Valborg

Ursäktsdagen för att supa vem du vill under bordet, var du vill och när du vill.
Ät, drick och var glad, för det ska jag göra!

Posshaj!

Want you bad

Phuaaaa. Trött. Säng tack.
Men först ett inlägg om dagen som jag vet att ni alla väntat på, wowowowowo!

It all started..imorse. När jag försov mig. Fuck.
Men grym som jag är så trixade jag iordning mig på 40 minuter, se nbar det iväg med mor i rödaste rappet till stan. Naturligtvis straffar sig mit tstressande, för halvvägs in till il centro kommer jag på att min precious mobilephone är kvar hemma. Mamma inser att jag kommer få a BF om hon inte lånar ut sin mobil till mig, vilket hon gör då hon är bästamammanever, årgång -59.
Ruschar upp till Västerhöjd för att lämna Greys Anatomy boxen i mitt skåp, samt de 200 kronorna som Elli ska kirra dricka för (Valborg, Valborg!). Sen får jag ruscha ner till Resecentrum igen, gör några snygga undanmanövrar för att slippa lärarnas hökblickar. Låser in min väska med alla drill grejjer och sätter mig att vänta på min Gäbie girl. Hon kommer, och vi ta tåget till Göteborg, kärlekens och chillarnas stad. Pluggar lite kemi på tåget, men bara lite för jag hinner däcka. Väl framme börjar stora shopping dagen, som inte blev så stor då jag höll i slantarna. Men det blev ändå två vita snygga t-shirts från Monki plus ett par svarta high heels från samma affär. Ett nytt torrschampoo ala Björn Axén får följa med mig hem från Åhléns, plus en snygg knyt-blus med små vita prickar från HM. Knytblusen och skorna är a birthday gift från min kära grandmother ala mammas sida och får först avnjutas på söndag då jag fyller år. Bara ett år kvar nu, sen är jag fri.

Det blir både mat och fika och dirty talk och deep talk, allt i ett med min egen Gääb i Göteborg. Dagen hade inte kunnat vara bättre.

Väl hemma i Skövde är jag helt död. Naturligtvis hamnar jag och miss G på det enda bastu-tåget som finns, och hela resan hem sitter vi och svettas. Schteek.

När vi ankommer till rese tar vi farväl, och jag knallar upp till musikskolan för att öva igenom programmet med resten av drillflickorna. Konserten går som på räls, och efteråt kommer daddy cool med lillebror Otto och hämtar upp mig. En snabbis till McDonalds och min dag är gjord. Nu ska jag plugga kemi tills jag däckar och dör. Men jag kommer dö lycklig eftersom jag har haft en helt underbar dag.

Posshaj!

You're gonna go far kid

Något jag inte gillar är att få kritik. Det är så lätt att ta åt sig som person, istället för att titta på vad kritiken verkligen gäller. Är det något man har gjort? Behöver man lägga om personligheten? Inte i det här fallet, men jag känner mig bara otacksam och oansvarig just nu. Men vad är livet om man inte får göra bort sig och känna sig dum? Det är bara att lära sig av misstagen och kunna inse att man faktiskt har gjort fel, be om ursäkt om man gjort något dumt för att sen gå vidare med nya erfarenheter. Förhoppningsvis utvecklas man till en bättre människa, det är mitt mål i alla fall.

You're gonna go far kid.

Posshaj!

Shoreline

I'm back on track, och det känns skönt. Jag kände på mig att det skulle bli åska idag, och när man tänker efter fick jag rätt. Urladdningar är alltid bra, speciellt the big ones.

Idag drog jag en sväng på stan med Gäbie och spanade in diverse things and stuff, på onsdag blir det Göteborg och då ska jag bli shoppaholic once again :G Nu finns det så sjukt mycket jag vill ha, och det bästa är att jag har pengar till det! Underbart, eller vad säger du, Gud?

Kursprovet närmar sig i kemi, men jag räds icke då jag har skaffat mig ett snille inom ämnet. Sen ska jag utnyttja det faktum att det faktiskt tar 1,5 timme att åka till Götet, plugg på tåget alltså!
Peppad, pepprad, peppar peppar ta i trä.

Posshaj!


