Långa nätter

Fick låten av Tove nyss, alltså faan vad fin den är <3

Var på bio med Tori igår. Det blev Hellboy 2, och förutom filmen innefattade kvällen bland annat en borttappad mobil, lövkrig, fika, popcorn i BHn och en jävla massa flum och skratt, precis som jag vill ha det ;) Tack för kvällen hun<3
Idag av alla dagar valde jag att ha mina bruna klack på mig, vilket kanske inte var det smartaste jag gjort eftersom jag släpade på en fet gym bag + att jag skulle gå på stan efter. Men snyggt var det ju :) Fast jag har fett ont i fötterna nu, massage ngn?

Dagen har flutit på som vanligt, träffade Frida på lunchen innan italienskan, satt och solade i höstsolen som var så skön idag. Har jag nämnt att jag älskar hösten? För det gör jag!
Efter skolan blev det Frida igen. Kikade lite på stan men eftersom mina fötter skrek i protest så blev det inte så långvarigt. Satte oss och fikade på Pims istället. Efter ett tag tittade Tove in och vi flummade alla gärnet som vanligt :G
Träffade Lisa och C:o med, trevligt :)
Sen begav Frida och jag mig till gymmet där vi gav gärnet, kände mig spaghetti efteråt men nöjd. Åkte hem och nu har jag gjort allt utom att plugga matte, hehehe. Men jag ska väl göra lite nu, om jag orkar.
Imorgon blir det en jävla massa bullar med Iris, inte en dag för tidigt!

Posshaj!
€mma

Söndag

Har chillat idag, tagit riktigt god tid på mig och min snoozning :G
Ska göra i ordning mig och plugga matte, sen blir det bio med Tori, Hellboy 2. Ska bli skitmysigt, söndags mys typ :)
Tittade på en blogg idag, där personen länkade till ett band som hette Css. Jag lyssnade lite på några låtar och helt plötsligt slår det mig att jag har sett bandet ifråga live! Dom spelade som förband till Gwen Stefani förra året. Minns dom som ganska kassa, men när jag lyssnade på låtarna idag tyckte jag att dom var skitbra. Haha så kan det vara.

Posshaj
€mma

Run the show

Kom nyss hem från Vatra, galet kul kväll!

Den började hos Vicki med välkomstdrink och mingel. Vi åt tacos och hade mys. Tårta blev det med men jag var så förbannat mätt så jag tog inget. Kommer dit imorrn ochstjäl lite, hehhe. Nä.
Presentutdelning blev det med, av mig fick hon groggvirke, 6 st flaskor med olika smaker och sjukt snugga pinuppor på :G
Vid 9 tiden så drog vi oss ut till bilarna, och 10 minuter senare var vi framme i stan. Party på Vatra all night, eller nja, för oss som var under 18 blev det hemfärd vid typ 12, men helvete vad kul det var! Snodde till mig lite dricka med, bland annat av johan hahahaha! Jag, Nilo och Tove ägde strippstångarna, I just love to dance!



Well, nu ska jag kolla supernatural med daddy cool.
Ännu en gång, grattis vicki! <3
Posshaj!
€mma

Out tonight

Har vart dålig på att uppdatera i bloggen, men jag har verkligen inte orkat. Har vart sjukt jävla slut när jag har kommit hem var dag, hehehe thats it när man går natur. Hur gick matteprovet? Ingen aning, vi har inte fått tillbaka det men jag har en känning att det gick skit för typ alla :') Men Claes är snäll och räknar inte in det i betyget, word!
Fikade med Gabbsan i onsdgas, fick se hennes hus med, sjukt snyggt! Kul att träffas igen efter ett långt uppehåll :)
Hade drill då med, fortsatte med det afrikanska, fan vad kul det är! Kul att vi har riktat in oss mer på dans nu.
Iförrgår testade jag och Lisa yoga för första gången, och vi fortsätter nog för det var kul och man kände att man klarade av det. Lite flummiga var vi ändå i slutet, en kombination av övertrötthet och tystnad är inte det bästa. Fast vi hade nog lyckats hålla vårt fnitter under kontroll om det inte hade vart för en tants mage som helt plötsligt började låta. Haha ojoj.Träffade bland annat Christian, Sundberg och Tove med, spenderade lite tid på Donken med dom innnan jag drog hem.

