Daddy Cool

Sådär, hemma igen. Jag tänkte langa en kort update innan jag drar ut igen för att träffa Tori på stan :G
Idag tänkte jag gå upp vid 10 men gick upp vid 12 istället, helt ok. Gjorde hela morgonritualen, ni vet duscha och borsta gaddarna and such..yeah. Därefter drog daddy och jag till stan och köpte upp halva apoteket inför Italien resan plus att vi fixade med cashen á la €uro. Nu har vi beställt Visa till mig, ungdom dock, men ändå! Det går åt rätt håll :) Tyvärr så får jag det inte i tid för resan men det kommer ligga och vänta på mig när jag kommer hem. Vi letade i alla möjliga butiker efter några datorspel till lillebror (paapapaaaa) som fyller på på Lördag. Dessvärre är jag inte hemma då men jag ska slå en pling till unge herrn, kanske hurra lite för honom..hehehe.

Nu till finalen; idag har jag övningskört för första gången. Eller alltså jag har ju suttit bakom ratten förut, visst, men det här var första oficiella gången då jag hade både skylt och lämp *bling bling*
Det gick helt ok, jag körde inte in i vare sig de gigantiska lastbilarna som övade konsten i backning eller i den gröna containern, powah? Ja.

Nu måste jag ruscha, posshaj!

Chill out!

Jag har gjort det jobbigaste som finns: packat upp. Usch, men nu är det klart och rummet behöver bara dammsugas, sen kan jag åka till Italien med gott samvete :) Det kommer bli så kul! Jag minns att jag sa att det hade varit skönt att få mellanlanda lite längre, men jag tycker att det är helt okej med ca en vecka som jag får nu. Jag tycker ju om när det händer saker, även om det är skönt att slappa med. Som jag har gjort idag och igår, hehe. Jonis kommer hit snart eftersom planeringen gick åt helvete, han får tröstbada i min kungliga damm som kompensation :) Antagligen blir det longboard med, yeah....

Nåväl, alla bilder från Orust är uppladdade och det har tagit mig typ en hel dag. Men det är värt det :G

Nu ska jag göra något, posshaj!

Orust

Back in black!
Tillbaka från en underbar vecka på Orust, det har varit så jävla underbart att jag inte finner ord.
På Tisdagen åkte jag in till Skövde med all packning och låste in den på Resecentrum. Därefter gick jag till Gengåvan för att leta efter en snygg old-fashion resväska; jag hittade en fin för 55 kr samt chill hatten för 45<3 Sen kånkade jag på båda ner till rese igen för att ta med all packning till stadsbiblioteket där jag packade om allting i den snyggare resväskan, bäst :D Sen träffade jag Gay girl som hade sitt introduktionsmöte, hehehe. Chillade lite, sen drog jag och dumpade bagen som blev över på Cp Emma och sen drog vi båda till tåget och mötte samidigt upp Diddi. Tågresan funkade fint, dock spårade bussresan loss i början och slutet, men det var helt okej. Vi hade bara problem med att komma på och av, men tack vare en jävla tur så lyckades vi med båda :D

Jag kommer inte dra hela veckan i detalj, men om jag säger: Underbart, havet, bada, schteka, äta, fylla, röka, vänner, roadtrips, midsommar, deeptalk så får ni nog en bra bild av det hela, även om dessa ord inte gör veckan helt rättvis.
Jag har helt enkelt haft det så jävla bra och jag hoppas att vi kan göra om det igen nästa år :)

På fredag åker jag till Italien. Fett.

PUSS!

Ännu glöder solen

Underbar är rätt ord för dagen. Dagen före. Ihh.
Det har varit soligt och fin, åkte in till stan och fixade böcker och solade med Frida. Sen åkte jag hem med en något försenad mami (!). Tänkte ta moppen till mina picknick tjejjer men icke-hjälmen var borta? Det fanna bara en sak att göra; mamma fick skjutsa mig. Linda sa att de skulle sitta på ängen efter ett vitt hus, okej? Men visst såg jag deras tre huvuden sticka upp ur det höga gräset som tre svampar. För att citera Märta: "haha ja, antingen får du typ poäng eller liv när du kör på oss". Puss på er flickor, ni funkar bra för mig <3

Nu ska jag förbereda mig mentalt med nordman genom att städa mitt rum.
Imorgon åker jag till Orust, och mitt cp moln följer med mig.
Posshaj!




Kom igen Lena!