She's a machine

Ansiktsmaskad och nyduschad, smooth. Mjuk och len? Det funkar.
Veckan kommer bli bra, och idag blev det mesta bra. Jag gillar när det går bra, snälla låt det fortsätta gå bra. Om det fortsätter gå bra så lovar jag, tomten, att jag ska vara snäll.

Min söndag: Sova länge, Gääbie och fika, promenera 6 km och fundera, prat med Frida och planera.
Ni ser varför den var bra.
Imorgon är det marchövning och luncha med Frida, kanske stan med Gäbie för att italienskan är inställd?

Posshaj!

Track 1

Det är nu 371 dagar kvar tills jag fyller 18. Lite kick ass är det väl, om en vecka är jag 17 och då är det bara ett år kvar. 365 dagar.
Sen är det iallafall lite mer frihet som gäller, och det är alltid något.

Jag gillar promenader. Och musik. Kombinationen av de båda är inte helt fel heller, alla tankar samlas och blir på något sätt organiserade, i alla fall för en stund. Att man har jycke är definitivt en fördel med, promenadmässigt.

För övrigt är jag relativt nyligen hemkommen från tjejkvällen at Elli's place, prisa gud för min klass och de sköna tjejer som går i den. Och för att grillat kött är så jävla gott. Amen.

Imorgon blir det kemi! Kursprovet närmar sig och jag känner att det är okej ändå. Jag är faktiskt glad för att gå natur, för jag får så många dörrar öppna sen i slutändan. För jag vet ju inte vad jag vill bli, tänk om jag hade gått en praktisk linje och sedan kommit på att det inte alls var vad jag ville? Därför är jag glad för natur, för då slipper jag läsa till en massa ämnen för att sedan tillslut kunna komma in på högskolan. Sen tycker jag ju om svårighetsgraden, jag gillar att lära mig.

Imorgon blir det Gäbie girl fer sure, ska snacka lite om informtionsmötet i Alingsås för fotostudion. Mötet handlar i princip om hur man gör för att boka den, att ha tillgång till en riktig fotostudio är inte fel at all! Kvalitén på bilderna goes yummy :G

Nu ska jag snart sova, är dötrött.
Posshaj!

Cut the crap

Aloha bloggish!
It's hot hot hot outside and I love it it it!
It.
Sorry för kass update, men som vanligt är mitt liv alltid lika innehållsrikt så jag hinner lixom inte med det själv.
Hursomhelst, nationella i engelska igår, I was kick ass i hope? Well, det gick bra kändes det som. Så jag är happyface!
Idag blir det tjejkväll hos fröken Berkelind, tills dess ska jag gå ut och promenera och plugga en massa kemi. För jag är kick ass. Och jag gillar det.

För övrigt har jag en massa planer för sommaren, underbart! Jag är peppad. Nu känns det som det mesta kommer börja flyta på.

Posshaj!

Heartbeats.

Om du ser att jag längtar och lätt att få igång, så börja inte jaga mig för att sedan bara sluta.

Jag kommer nämligen fortsätta springa eftersom jag vet inte hur man gör för att stanna än, och i längden blir det jobbigt.
För jag har dålig kondition.

Godnatt.

Message in a bottle

Om jag fick välja en sista plats att besöka innan jag dog..
Skulle det vara Topshop i Göteborg.

Godnatt.

Run ran run

Det blev en joggingtur, fast utan vovven.
Eller det beror på hur man ser det, han följde med några hundra meter. Sen han stack hem för att skälla på kaninen, jag älskar att han prioriterar mig. Fuck you, jag springer själv då, tänkte jag och fortsatte.

Man blir verligen stolt över sig själv när man nyss sprungit, och så farligt var det inte så det kanske blir en vana? Dock domnade mina ögonlock (wtf?) bort en stund så jag antar att jag inte är så bra form, hehe.

Nu ska jag kolla på Greys Anatomy och äta fil med banan, lite socker och kanel <3

Posshaj!