Igår var det tjejkväll istället för klassfest, dels orkade ingen och dels hade vi inget att göra och det var dåligt planerat, så vi tar det lite längre fram. Men iallafall, alla tjejjer, lr ah vi som umgås, var hos Lisa. Vi hade fett kul, var inne och snackade en lång stund, sen gick vi ut och tog samhället med storm, man kan säga att vi inte var direkt tysta iallafall ;D Sjukt kul var det, lets do it again and again<3

Idag har jag vart i stan och låtit mor min skämma bort mig lite. Bästa var när hon både betalade min present och min nya bh (svindyr), ett par strumpbyxor och ett lipgloss som matchar min klänning tills ikväll, OCH sa att hon skulle sponsra mig med ytterligare 700 kr, I LOVE YOU MAMA<3 Nu är jag hemma och ska äta och göra mig iordning, för ikväll blir det party hos Vicki, vi ska fira tösen rejält ;) Sen blir det även Vatra, sjukt kul kommer det bli!

Uppdate: Jag och Tove har avbokat våra In flames tickets eftersom vi inte fick ståplatser, håller utkik tills vi hittar 2.
Wer'e not giving up!

Posshaj, hoppas ni får en lika kul kväll som jag!
€mma

Burning

Spanade på bloggkoll nyss, hittade lite goa låtar som folk tipsade om, najs :G
Var lite försenad till bussen imorse, lr egentligen inte men stressad, så jag glömde både mitt gym lås och min vattenflaska och min nessässär hemma. Bu :( Men gymkillen var snäll, jag fick låna ett :) Skolan var allmänt flum idag, jag kände en släng av övertrötthet och det märktes ganska tydligt. Ibland orkar man inte.

Efter skolan blev det stan med Jossan, där jag hittade benvärmare från Lindex, tre olika färger köpte jag, dock bara ett par blå när hon var med. Sprang tillbaka senare och fixade dom, + ett par svarta på Åhléns, woho :) Nu vill jag bara ha ett par grå med, och lila. Äsch, man kan inte få nog :G Sen blev det gymma med Frida, hurtiga är vi. Eftersom det är gratisvecka på nautilus nu så var det packat med folk, Lisa och jag var duktiga på maten och bokade yoga tid på torsdag med, så då blir det ännu mer hurtigt. Efter gymmet så bastade vi a long time, asskönt! Sen blev det buss hem, och när jag gick av så började killen som gick av på samma hållplats att snacka med mig, kul att folk vågar!

Nu blir det plugg, matteprov imorrn, hallelulja :(

Posshaj!
€mma

Live your life

Sitter här vid datorn och degar, ska snart hoppa in i duschen och göra kvällsrutinen :G Sen ska jag plugga italienska och lite matte :)
Har bara softat idag, skulle ha jobbat men eftersom pappa har städat hela huset så orkade han inte, damn!
Sov lite förut, kunde inte hejda mig, sängen såg så varm och inbjudande ut. Sen kom pappa och jagade upp  mig, fy. Har upptäckt att jag är fullbokad typ hela veckan, ojdå. Men det är bara kul. Imorrn blir det först stan och fika med Josefine, sen gymma med Frida. Ska blir skönt att komma igång nu, sen ska jag på yoga på torsdag och gymma igen, kanske gymma/simma på söndag med, får se. Eftersom det inte blir någon longboard nu, kanske i julklapp, så har jag helt plötsligt en massa pengar :G så jag ska shoppa, stilla min abstinens :G Woho! Imorrn ska jag köpa fusk skinnvästen på HM och 3 par benvärmare på Lindex, woho :D

Jag älskar att ha pengar, it makes me horny! Nä men nästan, love it.

