Tounge party

Blä


27 Dresses



Hittade denna skönheten när jag var med Tove i Gbg igår, endast 349 kr på HM, finns även i blått.
<3

Släpp mig fri

Sjukt vad fort veckorna går. Första advent idag, bara 24 dagar kvar till jul. Ganska härligt.
Under veckan har jag kommit fram till lite olika saker, löst some problems of mine och nu börjar allt rätta till sig. Finally.
Ska bara ta mig i kragen nu sen är nog allt lugnt. Och nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp med.
Red btw ut med mamma idag. Hon red på Carbone och jag på Fanny, det gick super och var riktigt underbart. Funderar på att ta ut Fanny någon gång själv när jag har tid, typ i veckan.

Posshaj!
€mma

Skolarbete - Centerpartiets syn på miljön

Miljö


* Hjärtefråga - miljö och klimat

* Fossilfritt samhälle, 2 mål 2020

* En hållbar utveckling


Miljö och klimat är två frågor som Centerpartiet prioriterar högt inom sin politik.

De strävar efter att få ett helt fossilfritt samhälle, och har satt upp flera mål. Två at dem är att till 2020 ska man ha minskat koldioxidutsläppen med 30 %, och att till samma år ska minst 30 % av alla våra bilar vara miljövänliga. För att detta ska ske så måste industrin ta fram en hållbar utveckling av teknologin, att få den så miljövänlig som möjligt.


* Ett miljövänligt samhälle

* Grön teknik elproduktionen och kollektivtrafiken

* Elproduktionen ett tredje ben

* Forskning som förebygger miljöproblem


Precis som många andra partier vill Centern ha ett mer miljövänligt samhälle, och för att få det vill de satsa mer på grön teknik. Som ett exempel kan man ta elproduktionen. De tycker att Sverige är sårbart eftersom vi till största delen får vår el från kärnkraftverk och vattenkraft. För det kan uppstå säkerhetsproblem i kärnkraftverken och strömmarna kan ändra sig i vattnen. Därför vill de satsa på att bygga ut bland annat vindkraften, som är ett bra förnyelsebart sätt att tillvärka el på. För att minska koldioxidutsläppen vill man även bygga ut kollektivtrafiken, det ska finnas fler bussar och järnvägen ska vara mer utbredd. För att uppnå detta vill centern satsa mer pengar forskning som kan hjälpa oss att bli bättre på olika miljöproblem, till exempel som att hitta ett förnyelsebart bränsle.


*Bäst på miljö

* Forskare och företag, miljöutveckling i U-länderna

* Resultaten i verkliga livet

* Morot istället för piska, nya marknader för företag


Centerpartiet vill att Sverige ska bli bäst på miljöforskning, och att vi ska vara en förebild för andra länder. Samarbetet mellan forskare och företag ska förbättras, och resultaten av vår miljöforskning ska kunna användas i det verkliga livet. Centern vill även satsa på en starkare miljöutveckling i utvecklingsländerna med hjälp av bistånd.

Individen är en viktig del för att få ett miljövänligt samhälle, och därför måste miljö vara något kul. Företag som satsar på miljöteknik ska belönas, de ska kunna få möjligheter att exportera och nå nya marknader.


* Bra miljöpolitik

* Individen, yngre generationen

* Miljö ska vara kul


För att uppnå en bra miljöpolitik så vill centern att EU ska hjälpa till genom att sätta upp ett flertal globala regler. Till exempel vill de att Eu ska få en gemensam miljöpolitik, eftersom det enligt dem kommer jämna ut villkoren mellan olika företag, så att de har lika förutsättningar för att konkurrera med varandra. Centerpartiet tycker som vi sa tidigare, att individen har en väldigt stor inverkan på miljön.

Därför måste man inte bara satsa på att den yngre generationen blir medveten om dagens situation, utan man måste också göra miljön till något kul. Till exempel om vi har ett miljöprojekt i skolan, så kan man panta burkar och använda de insamlade pengarna till något kul. Man måste sporra människor till att på eget initiativ hjälpa till med att förbättra miljön, för man kommer ingen vart med att bara tjata.