Don't stop the music

Nostalgi när jag lyssnar på Robyns gamla låtar <3


Down with the sickness

Nihao everyone, eller tja eller hej - vad ni vill.
Idag är jag hemma, mådde inte så värst bra imorse så jag tyckte det var bäst att vila upp sig. Sitter här med katten i knät och ska snart städa upp lite på rummet för att sedan sätta mig med spanskan och kemin, och en kopp te tror jag nog att det blir med. Ska försöka få mig en promenad med billy sen, kanske ev en jogging tur. Jag har ingen aning, det är som det är och blir som det blir.

Gårdagen var a really bad day, all skit kom samtidigt med allting. Satt i stan i flera timmar av olika anledningar, och när jag inte fått mat i magen på ca 8 timmar var jag inte resonlig längre. Som tur var kom daddy cool hem från Alingsås och räddade mig med Max hamburgare och källvatten, det tackar jag för.

Nu ska jag göra någonting, posshaj!

Andas genom mig

Råkade däcka igår, med smink och hela kittet. USCH, inte kul. Fort upp och tvätta bort allt när jag vaknade, för en sisådär halvtimma sedan. Skönt.

Idag blir det chilla med Sofie, fika och prata. Innan bussen går sa jag försöka plugga lite, vara duktig ni vet. Kanske gå en promenad med Billy? Maybe maybe..

Igår kom jag som sagt tillslut iväg på Younomia. Mycket strul först, men sedan ordnade det sig och kvällens umgänge bestod av Elli och Elin. Träffade mycket skönt folk, min bror cuttade av sig håret, och såg många bra band.



Snacka om att bli taggad på att åka på festivaler i sommar?! Varför gör jag inte det då? Jo, för jag kan inte!! Metaltown kan gå och hänga sig, "du måste vara 18 för att få jobba här, ny regel"- my ass! Och sista dagen, när jag åker, spelar Slipknot!! Annars hade jag kunnat tänka mig att köpa en biljett, men nej minsann då ska man bort. Och Peace and Love är ju kört, precis samtidigt som Italien.
KUL! Nä.

Men jag tror att jag ska dra på Way out west ändå, som tröst. Och sen spelar ju Pink i vinter, dock verkar det vara utsålt men det brukar alltid lösa sig. Nästa år, NÄSTA ÅR då jävlar ska det bli festivaler! Ingen aktivitet som förstör, ingen semester som förstör, ingenting som kan hålla mig borta från det roliga!
Nada, nothing, Non!


Nu ska jag äta, posshaj!

Sweet home alabama

Nu är jag hemma igen, kom nyss från Younomia där jag tillbringade några timmar med Elin och Elli. Det var riktigt kul, såg många bra band och drog till Donken i slutet av kvällen, kom även fram till att Elin är en fisk som är hård som sten.

Nu ska jag däcka hade jag tänkt, godnatt eller godmorgon alla fanz!

Posshaj!

Vacuum cleaner

Update: Har dammsugit.
I´m sorry to say it, men jag äger din mamma stenhårt.

För övrigt ska jag försöka plugga lite matte nu, senare ska jag träffa Frida för att gå på Younomia.

Posshaj!

Miss Independent

Något som jag har insett är att man ibland måste ladda batterierna. Därför gick jag upp vid två idag, skönt.
Ska snart hoppa in i duschen igen för att tvätta bort diverse inpackningar, men först SKA jag dammsuga. Annars vankas det smörj.

Posshaj!

I wish you never looked at me that way

Phuaaa, hemma och helt stendöd! Kommer direkt från Elin, har haft en supermysig grillkväll med henne, Niki och Elli. Direkt efter skolan drog jag till den söta flickan som för övrigt ska tävla i dressyr imorgon, good luck! Vi åkte till stallet då Elin skulle rida, sen tvättade vi hennes häst. Jag kände mig ganska tvättad jag med efter det, fast om man tar bort renheten. Bara blöt alltså, usch. Ännu bättre blev det när vi åkte moppe tillbaka, mina fötter ala dyngsura converse mådde inte så bra efteråt. Som tur var kunde jag våldgästa deras dusch när vi kom hem till Elin igen, varm dusch i mitt hjärta<3

Skolan har varit seg idag, speciellt de två sista lektionerna. Nu har jag inget mer att skriva, så jag ska nog dra mig till sängen.
Tack för dagen alla som gjorde den!