Nu blir det snart dusch, ska bara avsluta lite msn prat. Imorrn ska jag ha burrhår ;) I med papiljotterna ikväll alltså!
Posshaj!
€mma

Goodnight

Det blev lite stryka, men inte mycket. Hade maraton med farsgubben, såg några avsnitt supernatural och nu är jag helt död. Så sova, jatack! Imorrn blir det upp och jobba, ska tjäna in lite cash hade jag tänkt :G Sen blir det fika med Sofie, trevlig söndag tjena :) Fast jag måste plugga med, glömde göra det idag. Och jag har matteprov på tisdag. Bajs.

Posshaj!
€mma

Borta bra men hemma bäst

Vet inte riktigt om jag håller med, götet är fett nice! Lätt att jag ska flytta dit..någon gång.
Kom hem för kanske en timme sen? Sitter och har gjort min rutin vid datorn, dvs kolla alla bloggar, bdb och nu skriva i min egen. Gbg var skit kul, jag och Tove spårade lite lagom på både ditresan och hemresan, och självklar där med. Har lagt om min plan nu, för sita gången. Det är så mycket jag måste köpa nu, så istället för att köpa longboard nu ska jag lägga undan pengar och köpa en på våren istället, blir bättre så. Plus att jag vill ha kläder :G Och jag måste köpa min In flames biljett, och longboard sesongen håller ändå på att ta slut nu. Så, vid senare tillfälle :)

Dagens fynd:
Silverhalsband med gröna pärlor 50% (50 kr)
Grön kofta från JC
Yummy<3

Fast jag ska dit igen och kolla på klänning till Vickys party, måste ju hålla standarden ;) Åker kanske på lördag förmiddag eller så, får se får se.
Fick lite allmänbildning inom geografi kan man säga, Tove och jag skulle äta på Hardrock Cafe och när vi till slut hittade dit hade vi vart lite överallt (helt i onödan). Men det är alltid kul att promenera lite :)
Har mina In flames biljetter nu med, eller jag har bokat dom. Sittplatser blir det, ska hämta ut dom på fredag. Hade velat ha stå, men jag ska ringa och höra varje dag nu och se om någon lämnar återbud, vilket händer ganska ofta. Då haffar jag dom :G
Nu ska jag kolla gossip girl, sen plugga lite matte och sen stryka.

Posshaj <3
€mma

Sour Cherry

Har vart duktig och strukigt tvätten som mamma bad mig, så nu blir det 200 kr, hihi jatack :G
Det är inte lätt att vara ett fattigt barn, lr ah..det är inte lätt om man är shoppaholic som jag är (a) Just nu sparar jag fortfarande till min lovely longboard, och det innebär no shopping. Skräll mig också att när jag precis har skrapat ihop lite pengar ska dom gå till min In Flames biljett, fast det är ju värt det men ändåååe! Jag vill shoppa :G NU!

Well, det kanske blir något litet imorgon ändå, ska ju till Götet med Tove och gå på upptäcksfärd. 2nd hand, mumma!
Har kollat x antal supernatural med far min, tar ett break nu så att han kan kolla på Morden in midsomer med mami. Sen ska vi se klart på den vi påbörjade förut. Men undertiden ska jag kolla klart på min gossip girl.

Såatte, posshaj!
€mma

Time to pretend

Har kört slut på mitt Gossip Girl maraton, är nu inne på sesong 2. Har hittat en del nya låtar med, har jag sagt att jag älskar min mobils supersmarta funktion? Man spelar in ett ljudklipp av låten som man hör på t.ex radion eller i bakgrunden av en film och så söker mobilen på nätet efter låten, och vips så får man artist, låtitel osv. Lovely!