Weekend: Saknad, Timmersdala, fuckoff Gegåvan, batteriladdning, opepp vs. pepp, 2xpepp, övertalningsfylla, papapaaa, OC, hahaha cp, promenad, sommarkväll och underbart, folk, kul folk, cpfolk :D, deeptalk, streettalk, sitta på en bunt jord-talk, dra omkrin, dra hem, OC, hungrig? ah hungrig, revbensspjäll och melon, Oc, morgontoalett vid halv 5, frida däckad i soffan-ville inte väcka<3, somna i säng med musik, vakna sent och skit samma, mat och Gi, rabarberpaj (fuck Gi), bok och studsmatta, brottningsmatch och hemgång och underbart och jag lever ett levande liv!

Gör du?


Blues

Ibland önskar jag mig bort.
Till vilken plats beror lite på vad jag lyssnar på för musik, för det är oftast då som jag låter tankarna föra mig iväg. Just nu lyssnar jag på Kate Nash-Dickhead och jag är redan på en nattklubb i New York. Det är 1930 någonstans och världen går åt helvete. Det är rökigt och ett band spelar blues eller jazz, jag kan inte bestämma mig för vad och är egentligen inte så intresserad. Det är en ganska sjaskig klubb, en sån där med neonskylt och lågbetalda strippor men som har den bästa spriten i stan. En guldgruva för den som vill slappna av och smaka på livet, andas in nektarn för en sekund och skita i vad som händer runtomkring. Stjäl min bil - den har ingen bensin. Bryt dig in i mitt hus - kylen är tom. Hitta mig, råna mig, skjut mig i pannan - jag är redan död. Klubben är min fristad, ett sätt att få mig genom vardagen.

Okej, det här verkar ju lovande? Vem ska jag vara då, med tanke på att jag verkar vara inne på samma stil som musikalen Chicago langar så kanske någon med lite mystik? Privatdetektiv, eller kanske bara en vilsen själ som lever på en madrass och äter ur kastrullen, som är skärpt men som det gick åt helvete för som ung? Det sistnämnda är väl inte så orginellt, men en ganska kul tanke. Hon, det ska vara en hon, arbetar kanske på klubben? Som en av de underbetalda stripporna of course. Ett förflutet av trassliga förhållanden och nu celibat, eller pure virgin som väntar på den rätte men som döljer det under en yta av stål?

Haha det här krävs flera varma sommarkvällar och lite baileys för att få färdigt, för att inte tala om bra musik och cigaretter.

Jag ska skaffa mig ett skrivblock.
För att fastställa min weekend; Frida, spontanfylla och cigg, nattrunda och människor, miserabelt, Oc och revbensspjäll, deeptalk och nektar. Sist men inte minst sommarnätter.
Posshaj!

Your time will come

Godmorgon!
Igår hade jag skolavslutning, alltså är det idag min första oficiella dag på sommarlovet. Till hösten börjar jag tvåan och kommer inte vara etta längre, utan en erfaren tvåa....

Qué?

Vad hände egentligen, hur fort har inte tiden gått? Jag tror min tidsuppfattning har tagit sommarlov den med.
Hur som helst. Först åkte jag till Sofia på morgonen för att lämna av både ombute och kött (nafs) och sedan fick vi trippa i våra klackskor ner till Västerhöjd. Ja, vi kom försent, ala my usual style! Men vafan, late entrance is my thing :)
Vi fikade och tog kort, och slutligen fick vi våra betyg. Jag är nöjd, men ångrar att jag inte pluggade hårdare i vissa ämnen nu i efterhand. Men det är lugnt, jag kan göra prövningar i de ämnen jag känner för efter studenten och på så vis få högre betyg. Dock går ju bara det om den möjligheten finns kvar, vilket jag hoppas. Annars är det skit sam, jag ska vara duktig_flikka i tvåan och trean. Efter fikat så drog vi med resten av alla ettor på västerhöjd till idrottshallen för det vanliga. Ni vet, sjunga "du gamla" och lyssna på tal. Sen, efter det, så drog vi i klassen till Axel. Vi lekte lekar och åt grillat. Sen var det dags för mig att  dra vidare till stan för att möta upp Frida bby. Vi skulle äta men eftersom min mage var fylld med halvgrillat lamm så kunde jag endast pressa i mig en cupcake. Som förövrigt var jävligt god<3 Sen åkte jag hem och sov, det är sjukt vad trött jag har varit den här veckan.