Posshaj!

Hon är poppis

Imorse var jag så trött att jag knappt orkade gå upp. Det var ett under att jag lämnade sängen, ett mirakel att jag överhuvudtaget steg ut ur duschen och ett fenomen att jag drog av mig mjukisbyxorna för att dra på mig jeansen. Ibland händer det ofattbara. Ibland vinner du på lotto, ibland trampar du i hundbajs med dina vita skor. Det ofattbara, my ass.

Hursomhelst har det varit en soft dag. På spanaskan körde vi våra gruppredovisningar, naturligtvis var jag den enda som läraren lyssnade på i min grupp innan han gick vidare. Men jag blev glad att han gjorde det, då fick han ju höra mig prata och därav få det lättare när han bedömer mig. Bäst var att det kändes som om jag gjorde bra ifrån mig, han berömde mitt tal som jag förövrigt skrev om tjugo minuter innan vi skulle börja. Heh, ambitiöst.
Det roliga var att när han gick vidare till nästa grupp så drog alla igenom vad de hade arbetat med på 0.2 minut var, på svenska. Vi hade väldigt kul åt det, spanskan är det få som tar seriöst.

Annars då, hände något speciellt? Vi hade öppet hus, och jag fick hamna med mina barn i den första gruppen. Hallelulja moment, synd att det inte kom några bara. Eller okej då, det kom två. Fast vi får kompledigt tack vare vår medvärkan så det känns inte fullständigt onödigt.

Jag, Sofia, Josse och Lisa gick ut och åt på Rivieran, det var mys. Deras pizzor tar tid på sig, men annars är det inget fel på dem!

Nu ska jag försöka plugga, hur det kommer vet inte du vet inte jag.

Posshaj!

Day'n'Nite

I l-l-l-like it!



Vad har hänt idag? Jo jag har gjort både engelska prov som gick splendid, och fikat med min Gäbie girl. Sedan har jag drillat och gjort..inga läxor alls, orken är på semester i Bahamas såatte...tyvärr.

Nu ska jag se om jag kan få något gjort, godnatt.

Posshaj!

No more påsk-rubrik

Skönt faktiskt, jag gillade inte krims kramset. Men godiset var gott.

Idag har jag och Gäbie girl stekt lite på solariumet, jag har fått fräknar! Jag är överlycklig, du skämmer bort mig solguden<3
Fräknar är sommar, sommaren är snart här. Inte alls långt kvar, hur  många dagar är det? Vi slutar den tolfte, alltså är det...

Uträkning: 16 dagar kvar i april, sen har vi 31 dagar i maj och till sist 12 dagar kvar i juni. Det blir sammanlagt.. 59 dagar. INTE MYCKET!

Nu ska jag dammsuga, bädda, grejja och duscha innan jag sätter igång med plugget. Hannes och jag brottades med Billy boy förut så jag känner mig usch.

Posshaj!

Annandag Påsk

Jag gillar inte påskpynt. Det äcklar mig på ett sätt, ger mig bilder av läskiga hus med en massa röda plastbunkar och gamla husvagnar från 1970 som luktar unket och alfapet med intorkad saft. Och damm.

Det säger väl allt? Men färgerna är fina.
Och det är ju kul att andra pyntar, good for them typ. Men en sak som jag verkligen inte tycker om är att ett hus i Stöpen har en jävla påskkärring i orginalstorlek hängandes i ett träd, man tror ju för helvete att det är en riktig tant som har gått och hängt sig!
Vad är det charmiga i det? Vissa personer är bara så sjuka.

Okej, idag har jag gymmat. Och fikat. och rökt. Och chillat. Ätit några våfflor. Åkte longboard. Rökt igen och bara haft det underbart. Och allt detta har jag gjort med min Frida bejb, du är underbar<3

Ska plugga lite innan jag lägger mig, är verkligen trött. Skola och prov imorgon, inte okej, schteka med Gäbie imorgon, helt okej.



Posshaj!

Påskdagen

Åh vad jag älskar att skriva på min brors dator. Musen är så snabb att man kommer åt flikarna längst upp istället för att trycka vidare på något intressant på sidan man redan är inne på. Som resultat har jag hamnat på bland annat handelsbankens hemsida när jag egentligen ville skriva in en ny låttitel på youtube, underbart va?
Varför sitter du inte vid din egen dator? Det är en madrass ivägen och jag orkar inte gå upp.

