske. Det regnar prov och läxor och jag har inget paraply.

Förutom datorhatet och fysik-paniken mår jag bra, men jag är te sugen.
Jag vill ha te, och ikväll innan jag somnar ska jag läsa Hamlet.

"What's in a name? That which we call a rose
By any other name would smell as sweet."

Happyface

Gah, jag spricker nästan! Whiiiiiiii! :D
Jag trodde verkligen inte det verkligen skulle vara en möjlighet för utlandsstudier för min del, men nu när jag fick svar i form av ett e-mail från rektorn på internatet i kenya så är det inte bara fantasi längre, utan något konkret som faktiskt kan komma att bli möjligt!

Just nu vet jag inte vad jag vill, jag är fortfarande sugen på att komma bort och ut, men kommer jag känna likadant om ett år? Kommer jag vilja ge upp min klass och att få sjunga "vem vill gå i ettan nu?" i caféterian med alla andra glädjefyllda treor, att få blöta skor på vintern och alla andra människor i min omgivning som jag tycker så mycket om? Jag vet nte, läget är väldigt förvirrat. Men Kenya är ju..Kenya! Ny miljö med nya människor känns väldigt lockande just nu, av en massa anledningar.

Jag vet inte, men jag är tokglad.
På dagens schema står dammsuga rummet, plugga fysik och ev. longboard med Tori.
 

Snabba puckar

Hej Emma
Tack för ditt mail! Jag som läser är rektor här och jag skall ge dig svar på dina frågor:
1. Jo, den fungerar som en svensk friskola enligt svenska kursplaner och svenska lärare + en del icke svenska. T ex är läraren i Engelska från England. För att vara elev måste man kunna studera på svenska. Av just nu 57 elever på gymnasiet är 51 från Sverige - de flesta i åk 2.

2. Vi har NV och SP

3. Det går bra att läsa tredje året bara vi kan sy ihop kursplanen på Västerhöjds gymnasiet med vår, vilket skall gå bra. Vi har ju också en del profilkurser som U-landskunskap och Kiswahili, som vi rekommenderar. Fundera vidare och hör gärna av dig igen. Kostnaden för att läsa här finns på hemsidan. Man betalar själv för internatet och söker hos kommunen för att få med sig skolpengen + inackorderingsbidrag, vilket de flesta beviljar.

Hälsningar Lars Olov Wiklund

I hate everything about you

Två första skoldagarna avklarade, woho!
Nu väntar mig ett år av hårdplugg, men det känns helt okej. Något som däremot feels kinda magstarkt är att vi har fysikprov nästa vecka T_T Jag gråter blod, uh.

Skön låt av Three days greys, jag älskar track id.


Igår och idag var jag med Gabriella. Vi satt halva kvällen på Pims för att sedan dra vidare till Wonderland där vi lyssnade på musi, drack öl och diskuterade livet. Sen däckade vi vid halv tre och idag fortsatte vi mysa. Snart ska vi två åka till Stockholm, whi! Happyface. Mina föräldrars plan är att jag ska hålla i pengarna. Min plan är att köpa kläder tills jag storknar och plånboken gråter. I vilket fall som helst ska det bli kul!

Idag fick jag reda på att jag skulle kunna plugga mitt sista gymnasieår på en svensk internatskola i Kenya! Jag har tidigare trott att man har varit tvungen att komma tillbaka efter utlandsplugg och göra sista året i Sverige (alltså skulle jag få gå med 93:orna) och det har inte varit så lockande. Men enligt mr Briggner så skulle det vara sista året utomlands och sen inget mer. En möjlighet? Jag är sugen.

Is there a ghost in my house?

Det blev ingen övningskörning! Dum papi, men imorgon lovade han.
Nu är det bara några timmar kvar tills min första skoldag som tvåa, känns mysko. Men jag längtar lite i smyg, allt känns så..overkligt. Skolan är okej, för den är lixom inte en del av mitt liv. Eller jo det är den ju självklart, men vid sidan av lixom. Jag har mitt "riktiga" liv utanför, och det är precis så jag vill ha det. Inte sagt att jag inte polar med folket i klassen (they rock) men mina bästa vänner har jag utanför, även om jag har några bra där med.

Känns skönt.