Bubble Pop Electric

Nu är alla bilder redigerade och upplagda! Dock orkar jag inte ladda upp alla här, utan hänvisar till min bilddagbok!
Bakisberra@bdb


Yalala

Sjuk igen, halsen känns äcklig. Som sandpapper. Dumma hals :(
Idag har jag vart lika aktiv som en gurka, har bara slappat och redigerat bilder. Och lagt på läppstift, för det är ju så himla fint.
Mejlade min lärare imorse eftersom vi hade spanska prov. Jag tyckte jag var duktig som kom ihåg det överhuvudtaget, men till svar fick jag att jag skulle ringa nästa gång. Okej då, tänkte jag lite halvbuttert och läste vidare. Jag hade även frågat vad det var för glosor jag skulle läsa på eftersom jag inte hade någon koll, och till svar fick jag ett surt (jag tyckte det lät surt) "det har vi gått igenom på lektionerna, men det är de här och de här sidorna...". Förlåt så jävla mycket då! Bara för det ska jag få Mvg, om jag nu kan det eftersom det tydligen inte var "samma sak" som att göra det på provdagen, lol. Idiot.
Jag tror faktiskt att han inte gillar mig något vidare, han ger mig alltid blickar som om jag vore någon mobbad jävel från jukkasjärvi. Det blev inte bättre av att alla gick ifrån mig en annan gång heller eftersom min väska hade fastnat, då var han säkert bara några sekunder från att fråga om jag behövde sällskap i matsalen eller något. Fakk.

Hursomhaver, snart är alla bilder klara! Ska ta en paus nu, och plugga glosorna tänkte jag. Och äta klementin. Men jag tror jag kommer lyckas lägga upp dom ikväll! Dom är gorgeous. Bara så att ni vet.
Det känns förövrigt som om Claes är sur på mig för att jag missade kemin idag igen, men vafan jag tar igen den nästa tisdag med anda halvklassen, inget konstigt här!

Posshaj!
€mma

Ett smakprov

På Bubbelbads-sessionen på mig och Gabriella.
Jag kommer redigera och publicera den både här och på Bilddagboken inom en vecka.


Single Ladies

Love it



Idag har varit en grymt jobbig dag. Det började helt fel med att mina byxor revs sönder eftersom min dumbror hetsade på mig, FAST jag var i tid :C Sen glömde jag mobilen, som jag iof fick igen senare. Men ändå lixom. Sen har dagen bara varit kall och seg, och jag däckade direkt när jag kom hem. Välförtjänt, jag är faktiskt stolt över att jag gick idag!
Har kört gråtvalsen för daddy, så hoppas på spons till ett par nya jeans, moha.
Nej, nu blir det spanska plugg till provet imorrn! Har inte övat ett skit än, men det brukar vara så så det blir nog bra ändå.
Posshaj!
€mma

New week, new worries

Förra veckans update:
Matteprovet gick bra! Vet en fråga som jag svarade fel på, attans, men annars gick det helt ok!
Simmade på onsdagen med Tove, bev dock bara 500 meter eftersom tiden var knapp, men aja, tar igen det denna veckan! Om min hals vill sluta strula dvs. Ska nog dricka lite varmt te innan jag lägger mig.
I fredags så chillade jag hemma hos Tove, var jätteglad för hennes mamma bjöd på god mat med räkor :G Lördagen och större delen av söndagen har spenderats hos Gabriella, vår förbannelse om att vi aldrig ses är bruten! I lördags så kom vi på att vi ska bli foto sessions/modell buddies, härligt! Äntligen någon som jag kan klä ut mig med, hihii. Vi genomförde vår bubbelbads session idag, så nu ska jag bara redigera bilderna sen läggs de upp här och på bilddagboken. Vi fikade även på Pims och smög omkring och tog kort i mörkret och kylan i lördagskväll. Hyrde film på hemmakväll (snyggt namnbyte, host) och äntligen har jag sett "En geishas memoarer". Vi var uppe halva natten och snackade, och idag bakade vi lussebullar. Det var helt enkelt underbart att träffas igen!

Ja, det var nog det mesta som har hänt. Jag åt på tok för mycket deg, så när jag kom hem från Gabbs så däckade jag och låg och jäste i sängen i en knapp timma innan jag kunde förmå mig att gå upp. Har städat lite lätt på rummet med, fick pappa att dammsuga åt mig, höhö :G Är supersugen på att göra om i mitt rum nu, har en massa härliga idéer!
Nej, ska göra mig lite te nu, och plugga lite matte.

Btw så har jag designat om bloggen lite lätt, fick en bra ordning på bakgrunden som jag har gjort själv till största delen i Ps.

Posshaj!
€mma

Done by yours truly

Frida är min bästa vän och det jobbigaste barnet i världen<3
www.fraaajds.blogg.se


I have a bad feeling about this..