Igår var jag med Iris. Hon gav mig ett påskägg som var jättegott samt ett par ûbersnygga örhängen, som jag faktiskt har ett par likadana i turkos (dessa var guldfärgade). Thanks hun<3
Vi spenderade kvällen (och en bit av morgonen) med att äta godis, gå en skogspromenad med Billy, deeptalka och till sist vår allas favorit: Dricka te, äta salta kex med brieost och titta på morden in midsomer.
Hjärta på det, deckare är best. You rock sherlock! You rock sherlrock, fnizz.

Nu har min flicka åkt hem och jag har pluggat samt lyssnat på Tilly and the wall, bäst.
Ska göra mig iordning och kolla läget med Frida och Irran vad som händer ikväll, antagligen blir det fika och Bio.



Posshaj!

Långfredag

Och jag langar lite bilder:




Ibland är det sorgligt hur ego jag känner mig.
Vid såna tillfällen är det viktigt att tänka "jag är inte ego, jag är inte ego. Jag är bara en vanlig flicka som tycker om att redigera bilder..på mig."

Fast det brukar jag aldrig orka, så jag äter ostkaka istället. Utan sylt eftersom mamma glömde köpa ny.

Posshaj!

You spin my head right round


Långfredag idag!
När är det man får påskägg? Imorgon? Whatever, jag är ju nyttig nu. Nat.
Usch jag känner mig som en soffpotatis, därför gott folk, ska jag och Märta ut på utflykt idag!
Jag goes longboard (<3) och Märta goes cyklist, we like! Eftersom jag inte har varit aktiv ala bloggen ska jag nu ge er en update om vad som har hänt i mitt liv sen jag senast skrev, så som jag brukar göra när bloggtorkan faller in. Ni är väl vana nu, hehe.

Well, senast jag skrev var..den andra April. Ops, hehe. Men okej, det var då vi fick datorerna..och då jag trodde spanskan var inställd, men icke. Fast jag fick min lediga eftermiddag ändå, för hela min klass bestämde sig för att skolka. Har jag sagt att jag äslar den föresten, min klass? I do<3

Fredagen spenderades hos Gääbie-girl. Vi tog en massa massa bilder ala photoshoots mucho diferentes, galna var vi. morr.
Bilderna skall jag redigera i heögen tror jag, plus att jag måste plugga en massa. Två prov nästa vecka, burr.

Lördagen skulle ha sett ut såhär: Tjejkväll ala Josse, Jag, Frida och Amanda, men det strulade som vanligt så det blev bara Frida och jag på Pims tillslut. Senare joinade Christian oss och ännu senare stötte vi på Hanna, Anton och Jonte, men då var vi helt döda så vi drog hem till Frida. På kvällen chillade vi med Simon, Julia och Per, drog hem till Robert och tittade på White chicks och drog hem vid fyra. Thats some lovely shiet!

Söndagen minns jag inte vad jag gjorde, vad gjorde jag? Hmm..

Min måndag
var cp. Först och främst skulle jag köpa min longboard då. Var det tänkt. Men icke.
Fast till Bankeryd åkte vi ändå, Hägge Viktor och jag. Först var det tänkt att även Hannes skulle med, men han hoppade av nästan dirr då han fick vittring på fikat i stan. Fuckface, tänkte jag, och förberedde mig på en heldag med de två mest spårade människornai Skövde. Först bar det av till Jönköping där Johan skulle kirra en kinahatt. The dude som jobbade på Musikbörsen kom från Australien och langade en skön dialekt som han så gärna blandade ut med lite Australienska. Tummen upp (y)
Sedan gick vi och åt pizza, kebab i mitt hjärta. Och till sist bar det av mot Bankeryd. Där de inte hade fått sin leverans?! Fuck this shit, tänkte jag, och så drog vi hem igen. Eller nej vänta, vi drog till Jens?! Jag sannade fem minuter och planerade min flykt, sen haffade jag mina följeslagare igen och de fick skjutsa hem mig. Men trots allt cep som så gärna korsar min väg så hade jag riktigt kul ändå, tack för skjutsen!

