2 5 4

Jag brukar kunna hitta positiva sätt att se på alla sorts väder. Är det sol ute? Underbart. Regnar det? Ok, då myser vi inomhus! Molningt? Pluggväder, infaller oftast på söndagar.
MEN DET FINNS ET SLAGS VÄDER JAG INTE TOLERERAR; klibb-ontihuvudet-cp vädret of doom! Det är min värsta mardröm att råka ut för det vädret, lyckligtvis inträffar det inte så ofta. Men när det gör det är det inte kul. Vad kännetecknar då detta väder, denna pina? Jo, för det första är det oftast väldigt soligt mitt på dagen och det blir nästan olidligt hett vissa tillfällen. Senare sjunker värmen och solen går i moln och antingen fortsätter det så hela restrerande dagen eller så börjar det spöregna och åska. Eller så regnar det bara för att sedan bli molnigt igen. Det största kännetecknet är att det är KVAVT hela dagen. Jag skojjar inte när jag säger att det ligger som en tjock matta över stan, fyfan.

Detta resulterar i att man blir lättirriterad och känner sig trött och varm, skabbig till och med. Och man får huvudvärk. Som bara den!

Vad kan man då göra en dag som denna?  Mitt råd är att ta en alvedon och duscha så fort man kommer hem. Lyssna inte på något annat än lugna låtar och hoppas på att det kommer åska senare, efter ett rejält åskväder och en regnskur brukar spänningarna släppa.

Tills dess-usch. Ta det lugnt ska man göra en dag som denna, men det har jag inte gjort. Jag har hunnit med förvånansvärt mycket: fikat, städat rummet och strukigt kläder and yada yada. Tittat på sex and the city och andra bra saker. Jag har till och med kommit ihåg att äta mina penicillin tabletter, woo!

Nu ska jag sätta mig och plugga italienska, ha det bra!

Jag är död flicka_92

Posshaj!

Miss You

Holla atcha boy!
Ursäkta för min dåliga uppdatering, men föregående vecka har varit min sjuk vecka, jag har haft feber i stort sett varje dag. Inte likt mig! Jag är nästan aldrig sjuk, bara trött. Senast jag hade feber var flera år sedan, så ni förstår säkert min förvåning när tempen visade på 39 grader. Fats jag hade tur i oturen, jag förlorade bara tre dagar i skolan eftersom torsdag-fredag var lovdagar. Alltid något.

Just nu sitter jag och jag gjort the final rättning of doom på min svenska inlämning som jag ska lämna in imorgon. Eller så mailar jag den, hmm..
Jag ska även ta mig i kragen och skriva klart min redovisning i samma ämne även om jag tvivlar på att jag kan hålla den den här veckan eftersom jag låter som kalle anka. Men man kan ju hoppas.

Jag genomgår en kris just nu. Jag har inte haft socialt umgänge på en hel vecka, förstår ni hur det känns!? Och jag som hade så underara planer, nu får jag planera om allt. För jag är nästan frisk. Jag vill ut och hitta på jävligheter!

Posshaj!

Norge

Sitter och gör iordning mig nu, för snart bär det av iväg till musikskolan. Vi ska ju till Norge, för sista gången efter många i drillen. Lite sorgligt, men allt varar inte för alltid. Bättre att fokusera på nuet så att man inte ångrar sig senare i livet, så nu jävlar ska vi ha kul! :D

Ha en bra helg!
Posshaj!

Kullenfeztivalen!

Tjena!
Kom ganska nyligen hem från en SJUKT underbar kväll i Skara (haha tro det eller ej). Efter mycket cep och knep så funkade vår plan med att först förfesta i fridas pappas lägenhet för att sedan ta bussen till Skara för att dra på kullenfestivalen. Elli och jag tvivlade en aning på att vår sprit skulle räcka, men fan jag var i partymode hela kvällen och hon likaså, helt perfekt! Bussen var såklart knökad, men vi fann vår plats i mitten, ostadiga och glada. Träffade skönt folk på bussen, gay girl och michelle bland annat :G När vi kom fram bänkade vi oss och jag fick äntligen veckans efterlängtade cigg. Jag har nog aldrig rökt så som jag gjorde ikväll, ett helt paket är nästan veck! Dock bjöd jag runt lite med, så min bedömning av hur fort ett paket skulle ta slut var korrekt. Tur att jag köpte två. Banden avlöste varandra, men det var ingen som vi direkt kollade på. Förutom Lasse Lindh! Fyfan vad jag älskar lyckade konserter med skönt folk, stämningen var fuckin' greit! Innan vi kollade på Lasse strosade vi bara runt lite, träffade vänner och kissade i buskar.