Vaknade, ruschade, som vanligt alltså. Hittade inte skåpsnyckeln, panikade och sen gick resten av dagen åt skogen. Började med att det var kö sista biten till skolan, så jag fick hoppa ur bilen och gå. Sen frågade läraren mig om en sak på spanskan och jag kunde den inte. Ok, att jag inte hade lyssnat, men ändå. Sen så fastnade min dumma bag i stolen så att jag hamnade på efterkälke, och läraren tittade extra bekymrat på mig och undrade om jag mådde bra. "Jag mår jättebra, Adios!" fick jag ur mig och skyndade därifrån innan han började fråga om jag satt ensam på lunchen eller något annat pinsamt. Usch.
Här kommer den roliga biten. Eftersom jag inte hade någon skåpsnyckel så la jag in sakerna i Ellis skåp. Vi skulle ju trots allt gå på kemin tillsammans senare, då kunde jag ta ut dem. Jag skyndade till caféterian och köpte min skinksallads smörgår, och sen gick vi till idrotten. Det var där illamåendet började. Det blev inte direkt bättre av heller att vi hade stafett övningar i slutet av lektionen, "ok, nu ska vi köra en till omgång, FAST NU GÅR VI SKOTTKÄRRAN!" Lovely.

Efter lektionen bestämde jag mig för att lägga mig hos syster, men vägen dit var allt annat än behaglig. Jag formulerar den i 4 ord "Isande nordpolsvind, regn och HAGEL". Jag däckade direkt efter att jag lagt mig ner. Drömde halvskumma drömmar, och när jag vaknade panikade jag ett tag när jag inte förstod var jag var. Men det gick över. EN trevlig överaskning var att jag hade torkat. En mindre trevlig var att mitt hår hade gjort det med. För er som inte vet hur håret ser ut när man har somnat med det precis efter duschen, så jag jag upplysa er om att det ser förjävligt ut. Jag tror faktiskt det var därför som sköterskan gick och hämtade varm choklad åt mig, hon tyckte så synd om mig som var så ful i håret.

Efter några timmar får jag tag på pappa, och han kommer och hämtar mig. Fick tag på en extra mattebok med av Ester som var snäll och fixade det, eftersom Elli hade gått hem för dagen. Mina grejjer var alltså inlåsta i hennes skåp, osis. Men hon var så snäll och erbjöd sig att åka in och låsa upp åt mig, men det ordnade sig ju ändå.
Åt mat när jag kom hem och nu är jag pigg, dock mår jag fortfarande illa. Hat.

Nu ska jag dricka min glögg och plugga matte.
Posshaj!
€mma

Habibi

Ursäktar bloggtorkan!
Förra veckan passerade nästan smärtfritt, gjorde en hel del kul grejjer och fick väldigt bra besked av min far. Nu behöver jag inte oroa mig längre, eller jo lite, men inte på samma sätt som förut. För nu vet jag ju att allt kommer att ordna sig, tack vara honom. Det bästa är att det inte har blivit hyckleri, jag har verkligen menat vad jag har sagt hitills.

Hur som helst. I Fredags var jag med Tove och kollade in kulturnatten. Skulle ha sett Polkapix (det var lixom hela poängen med att åka in) men eftersom kombinationen Emma och Tove är så spårad att man nästan gråter så missade vi dem, trots att vi var i tid. Varför tänker jag inte låta någon veta, förutom Tove (fast hon räknas inte för hon vet ju redan då hon var med) eftersom jag inte har någon vidare lust att bli idiotförklarad, heh. Men det var helt ok, satt dock på resecentrum och väntade på bussen i 2,5 timma. Men det var väl chill, egentligen. Vi hade ju trots allt cigg. Märkte att jag inte har rökt på ett tag, blev lika vinglig som en pingvin som man supit under bordet efter bara en halv, men det är så det ska vara. Känner att det är skönt att jag röker så sällan, då kan man mer njuta av smaken (jag tycker ärligt att det smakar gott) när man väl gör det.
Som med choklad.

Det var meningen att jag skulle gått på Öppet hus på V-höjd i Lördags, men eftersom jag vaknade helt död hos Tove och upptäckte att klockan var tre på eftermiddagen så blev det inget av det. Ops.
Myste hela dagen, Tove gav mig en halvtimmas massage med olja. Det var nog det bästa jag varit med om i hela mitt liv <3

Idag har jag redigerat bilder och slappat som en torsk. Skulle ha pluggat med det sket sig, ska träffa Tove innan gyminstruktionen med Frida och plugga gärnet. Eftersom jag inte hade något att göra och kände mig bestulen på min chans att hänga lite med Johan sen i Fredags, så åkte jag hem till honom och kollade Greven av MonteChristo, underbart.