Tisdag: Då hetsade jag på min far och så bar det av till Bankeryd igen. Köpte min beloved Arbor bräda vid namn Cross step. Creds till killarna som äger butiken, de är ena rediga gossar. PÅ kvällen blev det grillning vid Lången men skönt T-dala folk. Moppefärden hem var härlig, sex pers och en cykel på två moppar är inte att leka med! Åkte ut i boushen och såg på American Pie Beta house och på The naked mile. Sov senare hos Frida.

Onsdag: Drog till mitt älskade Fjällbacka med Frida för en härlig grill och chillkväll. Såg på film och drack öl, inte fel<3
Torsdag: Åkte hem från Fjällbacka, det är inga små resor direkt. Denna gången kom vi undan med fem byten, inte illa.

Och idag. Fredag. Har jag redan berättat om va? Nu ska jag duscha för att sedan dra ut på en utflykt med Märta!
SÅatte, vi ses! Ha en trevlig påsk!

Posshaj!

Datorer

Sitter i klassrummet.
Har just fått våra bärbara datorer efter x antal veckor. Våra är supersnygga, 2orna har de gamla från datorkunskapen.
3orna har inte fått några alls, hehehe.
Inga lektioner idag för övrigt, bara genomgång med datorerna i hörsal A och sedan "författargrejset" som alla så snyggt kallar det. Det är min dag, väl hemma ska jag plugga fysik. Och städa rummet.
Posshaj!

Det snurrar i min skalle

Inte riktigt, men jag har ont i magen! Den är spänd och sticker, på drillen fick jag till och med lägga mig ner på pom pomsen och vila någr minuter, god damn? Ja.

Idag har jag haft en underbar dag! Solen har lyst och jag har haft vårkänslor i hela kroppen, vilket Gääbie och Alex påpekade påvägen till Estet konserten. För det var en kul grej, alla ettor på Västerhöjd fick se första akten av esteternas årliga konsert, jättekul faktiskt. Många som sjöng bra, jag gillade speciellt en dansös som gjorde ett balett nummer till flöjter, hon viftade så gulligt på armarna. Hihi.

För övrigt gjorde jag mitt biologi prov idag, gick helt okej. Dock fick jag panik i början, frågorna var helkonstiga? Men sen tänkte jag mig in i min lärares sinnelag (totalsnurrig men snäll) och då funkade det. Det handlar om att ha rätta knycken serru.
Nej, men det gick bra. Naturligtvis ska jag glömma vantarna i skolan bara för det, men anton var snäll häst och låste in dem i sitt skåp, thanks mate!

Nu har jag kommit hem från en helvild biltur med Hannes och Briggner, jösses säger jag bara! Jag hade sett fram emot en lugn bilfärd hem med min musik i öronen, men jag insåg att det var kört när min kom körandes och genade över gräsmattan. Ingen musik för mig inte, inte i min smak iallafall. Däremot blev det musik som jag skulle ha placerat längst ner i en låda och sedan skickat till antarktis, samt allmänt dunkande av båda boysen. Något som de fann väldigt roligt var att hejja på alla random personer på stan, men andra ord veva ner rutan och sjunga med i musiken samtidigt som de skrek "Men TJAAAAAA!"

Lovely.

Köpte även mina skor idag, ala bowlinghallen! Är helnöjd, kanske kommer det upp en bild sen. En t-shirt blev det med, från jack and jones. En i rosa med tryck på, we like.

För övrigt blir det ingen Markus Krunegård imorgon, peppen är borta + att fysiken langar fett prov på fredag. Aouch.
Vovven kommer på söndag btw.
DET ÄR SNART JUH!
Så resten av lovet kommer det låta såhär hemma hos mig: abooo boo, vem är en gulli vovve? Ja, vem är en gulli vovve? du är, ja det är du va?! Du är en jättesnuttigputtiggullig vovve, bobobo <3

Watch out.

Nu ska jag kolla Bleach, en anime som antagligen är bättre än din mamma. Sen blir det fysik, där vinner morsan.
Posshaj!

RSS 2.0