Har segat mig som sagt, ska duscha nu och fräscha upp mig, sen ska jag plugga lite matte och bestämma tid imorrn med Tove. Ska ju till götet, det lär bli najs ;G

Reminder: stryk tvätten för 200 kr

€mma

My sacrifice

Sjuk igen, det blev att stanna hemma idag med. Samhällen är inlämnad av Vicki, och min italienska bok hämtad av henne med, tack bby <3
Ögonen gör inte så ont längre, det är mest i axlarn det sitter nu. Huvudvärken är kvar, men magontet är bättre. Just typiskt att när en sak ska bli bättre kommer en annan och ersätter den, suck.

Ska göra lite frukost tror jag, och kolla på Bleach och på Naruto the movie. Och på gossip girl, hehehe jag kommer inte ha tråkigt nu i allafall :G

Ska ringa turistbyrån med och beställa In flames biljetter, hoppas dom har några kvar!
Posshaj!
€mma

Its coming back

Börjar känna mig dålig igen, har fått huvudvärk. Vettefan vad det är jag har, en smärre influensa kanske? I vilket fall stannar jag nog hemma igen, och pluggar. Samhällen är klar, så jag kanske ber min bror att lämna in den åt mig, får se. I ilket fall ska han få äran att gå till mitt skåp imorgon och hämta min italienska bok, har läxa tills på måndag, yummy. Annars har jag nog de flesta böckerna hemma som jag behöver.
Nu ska jag renskriva min samhäll, sen sova.

Posshaj!
€mma

Det är på kvällen som det händer

Har duschat, dammsugit och tvättat. Tänkte bara städa rummet först, men dammsög med eftersom jag är bäst.
hehehe

Mamma kommer nog snart, med bror och bror och min hamburgare :G Men jag är nyttig, tog side sallad istället för pommes och jouice istället för cola. Funderar på hur jag gör med idrotten imorgon. Jag kanske skippar den, det beror nog lite på hur jag känner mig när jag har vaknat. Och vi ska springa imorgon, så det lutar åt att jag skiter i det. Hade det vart body balance igen hade jag vart med, men springa är ju inte direkt högst upp på läkarens lista för botemedel när man är förkyld. No sir.

Shit asså, klockan känns som 12 när den bara är 20 över 8, det kan vi tacka höstmörkret för. Nu ska jag räkna matte, och sedan skriva på samhälls uppgiften som ska vara klar imorgon. Vid närmare eftertanke så tar jag matten imorgon på lektionen, så att jag har något att göra då eftersom vi bara har en sida kvar på kapitlet och jag är klar med halva. The samhäll comes first.
Nämnde jag att jag rockade på datorkunskapen? Nä det gjorde jag inte, så jag gör det nu.
Jag rockade på datorkunskapen! Igår. Jag satt hela lektionen helt färdig med våra uppgifter och fick surfa på bilddagboken och kolla lite bloggar, vilket man egentligen inte får men alla gör det ändå. Så om man får tillåtelse är det speciellt, hehehehe.

Well, samhäll kallar på mig. May the force be with ya'all!
€mma

Its working, its alive!

Så, nu har det ordnat sig. SKrev ett hjälp mejl till supporten och frågade vad som var fel, och det visade sig att jag var tvungen att trycka på F5 (uppdatera) för att förändringen skulle visas. Så nu är jag nöjd och glad, fast jag har fått en smärre huvudvärk..

Har vart hemma idag, vaknade och kände mig allt annat än bra. Ögonen gjorde fortfarande ont och kroppen likaså, fast värre. Ont i magen hade jag med, och när jag förklarat detta för min mor så gav hon mig en kram och sa något i stil med: somna om du, jag sjukanmäler dig. Bästa mamman tjena <3
Sov till 12 typ, så nu är jag ganska utvilad. Satte mig och grejjade med bloggen ett tag, kände att den behövde en förändring. Resultatet blev ganska snyggt tycker jag, helt ok. Hoppade in i duschen för inte så länge sen, rakade benen (väl behövligt haha) och gjorde både hårinpackning och la en ansiktsmask, skönt är det att pyssla om sig själv. Så nu sitter jag och degar, ska snart in i duschen igen och tvätta bort allt. Sen ska jag städa rummet och göra iordning mig lite, typ hitta bästa mys-outfiten och sedan sätta mig med min far och kolla på supernatural, bäst! Sen ska jag göra samhäll och plugga matte.