Min kväll avslutades med att bli upphämtad vid Axvalla travbana av bror och Jens för att sedan åka hem till Louise ett tag. Bästa på bussen var när jag såg en kille som var snuskigt lik en gammal konfapolare till mig, så självklart frågar jag om han heter Rickard. Men icke, sen låtsas han blänga surt på mig resten av resan då alla har börjat kalla honom för Rikard, skön kille. Efter "eftersnacket"? "efterchillet"? I Axvall så drog Jag, bror och Emma vidare. Fick två sköna killar med i bilen på vägen hem, helt spårade and that's how I like it! Ett kort besök på Max följde, fast Briggner hade redan slutat jobba när vi kom. Vi åkte dit i onödan alltså, damn him!

Sammanfattningsvis så var det som sagt en toppenkväll, längtar till nästa!
Imorgon åker jag med musikskolan till Norge, fett!
Posshaj!

Lost and found and lost again

Det är så mycket jag inte förstår, som jag skulle offra mig själv för att få veta. Verkligen bli observatorie tjejjen som går på stranden bredvid och betraktar hur forsen påverkar bråtet som flyter med den. För en gångs skull få känna klarhet.
Man kan säga att jag vill kunna blicka ned på mig själv och se sammanhanget så som jag så enkelt gör med andra, för om jag kunde det så vet jag att allt skulle bli så myckert lättare. Dock är livet inte till för att vara lätt, men det skulle vara skönt.

Like that would ever happen.
När jag dör ska jag bli en bitter ödesgudinna som gör livet surt för de restrerande generationerna, bara för att, som en slags kompensation.
Tro fan inte att jag kommer göra det lätt för er, i helvete heller!
Jag kommer vara svart, svår, arg och mäktig- så passa er för mig annars händer det...
En grej.
En liten liten liten grej.

Matte nationella gick jättebra btw. Men spänningen släpper inte. Skönt att det snart är helg.
Puss.

Konichiwa bitches!

From Beijing to Siagon :G
Älskar låten av Robyn som pryder dagens inläggs rubrik.



Idag har jag mått lite halvt pyton, näsan har runnit och jag har känt mig allmänt full. Det brukar bli så när jag är förkyld, huvudet snurrar och jag är allmänt borta. Men det har varit en jävligt bra dag ändå, efter skolan (som var helt ok) så drog jag och Tori till Skara för att:
1. Spana in soffor
2. Fika
3. Deeptalka

Min förkylning hindrar mig från att beskriva resten i detalj, men jag hoppas ni förstår mig när jag säger att min vistelse med denna underbara brud var underbar :G

Nu ska jag spana på tradera samt fika med mia familia.
Posshaj!

My wonderland

Nu har jag varit åtminstone lite duktig. Jag har startat en tvättmaskin (ey, bättre sent än aldrig!) och lagat hålet i mina leggins.
Kick ass.

Nu sitter jag och filosoferar. Gästbloggade på http://365skovde.blogspot.com/ där min bror är med och skriver, var riktigt kul så där tycker jag att ni ska gå in och kika.

Annars har min helg varit helt okej. Fats jag saknar min almanacka som jag råkade glömma kvar i skolan, och jag har fortfarande träningsverk sen boxningen i fredags. Jag tror till och med att jag börjar bli förkyld.
Men det gör inget, för jag har bäddat min säng så att den är skön och varm.

Posshaj!

Bagdad Café

Jag åkte aldrig till Göteborg som sagt. Istället drog jag, brorzan, Emma och Viktor till Max och käkade. Frisco mål med kyckling istället för biff, jag klagar inte. Fast det gjorde hamburge-killen, man ska inte ha kyckling på egentligen. Tur att Emma hade fått det en gång förut och visade sitt "determined face of doom", annars hade vi aldrig fått det.

För övrigt har jag vart ute och gått och städat rummet, såg nyligen klart på Bagdag Café med turturduvorna. Sjukt bra film, jag dedikerar the Byström award till den. Powah.



Imorgon blir det drill och chill med flickorna.
Nu ska jag diska med music in my ears.
Posshaj!

Trick it

Tillsammans kom jag och Gabriella på att vi kunde göra en lista på vad vi ska göra när vi är 18. För att inte dö av längtan lixom, fast för min del gjorde listan nästan det hela värre, då är längtan inte längre abstrakt. Yeye, fuck it.

Här är den, läs och nut :G



Posshaj!

My brain is fried

En aning ändrade planer. Inget Göteborg. Ibland förvånar kaos mig, tänk vad enkla saker kan bli röriga?
I brist på struktur städar jag mitt rum då jag antagligen kommer tillbringa kvällen där, vilket kommer att bli skönt på ett sätt.
Fast ändå inte, jag ville ju iväg.
Och jag vill till wonderland igen.
Jag vill bort.

Och jag vill ha den här t-shirten.


Puss.