Nu tycker jag att jag har uppdaterat lagom mycket, den här veckan kommer nog att bli ganska chill, förutom matteprovet som är på Torsdag :'/ Men jag ska härda ut! Im strong!(er than Johan, moha).



Posshaj!
€mma

Seven days a week

Söndag-minns inte
Måndag-
sjuk
Tisdag-
sjuk

Idag har jag varit duktig och tagit igen all matte! Kanske ligger efter med en sida, högst två. Men det tar jag igen imorgon på lektionen! Ska höra med Claes då med om han kan ge mig någon extra lektion så att jag kan försöka begripa mig på geometrin. Jag hatar geomitri, jag inte ens hur det stavas! Ok, jag stavade fel, googlade nu och geometri ska det vara.
Ett bevis på hur mycket jag bryr mig, vilket är ofantligt intemycketalls!
Fast egentligen är det inte all geometri som stör mig, det är den delen med olika skalor som jag inte förstår mig på.
Där kommer Claes in i bilden. Ska haffa honom imorgon.
Vilket påminner mig om att jag kommer komma i tid! Nästan för mycket i tid. Närmare bestämt nästan en trekvart för mycket i tid. Tack vare att mamma ska iväg med ett tåg och att jag inte vill gå till bussen, det är på tok för kallt. Och jag är på tok för lat.

Ska göra en checkup på vad jag har missat. Italienskan oroar jag mig inte för, men nu kom jag på att jag har läxa tills imorrn, fuck. Ska öva på den innan jag lägger mig. Spanskan har jag läxa tills på torsdag, men den övar jag på imorgon efter att Tove har åkt hem. Datorkunskapen var jag som sagt klar med sen ett tag tillbaka, så där har jag inte missat något. Samhällen missade jag tillfället då vi kunde snacka med politikerna, hoppas min grupp ställde rätt frågor. Måste bli klar med Miljö frågan, ska antagligen skriva några rader på den imorgon. Ska fråga Claes med om jag kan få hoppa in på kemilabbet nästa Tisdag, så missar jag ingenting.

Reminder till mig är att skriva en seriös bokrecension till Stig så att jag kan veta på vilken nivå jag ligger i mitt skrivande.

Eftersom jag, med min fars hjälp, har kommit fram till att jag inte kan plugga hemma, så ska jag från och med nu sätta mig på stadsbiblioteket och göra det. Tove kommer när hon kan att bli min plugg buddy, då hon precis som jag lider av detta KIPH syndrom (KIPH=kan inte plugga hemma). Så mina eftermiddagar kommer att spenderas på bibblan, eller på diverse caféer.

Det var nog dagens uppdate!
Jag funderar på att börja kalla Tove för Pugg, det låter så härligt. Eller så sparar jag det namnet till min framtida hund.

Posshaj!
€mma



The kids aren´t alright

Saturday night, and I'm chillin'.
Ganska skönt faktiskt, det är bra ibland att vila upp sig.
Gårdagen spenderades med Tove. Vi gjorde lussebullar, drack glögg och pratade, riktigt mys<3 Vi skulle göra oss iordning för kvällen, men så såg sängen så inbjudande ut att vi var tvugna att vila lite innan. Vi låg bredvid varann och småpratade lite, klockan var då kanske 00.00. Det slutade med att vi vaknade vid 06.00. DÅ gjorde vi oss iordning och "gick och la oss". Vaknade vid elva senare. Puss på det<3
Senare vid halv två kom släkten och vi firade min, lillbrorsans, Elins och Adams (mina söta kusiner) födelsedag. Det var ett halvår sedan jag fyllde år, but hey! Bättre sent än aldrig, eller hur? 400 kronor och en jättevacker blomma fick jag, det var verkligen uppskattat!
Kvällen har spenderats med att kolla nip tuck avsnitt, och att redigera bilder. Helt ok!

Och det ska jag fortsätta med nu, posshaj!