För inte så länge sen var jag ute på en nattpromenad med Linda, det var mycket trevligt. Milajki nattpromenader.
Imorgon ska jag fika med Porris och senare möta upp Tori, henne ska jag antagligen åka bräda med på Söndag med (om det blir som jag vill höhö).

Nu ska jag trixa fram lite kläder tills imorgon (stora dagen) och sen blir det sängen.

Don't want to hurt you

Hehe det gick inte som jag ville, det gör det aldrig när jag, Tori och en aktivitet som longboard eller en fika är inblandad! Det är någon mystisk kraft som alltid rubbar våra planer så att det skiter sig, damn it!

Hur som helst, jag vill fortfarande övningsköra. Såatte..papi? Vart är du papi?

This one is on me.


Stunned

Vaknade upp alldeles försent idag, men det är ju så skönt att sova! Imorgon börjar skolan igen och jag tycker, även fast mit schema WILL kill me, att det ska bli jättekul. Jag är taggad med alla mina nya skolböcker att börja plugga igen, this year I will kick ass!

Nu ska jag avnjuta en fin frukost och sen börja göra mig iordning. Om allt går som jag vill så ska jag städa och greja på rummet, sen chilla tills papi eller mami kommer hem och därefter slänga in brädan i bilen, övningsköra och bli avsläppt för lite longboard och kanske en Pims-fika i stan med Tori.

Sounds good? Ja.
Yes förfan :G

Leopard

Jag är hungrig, så inom en snar framtid ska jag kila ner och sätta på nudelvatten. Perfekt en kväll som denna tillsammans med en mycket lovande anime som min käre vän Gustav tipsade mig om, muchas gracias.
Idag har jag varit på stan och shoppat schoolstuff med Gabriella, det hela gick loss på 405 kr så visst hittade jag grejer allt, nu jävlar är jag förberedd!



New shema of mine!
Inte ok, men jag ska övervinna det! I will survive, i tron om att trean ska bli bättre och att när tvåan är över är även det värsta det. Hur ska det gå för den lilla naturaren? Fortsättning följer.

Roade mig med att sminka ögonen á la leopard idag, till Gabis förtjusning.

Paparazzi

I better get goin'
Next stop; Gay girl in citta

Outside

Konichiwa bitches.

Idag har jag varit med Fisk Elin i Jönköping. Vi trallade runt med hennes mor och far inne på Ikea ett tag, jag köpte dock inget men jag har some nice ideas till mitt rum kan jag lova :G Det får bli ett senare projekt, yao.

It's all about the money :'/

Sen gick vi in på a6 och checkade läget, Fisk-Elin köpte en massa snygga saker medan jag köpte galgar..snälla ge mig pengar! Jag ska försöka tigga till mig lite från mina fröräldrar nu inför skolstarten, jag måste ju ha pennor och college block lixom? Det om något borde ju räknas som en riktigt bra anledning till some pocket money?

Nu är jag en väldigt trött katt, så jag ska göra något inte så energikrävande, playstation månne?
Very well, hej.

Segertåget

Holla...
I ain't no hollaback girl!

Jag tror min dygnsrytm är ur funktion. Igårkväll så kunde jag inte sova på hela natten, sjukt! Inte förens klockan halv 8 på morgonen slocknade jag, och gick upp vid 2. Och skolan börjar på torsdag, inte bra.
Idag har förövrigt varit en slapp dag. Jag har gått ut med Billy, övningskört och chillat. Helt ok, men nu vill jag ha mer action. Imorgon står valet mellan Fisk-Elin med Jönköping och Gaytime med Gabriella. Det hela beror på om jag får plats i bilen eftersom Elin har så stor stjärtfena, och på vädret.

Hur ska det bli? Vi håller andan och väntar.


Do you go to the cat-sctrach club?

No, I'm a working girl.

Vaknade upp hos Elin idag, med enligt Frida 25 minuter till bussens avgång. Skönt, tänker jag. Då slipper vi stressa.
ICKE!
För vad får jag inte höra när jag kommer ut från badrummet 2 minuter senare om inte: "Emma bussen går om åtta minuter!!"

Jag måste säga att när det verkligen gäller, då är jag en jävligt snabb katt.