Ibland behöver man en dag till att ladda batterierna.


Adios

Uppdate

Har gjort om bloggen lite, men det syns inte. Hmm vad kan det bero på?

What you got

Skola idag, blev muntligt förhör på Italienskan, och jag pallade inte räcka upp handen. Så inga frågor till mig, word.
Alla var lite lagom spårade idag, jag Arri och Pamo åt i skolan sen drog vi till donken och tog varsin McFlurry, mumma :G
Jag har fårr ont i ögonen, eller det gör ont när jag kollar åt sidorna :S Vet inte vad det beror på , kunde vara ett tecken på ögoninflammation sa pappa. Lets hope not, men jag ska ha koll på om det blir värre för då blir det väl vårdcentralen.
Efter skolan stack jag till stadsbiblioteket och chillade, sen kom Frida och vi satt där och hade oss tills bussen skulle gå, då bar det av ner till Rese. Väl hemma däckar jag i sängen, så nu när har jag vaknat och ätit ska jag göra spanskan. Och tvätta lite tror jag.

Posshaj<3

Sum 41-Pull the curtain

(Where'd I go wrong?)
Pull the curtain, begin
Paranoia's wearing thin now
It's wearing thin now
(Where'd I go wrong?)
Close my eyes, realize
I've become the victimized now
Desensitized now

The one and only day has come
I'll pay for all the bad things I've done

(Where'd I go wrong?)
Something's wrong because I find the glamour
In the darkside, In the darkside
(Where'd I go wrong?)
Cheap regrets, can't forget
Falling victim to the debt still,
Unpaid in my mind

The one and only day has come
I pay for all the bad things I've done

 (typ hit gillar jag den)



Pull the curtain

Gillar början av denna låten, lr asså inte introt utan den första texten. Raow.

Skolan gick fort idag, har kommit fram till att torsdagar är min och Lisas yoga dagar, pepp! ska se med om jag ska gå på afrodans på tisdagar med, hmm hmm. Fan att jag tappade bort mitt nautilus schema som jag tog idag, fan. Tar ett nytt på torsdag :G Gillar idrotten nu, vi hade body balance och det var asnice! Fast jobbigt as hell, och inte blev det bättre att alla utom jag typ peppade på att gå uppför backen sen efter idrotten. Typ do you feel the burn!? Nä, i feel the pain!! A LOT!

Ska plugga italienska nu, gjorde all matten på stadsbiblioteket när jag väntade på Tori, för jag är ju en duktig tjej :D Not.
Stolt var jag, jag brukar alltid läsa eller sova där typ, första gången som jag verkligen pluggade ordentligt. Måste ta och läsa på ordentligt, för på tisdag är det prov, burr. Läskigt.

Efter skolan blev det som sagt stadsbiblioteket, men först gick jag på stan lite och hittade lite saker som jag bad mami köpa senare, så nu har jag min orange basker :G Och lite mer knästrumpor och leggins, och mitt nya bodybutter, fast den köpte jag själv. Fikade på Pims, som är mitt och Toris totally hak, mysigt prat och sen stan igen. Dog lite på Ritas, köpte en milkshake. Fan vad gott det var :G Fick smaka på Arris idag, choklad där med, och den var så yummy att jag bara var tvungen att ta en med, hehehe.