Redhead

€mma

Come to me

Torsdagen är den värsta dagen i veckan.
Det är den jobbigaste, den tråkigaste, den segaste dagen på hela jävla veckan. Men idag gick den relativt smärtfritt, konstigt nog. Fick tillbaka kemi provet, och för en som inte har hängt med alls (förens i slutet) så var ett VG helt ok <3
Var riktigt duktig på samhällen med, gjorde en del på miljöfrågan. La mig i tid och kom i tid till skolan med, får se om jag kan göra om det, det vore allt något!
Var och fikade med Sofie efter skolan, hon slutade tidigare idag så det var riktigt skönt att kunna skjuta fram det, kom inte hem så sent. Det var riktigt kul tyckte jag att när jag gick in på Pims och skulle beställa min Dumle (jag spinner nästan vid blotta tanken på den <3) så frågade tjejjen i kassan: ingen grädde som vanligt va?
Jag är stammis, och det är status!
Nu ska jag räkna någon sida matte och sen blir det sova.
Posshaj!


€mma

Its running late

Idag har det vart chill, har suttit och pluggat med Tove på Pims hela dagen. Fast plugga i mitt fall har varit "prata".
Det började med att jag åkte till skolan, men väl där mådde jag allt annat än bra, och eftersom jag hade ett ärende senare på dagen kunde jag inte åka hem. Så det blev till att först dra till Stadsbiblioteket och halvsova, vilket var skönt som fan :G Tyvärr blev jag avbruten efter ett tag av en medelålders..studiegrupp? Aja, något i den stilen var det och man kan säga att jag drog så fort dom började diskutera porr. Usch.
Mötte upp Tove, eftersom det ägget inte svarar i telefon fick jag fråga mig fram till K-bro, men jag hittade dit med galans.
In your face fröken Emma kommer att gå vilse!
Väl där fick jag mig en snabb titt på stället, nu har jag inga probs att hitta iaf när vattenballongskriget startar upp i vår, höhö :G
Tog bussen tillbaks till stan och gick några ärenden, jag har bestämt mig för att köpa en leopard tröja på HM senare när jag har mer pengar <3
Sen blev det Pims, vi gjorde inte ett skit. Inte jag iaf. Inte hemma hos Tove senare heller, och inte hemma heller :P Fast jag har vart duktig och gjort engelskan som ska vara inne imorrn, dock glömde jag italienskan i skolan, men den fixar jag first thing imorgon när jag kommer dit. Eftersom jag inte har matte imorgon och eftersom vi flyttar upp datorkunskapen så slutar jag typ 12.20, så då bär det av till stadsbiblioteket för att plugga med Tori och för att vänta på Tove. Vi ska nämligen vara duktiga och simma imorgon innan jag har drill, jag måste komma ihåg att be mamma ta min feta bag.

Snart är det jul, det är sjukt vad fort det går!
Snart tar jag väl studenten med, fast inte mig emot :G
Nu ska jag sova, posshaj!
€mma
 

Especially in michigan

Nu är det kallt ute, på med extra filten och tofflorna!
Idag har vart första dagen efter lovet, det har gått fort och smärtfritt. Åt i skolan medans Tori sprang bankärenden, det var inte så äckligt som jag befarade, men det är klart. Dom hade kunnat skippa broccolin. Sen blev det fika på Pims med Tori, vi pratade på som vanligt om livets svåra frågor medans vi drack varm choklad (tori) och cafe dumle (jag). Älskar våra måndags rutiner, hoppas på söndagsmys snart med :G
Var duktig och gymmade med Frida efter skolan, bokade ny instruktion med. På onsdag ska vi simma, woho! Längtar tills dom har gjort klart äventyrsbadet, har dom bubbelpool kommer jag vara först i kön!
Har gjort klart min powerpoint presentation med hyperlänk om RHCP, blev helnöjd. Imorgon har jag bara två lektioner, spanska och idrott. Skulle ha vart med längre på matten sen, men skippar det eftersom det inte är någon ide då jag ska iväg tidigare. Kemin är inställd, så den behöver jag inte ta igen iaf, nice. Tio i elva ska jag möta upp Tove på pims, så blire matteplugg och antagligen en del samhäll. När jag kommer hem ska jag fixa engelskan med, reminder till mig där!

Nu ska jag sova, ha det bra!
€mma

Finished

Check this out!
www.onefag.blogg.se


Helnöjd är jag. Jag tror jag ska börja designa bloggar lite smått på min fritid, så är någon intresserad är det bara att höra av sig!
[email protected]
Posshaj!
€mma

Today

Ska duscha nu snart, så blir det inpackning och rubbet. Har inte tvättat håret sen i torsdags, så det behövs :P
Sen blir det te och kaka!