Förövrigt har jag sovit största delen av dagen, men jag har även varit ute och gått med Billy sammanlagt fem km OCH jag har tvättat en massa tvätt. När man är så duktig så får man sova mycket, it's allowed.

Och äntligen har jag fått fram ett fungerande bdb namn;
Redolence
Det var nästan värre att hitta ett passande namn som 1. Inte var upptaget 2. Kändes bra 3. Blev godkänt av bdb, än vad det var att sitta och sy fast clipsen i löshåret.

Nu ska jag slänga in sista tvätten och sen läsa Ranma tills jag däckar.

Carmelita Fox, min nya idol


Godnatt

Come togehter

Föredetta full tjej bloggar på en minidator i M-stad.
Bra kväll, vi åt pizza på en pizzeria där det gick rykten om hårstrån i maten.

Jag fick ett hårstrå i min pizza.


I want you, I want you so bad

Är mitt uppe i ett musikmaraton, och det är som väntat fortfarande soundtracken som gäller. Jag dedikerar dagens Caffe Dumle till Iris Bengtsson som fick upp mina ögon för musikaler. Det är som hon sa en gång: "Emma, det här är så kul. När alla andra går genom stan och lyssnar på mobilmusik så är det nästan bara låtar som spelar på Rix Fm..Men när du och jag går, då är det olika soundtrack från olika muikaler!"

It's true, och jag älskar det.

Dagens nyheter: Alla clips är fastsydda i löshåret, ergo: världens tråkigaste jobb är avklarat. Min hund har dessutom fattat tyckte för dess doft (jag färgade det med en mellanblond färg från något väldoftande märke precis efter jag köpt det) och har svårt att behärska sin sexualdrift. Ja, han har börjat jucka. Fan.
Det stod minsann inte med i bruksanvisningen! Jag ska stämma Wella, juckande hundar är INTE ok!

Jag upptäckte det när jag satt och nattpratade med Frida, aka lat katt, i telefon för bara någon timma sedan. Plötsligt kommer Billy och vill kramas, kärleksfull vovve tänker jag men blir snabbt misstänksam när jag märker att omfamningen endast riktar sig till mitt vänsterben. Sen förstår jag, och flyger upp för att därefter brottas ett tag med cphunden. Jag vinner ronden och han åker ut ur köket, V som i victory. Eller vrickad hund.

You deside!


Jag tror jag ska börja sy, tänk att kunna göra sina egna kläder? Cool katt.

Dear Prudence

Nu har jag fått tag på soundtracken till "Across the universe" och de är min nya drog.

Här är en av mina favoriter


Fuck löshår yao

...Jag tror jag hatar mina clips lite
Men vill man bli fin får man lida pin!

Om jag färgar håret rött kommer det gå på 1000 kr
Mitt hjärta gråter blod, för att inte tala om min plånbok

Men det är ok
Cuz you're worth it!

Punkrocker

Nattinlägg igen!
Just nu fördriver jag tiden med att titta på alla avsnitt av "My New BFF" och helt ärligt tycker jag att det är kul. Hilarious. Det är inte vad jag kallar bra tv, men visst är det underhållande.

Jag funderar på att ta ett break och sy fast clipsen i mitt löshår nu..I donno. Kvällsmys_girl söker kvällsmys_buddy! Anyone?

Det var härligt att träffa min postis-Tori igen, efter alla dessa år!! Heh, nej skämt åsido så är det väl snarare veckor. DET ÄR OXÅ FÖR MYCKET!! Så nu har vi kommit fram till att mellanrummen mellan våra möten inte får vara för långa, bra slutsats. Mvg :G

Har du hittat din lapp än? Hehehe ;)

Jag tror även att jag ska klippa och klistra lite i min nya inspirations/idébok sen. Ja visst är det förkrossande, jag har fallit för trenden. Men det är faktiskt en himla bra grej eftersom det är ett bra sätt för mig att få utlopp för min kreativitet. Sen samlar jag ju alla mina idéer på ett konkret sett (kan man ens säga så?), bara att ta fram och kika på när man har en dålig dag och behöver en klick liv. Prrfekt!

Idag lekte jag i photoshop, det var för längesen sist (bajsdator som bara ha 17 Gb minne!).



Peace.