Skolfoto imorrn, alltså ingen Engelska, lr ahh, inte så mkt iaf. Har typ ett hum om vad jag ska ha på mig, men får se. Fönar nog håret med tratten imorrn iaf, och lägger lite extra tid på min make up. Så alltså blir det att gå upp aningen tidigare, typ 20 över 6. Sen gäller det att inte komma försent heller, haha det kommer ju gå skitbra!
Nä, men jag har faktiskt bättrat mig ganska mycket. Faktsikt! ... Ok då, inte mycket, men lite.
Samhällen tar jag hand om imorrn, och spanskan. Nu blir det Italienska.
Posshaj<3

Godnatt

Nu är jag klar med matten, glad tjej tjena!
Alltså jag hade aldrig trott att det skulle vara så jobbigt att spara pengar, usch :( Men jag vet, det kommer vara värt det, men ändååå! Gah, får sätta mig och snacka ekonomi med farsan kanske? Fast nää, jag tänker inte ta av mitt konto mer nu, nevah. Fast det frestar. Fy.

Panikade förut igen, för jag hittade inte mitt busskort, och brorsan sa att det kostade 300 kr att köpa ett nytt. Palla tänkte jag och tänkte precis ringa skolan och säga upp mig, typ, när mamma hittade det i en av mina handväskor. Jag typ vafan! och nu är jag glad. :D
Imorrn blir det stan med Tori, ska vänta på henne på stadsbiblioteket, tänkte plugga samhäll och spanska när jag är där, italienskan tar jag hemma. Det viktiga imorrn är att få färdigt iallafall en bra bit på Muhammed karikatyrerna, så att jag slipper den skiten sen. Idrott imorrn med, reminder till mig att packa väskan. Jag har kommit på att jag inte gillar att inte ha ngt att göra. Idag var det nödvändigt, men ändå så gick jag på stan med Josse och Märta hehe. Sitter typ och bokar upp hela veckan det första jag gör på söndagen. På onsdag är det skolfoto, ska kolla lite passande kläder tills dess. Sen vet jag inte hur det blir med drillen, eventuellt skiter jag i den för jag måste nog plugga en hel del. Typ matte. Får se, vill ändå gå. På torsdag har jag bokat in Frida, längtar eter dig bby<3
På lördag blir det antagligen Gbg med Tove, fan vad jag älskar staden!
Men nu ska jag sova, ganska okej tid. Godnatt på er alla <3

Jag älskar höstens kyla

Det gör jag verkligen, typ I really do <3
Lyssnar på Sum 41 igen, underclass hero, fan vad den är bra :G Fast det är lite synd att deras nya album låter som Good Charlotte, gillade det första bättre.

Well, Cosmo kom idag, så när jag kom hem efter att ha vart på stan med Jossan och Märta (typ 10 min haha) så satte jag mig och läste den lite, ska läsa mer sen när jag har pluggat allt vad jag ska :G funderar på att ha lockigt hår imorrn, men kom på att jag har idrott :( då är det ju inte värt det lix.
Fick mamma att sy in både min klänning och mina bruna chinos, så nu sitter båda helnajs. Skönt, för jag har verkligen fått damp på att jag inte har kunnat använda dom! Och nu kan jag det, hehehe.

Sen panikar jag lite lätt på att mina pengar inte räcker till något! Hatar att spara. Vill slösa, abstinens!
Det som ska köpas nu är In flames biljetten, för dom SKA jag gå på! Sen ska jag se om jag kan jobba lite så att jag kan köpa den oranga jackan på HM. Och den oranga baskern jag såg idag, köper den nog på torsdag :D
Sen är det lite knästrumpor som jag vill ha, typ mumma!

Nu blir det matte och samhäll, och plugga lite italienska glosor tror jag.
Posshaje<3

Sova snart

Det är vad ja gska göra. Men först ska jag plugga lite matte.
Gjorde datorkunskapen förut, skönt att bli av med den. Var i stan med Tove och chillade på Pims, räknade ytterst lite matte, typ för lite egentligen :P
Jag har shopping abstinens, men jag SKA ha Pin Koa brädan, så det är bara att spara :'(  Men det kommer att vara så FETT värt det :G Tove och Tori och Hanna kommer bli mina boardbuddies, hehehehe.
Nä nu blir det matte, typ två sidor.
Posshaj<3

If you want me

Så, halva mockningen klar! Mamma blev aningen förvånad när hon först muttrande tittade in i boxen (mina pauser i arbetet är inte populära) och upptäckte att den nästan var färdig. Hehehe min önskan om att åka in till stan beviljdes, ay sir!