Det är skumt, men jag ser fram emot skolstarten på ett sätt. För det första känns det inte som om vi har sommarlov, det känns inte ens som fredag. För det andra så trivs jag så bra på västerhöjd, sjukt bra. Så när skolan senare drar igång den 20 Augusti kommer jag inte dö av besvikelse över att sommaren är över, förhoppningsvis har jag fått leva ut min bus/äventyrslusta så att jag kan leva på den till nästa lov :G

Kul väder idag. Nej. Kul för studenterna? nej. Kul för publiken? Nej. Kul för drillflickorna? NEJ! Seriöst, jag måste kolla upp läget nu, vadfan ska vi göra i spöregnet? Staven kommer glida ur greppet, pommarna kommer skvätta som nyrullade hundar och paradens intrument kommer gå sönder? Kolla läget ska jag, dirr. OM JAG BARA KUNDE HITTA MIN MOBIL?!

Posshaj, HA EN FET SOMMAR!<3

Freak Kitchen

Sitter och lyssnar på Freak Kitchen på Youtube, ett band som min ärade fader visade mig häromdagen. Vad kan jag säga? Jag älskar dem; rösten, gitarrspelet..it's like oil :G

Idag var jag ambitiös och gick till skolan, bara för att upptäcka att det var den mest onödiga insats jag någonsin gjort. Första lektionen klockan 08.00 var spanska. Vad gjorde vi? Inget, nada, non! De andra grupperna hade åtminstone lite kul och tittade på film. Visst, på ett sätt är jag glad att vi inte gjorde det. Jag menar, efter att ha sett på 1784687 episoder av "Extra" ala "Ääl Perrrroo ESTÁ EN EL ÅÅÅRNOOOO" är det inte lika roligt längre. Och vi fick ju sluta 20 minuter tidigare, men ändå. Typiskt språklärare att aldrig vilja ställa in lektioner.

Nästa lektion var fysiklabb och började klockan 12.00. Kul? Inte särskilt, håltimmar är överskattade. Jag, Josse och Anton roade oss lite på stan innan vi gav upp och återvände till skolan för att äta korv och lyssna på alla glada-i-hågen-jobbiga-blivande studenter. Nåja, snart är det över. Åtminstone i två månader, sen kommer tvåan; det jobbiga året. Borde jag då vara glad att ha ettan bakom mig, att inte längre vara minst? I början kanske, men som med allt annat kommer bristerna fram med tiden och då är det nog inte så glamouröst längre. Blod svett och tårar, jag kan knappt bärga mig. Jag råkar veta att vi efter bara två veckor (typ två veckor, det var vad jag lyckades tyda ur Daggis mumlanden idag) efter skolstarten ska ha ett fysikprov eftersom vi bangade att ha det nu sista veckan. Jag råkar även veta vad det är för lekar vi ska leka på torsdag hemma hos Axel efter avslutningen och vad min del i det hela kommer att bli. Ibland är det bra att vara med att planera, hehe.

Sista skoldagen imorgon, mitt skåp ska vara städat och min skåpsnyckel är borta. Josse lånade mig sitt lås, men jag skulle inte ha något emot alls om mina nycklar kom fram, jag lovar. Det är lugnt.




Nu ska jag starta en tvättmaskin och läsa lite, jag är ganska pigg eftersom det första jag gjorde efter att ha kommit hem var att slockna i soffan. Efter några timmar vaknade jag av att min väckarklocka på övervåningen ringde och fick därför masa mig upp för att stänga av den. Sen somnade jag i min säng, lite bekvämare än soffan där Billy hade dreglat.

Well, enjoy the music.
Posshaj!

Bad update, men vafan imorgon är en "nektar-dag"

Fuck yeah it is!
Dock vet jag inte längre hur det blir med student firandet? Men planen är att dra med Gäbie-gay girl och göra följande:
1. Göteborg FÖRHELVETE!
2. På hemvägen se lugg-killens band i Falköping
3. Dra till wonderland och ha det jävligt najs
4. Dö i Gääbs rum som de spontana, chipsätande, foto och porrgalna katttjejjer vi är<3

Och by the way, sorry för den dåliga uppdateringen.
Men jag har haft en kombination av bloggtorka och för mycket att göra, som vanligt alltså. Men jag känner ändå att bloggen är mitt val att skriva av sig, inte samla läsare. Så det är okej va? Att det droppar in lite inlägg då och då istället för varje dag, det känns som om de kommer ha mer mening på det sättet.. inläggen, that is. Jag kommer känna mig så robotaktig annars, bättre att vara livs levande istället och hitta på bus. Och äta kladdkaka och röka.
Det ultimata.