Gäbie girl is my girl

Godmorgon!
Vaknade upp för inte så länge sen här hos my gay girl, jag kunde inte behärska mig igår utan slaggade över hos henne :G
Det blev även schtek på solariumet, men även mycket annat. Bland annat biljard på norma vilket var ganska otippat. Eller var det? Hehe nu fnissar jag. 
Vi strögade runt i wonder land ett tag med, det är verkligen som en helt annan värld på natten. Sista tiden innan vi drog oss hemåt tillbringade vi på kyrkbussen som vi inte visste tillhörde kyrkan? Förlåt jesus, it's your buss of bless!
Anywayz, där satt vi och pratade med trevligt folk och åt chips som vi bjöd gammelpastorn på, haha vad sköna en del människor är!

Nu ska vi mumsa frukost, sen ska jag hem och sen till Götet.
Ha en bra helg! 
Posshaj!

Late

Varje vardags morgon klockan halv 8 åker jag, min mamma och min bror till skolan. Nästan varje dag i alla fall. Höhö.
Idag vaknade jag klockan halv 8. Intebraintebra.
Så nu sitter jag och chillar (sköntskönt!) och har precis duschat, ska göra mig iordning snart och sen kommer pappa hem och skjutsar in mig så att jag hinner gå på de restrerande lektionerna of today.

Ibland är det skönt at vara bad.

Dagen kommer spenderas med Gay Gäb och solariumet, jag hjärtar det med en gest *målaretthjärtailuften.
Posshaj!

Kids

Jag är lätt och svår
Jag är familjens svarta får
I'm living in chaos, stormens öga när
Vad hände med att gå bredvid och se på, hur hamnade jag här?

Finns "här" överhuvudtaget? Jag hatar att vara vilse

Jag vill blunda och fortsätta vara svart, för vissa stunder är det skönt att vara självdestruktiv
Ibland känns det som om jag bara tar saker ur tomma intet och förväntar mig att de ska börja existera.
Men det känns bra, jag tror inte du är en illusion
I svåra tider är det skönt att vara två, men vad händer när den svåra tiden är slut?
Vad händer när forsen stillat sig och allt flyter på, glömmer du mig då?
Glömmer jag dig då?

Jag kanske ringer dig någon dag och hoppas på det bästa
Control yourself.
Take only what you need from it

Noche

Det är inte noche nu
Men jag ska ändå sova
För jag är trött och glad tjej
Pusshej


Stabil

Jag känner mig verkligen stabil. Vid halv nio tiden bestämde jag mig för att ta en powernap, så att jag skulle kunna orka plugga senare. Jag skulle bara sova till nio, och jag minns att jag stängde av väckarklockan för att sedan ändra den till halv tio istället för att gå upp, jag var sjukt trött och tänkte att en halvtimma extra kunde inte skada.

HALVTIMMAR KAN SKADA!

Jag vaknar upp och känner mig mör, på ett sätt som en som har sovit några timmar kan känna sig. Jag får panik och tittar ut; det är becksvart. Paniken stegrar sig och jag tittar på klockan och dör. Den är tio över två!
Varför kan jag aldrig ta powernaps utan att det ska gå snett?! Jag flyger upp ur sängen och försöker fundera ut en lösning. Vad är anledningen till min ångest undrar ni kanske? Jo, från 08.00.11.00 idag har jag kursprov i spanska, inte bra!
Så nu har jag suttit sen två och pluggat, nu känns läget lite bättre.
Som tur är slutar vi direkt efter kursprovet så då ska jag dra någonstans och sova. Senare ska jag in till stan igen och träffa Iris, utvilad och fresh fresh fresh.
Men jag måste verkligen hitta ett sätt att powernapa utan att bli Törnrosa, god damn it!



Nu ska jag fortsätta plugga.
Posshaj!

B-day

Idag är det 364 dagar kvar tills min 18 års dag. Det ser ni här till vänster på bloggen, att ha en nedräknare är ju bara för pimp, aight? :G
Vaknade imorse av min sjönsjungade familj, varpå vi alla gick ner för att pressa tårta och kaffe. Öppnade alla presenter, det blev i stort sett skor för hela slanten vilket jag inte är det minsta besviken över. Jag menar, skor? Skor! Det behövs inte sägas mer.

Skor!

Efter "frukosten" så bar det av in till drillträningen, vi är snart klara med hela pirates of the caribbean-programmet, powah!
I'm the captain, även det är powah.
Frida kommer hit snart (powah!) och då ska vi ut och åka longboard (powah :G).

Ikväll ska vi grilla.
Powah.
Posshaj!

1:a Maj

Jag är mör som smör och trött som kött, men glad och nöjd ändå!
Igår drog jag, Elli och Niki ut och firade Valborg i Skultorp. Tokig kväll men helskön ändå, träffade mycket folk lite överallt, tack för kvällen alla! :D

Idag är det första maj, vilket betyder marchering i stan med paraden. Underbart väder har det varit, hoppas det fortsätter!

Ni får ursäkta min brist på kreativitet i dett ainlägg, men jag är död och lycklig.
Posshaj!


RSS 2.0