Fallen leaves

Mitt liv påminner just nu om den där changed plans reklamen som gick för ett tag sen. Idag var det tänkt att jag och ett gäng skulle tälta, men eftersom vädret har pms och folk velar och ölen är varm så blir det fika med postis-tori istället! Vilket är vad jag är mest sugen på nu av alla saker man kan vara sugen på.

Nu blir det fix/trix/cp och sen vänta på mor som får nöjet att skjutsa mig till bussen.

Om jag var en blomma...så skulle jag vilja vara en fågel

I wanna fly away


Catch a falling star

Sitter och läser på lite om första världskriget på wikipedia.
Bra skit, bättrar på min allmänbildning lite. Fast jag har inte lyckats med mitt projekt om att börja läsa tidningen dagligen..bad.
Men någon gång, då..då!

Är hyfsat nyligen hemkommen, sånär som på kanske en halvtimma, från en nattlig promenad på ca 5 km med Linds. (nå, hon gick bara hälften då promenaden var hem till henne och back till my place, men jag hade musik så allt var fint) Anledningen till detta var att det för det första är så jävla underbart att promenera nattetid (om vädret är sådär halvkyligt men med lite varma vindar, vilket det var just ikväll) och för det andra hade åtminstone jag ätit på tok för mycket candy, h3h3.

För mjez, ikväll sågs barndomsvännerna återigen! Jag, Suss, Linds & Mörten hade a greit time doin' en massa saker, bland annat äta en skandalöst god maräng tårta, vilket ledde till en vild diskussion angående om äggtoddy verkligen är gott, prata en massa (sådär som bara tjejer som inte har setts på väldigt länge kan, you know), kolla dagisfilmen á la 1997 och sen en massa skolbilder/filmer. Haha våra rättegångar i skolan, fnizz. Sen kom godiset in i bilden, och korten och teet. Och deeptalket och sen var det dags att gå hem då klockan var 24.00. Linda och jag tog som sagt och rörde på benen och på vägen pratade vi om livet och såg på stjärnorna. Jag såg ett stjärnfall! Hemma hos Linds laddade jag mobilen, köpte ett smycke och gick kort därefter hem igen. On da way home såg jag ytterligare två stjärnfall, HAPPY FUCKIN' FACE!
Seriously, det finns inget som gör mig gladare än stjärnfall. Möjligen söta kjolar och knästrumpor, men det är tveksamt.
Tack för en underbar evening girlz!<3

Nu såg jag att nya Bleach hade kommit ut, jag spinner av glädje.
Jag önskar att jag kunde spinna..

Animemoment nu
Prrrrr

This is life

Det var då förbannat in i helvete vad folk dör iår.
Återigen en person som jag inte känner. Inte personligen i vilket fall.
Men jag bryr mig, det känns åtminstone.
Gud, om du finns, ingår det här i dina planer för mänskligheten? Är det du som bestämmer vem som får leva och inte, står vi alla uppradade i en bok med röda prickar bakom namnen? Är det ödesgudinnorna, är det karman?

Eller är det bara slumpen, bad luck och kassa förutsättningar som bestämmer skiten?
Jag skiter i skiten.
Jag skiter i den inihelvetes jävla skiten.



Omvärlden gapar kaos, med jag vill bara känna din värme.

Peace

Broadcast yourself

Hemma igen från en underbar vecka i Fjällbacka!
Eller som de inbitna fjällbackaborna så fint förkortar det; fjb.
Det va la änna hilarious uh?!

Haha jag blev påmind av en sommarvän att jag en gång hade frågat henne vad "'änna" betydde. Ja, what can I say? Det är inte lätt att vara uppväxt i skaraborg och sedan fösas ut på kusten. Bohuslänskan träffar dig stenhårt i ansiktet you know.

Hursomhelst. Jag åkte ner (eller om det är upp? ner låter bättre (y)) till Uddevalla med Iris i måndagskväll och bodde hos hennes morföräldrar till fredagen, då jag anavcerade till min egen mormors mansion. Under de dagarna så drack vi 1000 liter te, fiskade makrill (jag fick min första ever och även den enda firren på hela fisketuren, epic eh?!), plockade kantareller i stekhet sol (fästingarna och myggen var ett faktum) och hade filmkväll med sommarfolket<3 Vi spelade även minigolf och dog när den, säkert diagnostiserade, killen i kiosken frågade om vi var över eller under 13. Det där sista tog hårt.
Vi tog många bilder och åt mycket glass, det rent ut sagt rutinmässiga á la kusten. Underbart.