Som Janis och Emelie säger i boken jag nyss läste ut. Det var länge sen jag läste ut en bok, jag hade glömt hur mycket jag älskar det.. När jag var mindre läste jag hur mycket som helst, mest gillade jag fantasy. Minns när jag var inne på Narnia böckerna, jag läste dem säkert 7 gånger var. För att inte tala om Harry Potter, tjenare. Det var tider det, nostalgi </3
Jag älskar att ta en tripp nedför memory lane ibland, med rätt humör är det underbart. Och sorgligt, för allt går så fort. Om en vecka slutar jag ettan till exempel. Hur fan kan jag redan sluta ettan? Jag minns ju förhelvete när jag började! Första dagen när jag inte kände någon förutom Emil, när jag fick reda på min klass och snabbt försökte spana in vilka jag skulle hänga med och inte.. Jisses. Men det gick bra tillslut ändå och jag känner att jag inte kunde ha hamnat bättre.

Idag så vek vi pärmar, sammalagt 2000 stycken. Vi i klassen alltså, vi hade ett grymt sammarbete! Fast tekniskt sett så vek vi dem inte, vi satte ihop dem vilket klingar sämre och är tre gånger så jobbigt som att bara vika pärmarna. Det hela tog  sex timmar. Fattar ni, sex timmar!? Men vi fick fika, jag åt så att jag började må illa. Men det var ändå snällt att de tänkte på våra stackars magsäckar, och socker ger ju energi aight? Yes. Vi tjänade totalt 15 000 kr på arbetet, inte fel!
Pengarna kommer gå till en klassresa vi ska göra i trean, tror jag. Hoppas jag. För då får vi ett fint avslut. Vi kommer göra om mappihopsättningen i tvåan med och få ytterligare 15 000 kr. Och igen i trean om vi hinner, det beror på. Men minst 30 000 kr, det är ju en hel del? Utomlands kanske det inte räcker till, fast jag vet inte, jag har inte så bra koll.

Fan, jag känner melankolin komma krypande..Om en vecka är det sommarlov och treorna tar studenten. Bra eller dåligt, skratta eller gråta? Jag vet inte, antagligen båda. Jag har nog bestämt mig för att gå vidare och sluta drillen efter Italien, resan får bli ett fint avslut. Haha som klassresan i trean. Fan igen, jag kanske håller på att få pms haha..fan.

Ibland kommer det så mycket känslor, jag är jättelycklig men känner ändå för att gråta, hur kommer det sig? Mycket som händer kanske.

Den här veckan har varit galen. Jag har sammanlagt haft 6 st prov och en inlämnng. Men det har gått bra, har även fått reda på att man kan läsa upp betyg efter att ha gått ut gymnasiet, s.k.a prövningar inom de olika ämnena som tillåter en att höja sina betyg till det önskade. Som komvux gör, men det blir snart dåtid. Från presens till imprefekt, för det ska ju tas bort. Tyvärr. Korkat egentligen, tänk om man var sjuk under gymnasietiden? Eller av någon annan orsak inte kunde prestera sitt bästa, vadfan ska man göra då?

Varför finns det inga kvoter för idioter?

Well, jag gottar mig i tanken på att jag kan läsa upp de betyg jag inte blir nöjd med. Visst, jag vet när jag fått ett betyg som ska stanna, Vg i kemi tex, men när jag får ett betyg som jag vet borde ha varit högre så blir jag så arg på mig själv. Misstolka inte, jag menar inte att läraren satte ett felaktigt betyg på mig för jag ser själv att de alla har varit rättvisa. Jag menar bara att det finns ämnen som jag hade kapaciteten till att få bättre i men som gick om intet då jag inte hade tid att plugga ordentligt. För jag hade och har fortfarande ett liv att hinna med. Ett liv som innefattar mer än bara skola, som innefatar..ja, liv! Inte för att skolan inte är viktig, men enligt mig så finns det så mycket mer.

Jag vill nog ha dig på ett eller annat sätt..fan då, varför blir det alltid såhär?


Nu blev detta inlägg ganska långt. Men det är okej, ibland behöver man skriva av sig..frågan är om jag ska börja skriva dagbok? Då kan jag bli mer personlig, men vill jag ha kvar dagböckerna sen? Ja det tror jag. Kul att ha, roligt att se sina egna tankar i en annan ålder och under andra förutsättningar. Jag älskar tankar, någon gång ska jag nog läsa filosofi.

Nu ska jag packa och sova och städa rummet och kanske tvätta.
Ha en bra helg alla, posshaj!

Oj, nu fick jag sms...

RSS 2.0