Posshaj!
€mma

Pics


Disturbed

Ok, nu blir det uppdate från helgen!
I fredags tog jag och Tove tåget till Stockholm för att senare på kvällen se Disturbed som spelade i Fryshuset. Tågresan blev mycket angenäm och vi hade kul som vanligt, särskilt åt andra passagerare :') När vi kom fram hittade vi till slut kusin Calle, och det bar av hem till honom för att käka och dumpa väskorna. Vi kilade och köpte thaimat, I nudlar!
Sen tog vi tunnelbanan, men Calles hjälp haha, till Liljeholmen där han lämnade oss åt vårt öde. Vi bytte till, det här känns fel, tvärbanan och snart var vi framme vid vår hållplats. Vi följde, smarta som vi är, folkmassan och strax var vi vid fryshuset.
Vi plockar fram våra biljetter, och för att vara rolig så säger jag till Tove: Haha det skulle vara typiskt mig nu va om min biljett blåste iväg?
Ja, ni kan ju gissa själva vad som hände i nästa sekund. Jag kan ju bara säga att Tove fick sig en liten hinderbans övning, eftersom jag hade klack (a).
När vi kommer längre fram ser vi att kön delar sig, och jag frågar den ena vakten om jag står i rätt kö, för jag ska ju på Disturbed. Han säger "nej du står fel, det här är Stevie Wonder"
Jag blir först paff och sen sansar jag mig och säger tack, för att därpå vända mig om och gå mot den andra kön. Vakterna börjar skratta och den ena tar tag i mig och säger "haha nej alltså jag bara skojjade, in med dig och ha en trevlig kväll!"
Ibland känner man sig bara dum. Snäll som han var fick jag ändå ta med mig kameran in, det tackar jag för!
Väl därinne lämnade vi av oss alla saker och sen letade vi oss fram till lokalen. Efter ett tag började förbandet spela, dom var ok. Shinedown hette dom tror jag. Sen fick vi vänta ett tag innan Disturbed började spela. Dom var sjukt bra, låter verkligen som man är van vid från skivorna. Publiken var sådär, det var sjukt trångt och alla fick damp efter ett tag, men det var kul ändå! Det bildades en moshpit bakom oss i ngra minuter, men den gav sig sen så det var lugnt. Det värsta var alla som försökte tafsa, usch. En kille var jag nära på att bita i armen, det var nog tur att jag inte gjorde det för då hade jag säkert tappar löshåret eftersom det sitter fast i klämmor. En annan sak var att när alla var som svettigast och luften var som varmast och man höll på att dö, vad händer inte då? Jo, en kille ställer sig bakom en och börjar röka! Inomhus! Vafan?!
Han släckte iof snabbt med tanke på alla mördande blickar han fick, men ändå. Folk har verkligen inget vett ibland. Idiot.
Jag blev väldigt nöjd med konserten, speciellt eftersom dom spelade "Stricken, Down with the sickness och Land of confusion". Då sjöng jag med, ska ni veta!

Efter allt var klart så var mina fötter döda, men vi tog oss hem ändå. Vi bunkrade upp vårt vätskeförråd med diverse läskedrycker, sen gick vi hem till Calle igen där jag åt upp mina nudlar och en del av hans choklad, maha :G Sen kollade vi på filmen "Parfymen". Gillade den skarpt. Sen däckade vi, men jag väcktes av att dom båda började snarka. Som tur var var jag redan utrustad med öronproppar, så det blev en god natts sömn för mig med :)

På lördagen gjorde vi iordning oss och sen tog jag och Tove tunnelbanan igen. Det skedde bara ett missöde då vi åkte för långt, men det redde snabbt ut sig. Väl på tåget blev det inte mycket plugg, men det tar jag igen idag ;)
Nu ska jag bara ladda upp bilderna, sen blir det matte och samhäll!
Posshaj!
€mma

Bloggpyssel

Nu är jag nästan klar med min kompis Filips bloggdesign, bortsett från några saker som jag ska fixa till imorgon då jag är pigg och utvilad. Jag tyckte headern blev helt ok ganska lyckad faktiskt, bloggdesign är faktsikt riktigt kul.

Bilderna och redogörelsen från konserten med Disturbed får ni imorgon..eller senare idag eftersom klockan är 4 på morgonen.
Godnatt!
€mma

Infected



Kom nyss hem från Stockholm och ska äta, så mina inlägg och bilder blir aningen försenade.
Men lyssna gärna på en bra låt sålänge!
Posshaj!
€mma

RSS 2.0