Fredagen spenderades med mitt sommarfolk eftersom Iris tog sitt pick och pack och drog sig tillbaka till Skövde igen, hon skulle nämligen sjunga på ett bröllop dagen därpå. Vi badade och stekte lite, åt glass och blev uppätna av myggen innan det var dags att tacka för sig. Jag hatar myggor. Jag hatar dem så starkt att jag på något sätt utvecklat en överkänslighet mot dem?! Så nu blir alla mina myggbett stora röda svullnader med en radie på 2 cm i värsta fall, EJ OKEJ!

Nåväl. Dagen därpå åkte jag, Cissi, Linda och mami på loppis. Jag fick snabbt upp ögonen för en vit kappa i bomull med det nätta priset på 150 kr. Helt okej, mamma och mormor betalade. Även de andra fyndade lite, me lajki loppisar. Sedan  stack jag och Cissi för att bada en stund. På kvällen blev det kräftskiva och jag fick träffa både kusiner och kusinbarn.

Lite nostalgi där, att se de yngre generetionerna växa upp. Visst, jag tillhör ju "den yngre generationen" as well, men ändå. Snart blir det deras tur att göra alla barngrejer som man så väl minns á la dagis, barnkalas och ryska posten, och vid det laget är jag gammal torsk :(
Vissa saker ska man inte ägna för mycket tankar helt enkelt.


Idag hängde jag med Linnea ett tag innan hon skulle till Konsum för att jobba. Hon drar till London som hund aupair (h3h3) om några dagar och stannar i ett år. Jag vill med! Komma bort och ut och bort. Bort!
Fast okej, hur sjukligt det än låter ser jag fram emot skolan och min tid som är kvar innan det är min tur att överge boet. Men ändå, det hade varit skönt att sticka.

Your time will come säger Iron Maiden.
Snacka går ju säger jag.
Jag vet att de har rätt, i smyg.

Men helt depp är jag inte! För antagligen ska jag hälsa på henne på Sportlovet, London! :G

Nu ska jag se på Bleach.
Imorgon blir det Gaytime på Pims.
Küss.

It's weekend

Nu har jag sytt mitt löshår á la dubbla lager, så nu återstår bara att klippa in det och sy på clipsen. Chipsen. Dålig humor. Well..

Worldpeace.

Idag vaknade jag upp hos Gabriella ett flertal gånger. Första gången var när hennes bror kom in mitt i en olämplig mening of mine, haha pinsamt :( Eller nej det kanske var på kvällen kom jag på..uh, minns inte.
Hur som helst, gårdagens alkoholintag var på tok för stort märkte jag, för på morgonen därpå var jag fortfarande full när jag vaknade.

Stabiltjej_katt säger: helowz worldz..worldpeaz<3

Det var en bra kväll ändå, även om början var lite tveksam med tanke på stämningen när vi kom. Men det släppte senare och allt blev fint och bra, med undantag för reaktionerna när någon lyckades med att demolera både en stol och en fjärrkontroll. Naturligtvis får festägaren för sig att jag och Gabi vet vem den skyldige är och hotar med att slänga ut oss om vi inte berättar vem.

Lätt som en plätt när man faktiskt inte vet vem gärningsmannen var?
Give me a break, åh drunk one.
Det är en av anledningarna till varför jag är emot dödsstraff, risken för att den misstänkte faktiskt är oskyldig finns. Idioti! Visst, lite överdrivet är det att jämföra det här med dödsstraff men nu är det principen "oskyldigt dömd" som jag vill förstora upp.
Nåväl, vi klarade oss med lite nedspillda kläder och ett rivsår på mitt ena ben, the dude bad om förlåtelse sedan och jag fick plåster. Men ändå, att bli knuffad inför alla och beskylld för något du verkligen inte har med att göra är inte okej. Morr.

Annars var som sagt kvällen bra, studsmattan och toaletten med nya människor är en helt okej kombination.
Nu ska jag..ja, vad ska jag egentligen? Läsa lite tror jag, och surfa lite till.
Imorgon drar jag till kusten med Iris,  jag längtar.
Puss.

RSS 2.0