Så nu ska jag hoppa in i duschen och grejja lite, sen får jag se om jag kan tigga till mig skjuts till bussen, annars blir det väl moppen kan jag tro. Tove är ju smartast i världen och ser fel på klockan också, så nu sitter hon redan i stan och degar på stadsbiblioteket, hahaha <3

Falling slowly

Den låten är så himla fin, är med i filmen Once som jag kollade på med far igårkväll.
Lovely<3

Well, det blev Trollhättan igår iaf, även om det blev bilen. Sjukt kul, spårade lite halvt på vägen dit och snackade, det är så det ska vara ;D Stannde och köpte alldeles för mycket godis, och en korv :G Sen bar det av igen. Väl framme så hittade vi inte Junkyard först, men senare efter att vi frågade inne på Elgiganten (hehe) så fann vi det. Och blev besvikna, för det var sjukt litet! Och eftersom vi inte orkade gå fram och fråga efter deras longboards som dom inte hade framme så drog vi och shoppade istället. Eller ah, tori shoppade, hehehe. Sen bar det av hemmåt igen. Väl i Skövde ägnade vi ett tag åt att åka lite bräda, och jag lyckades göra snyggaste vurpan i en backe.

Typ såhär:


När jag kom hem var jag lagom mörbultad, men fan vad kul det var :G Tillbringade kvällen med att kolla på Once med far min, och sen däcka i sängen.
Idag ska jag mocka, eller ah typ nu, och sen ska jag till stan med Tove :G

Posshaje<3

Gårdagens kommentarer:
E: Asså din klocka är så himla snygg!
T: ah, den är urläcker!

E: Men gud, är det du på ditt ID kort?!

Hehehe vår humor är som bäst när den spårar som värst ;G
<3

Overslept

Typiskt, när vi hade en direktbuss och allt :( Nu får vi ta först ett tåg sen en buss och sen en till buss osv.
Hehehe, sorry Tori! -.-'

Well, har duschat och lagt in ny tvätt, ska kanske stryka lite med. Men först blir det att göra sig iordning!
Love ya<3

Back from schryd

Kom hem typ nu, har vart hos Ester :G
Dagen gick segt, för första gången. Svenskan var värst, för den var sist :( Hade fett ont i huvvet med, övertrött much? Ja.
Efter skolan gick jag, Elli, Arri, Ester och Pamo ut för att äta € baguette, sjukt gott <3 Eftersom Pamo fyllde år med så bjöd Ester henne på hennes baguette, jag tror vi har en liten tradition på G här :G Sen blev det stan lite snabbt, sen Pims med Arri, Pamo och Ester (Elli went to fotbollsträning). Vi satt där ngra timmar, kanske 2? och sen åkte vi till Ryd där vi splittrades, fast jag hänkade ju på Ester eftersom det var så det var tänkt. Fett mys var det, vi åt bland annat vattenmelon med citron (mumma) och så hjälpte hon mig med kemin. Så nu fattar jag. Typ.
Lovely<3
Nu ska jag kolla buss och sen sova, sjukt trött är jag! Och måste upp lite halvtidigt imorrn med för jag och Tori ska till Trollhättan, yummy!

Posshajgodnattochsånt.
<3

Dead and goodnight!

Det är jag. Dead asså. Helt och fullt.
Har suttit uppe tills nu och läst ut Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, ganska nöjd eftersom jag började på sidan 66 och boken är 247 sidor. Den var ganska bra faktiskt, helt ok. Har inte gjort matten dock, men jag pluggar i helgen för jag har inte hunnit.

Soft dag idag, ngt som inte är soft är att jag ska åka moppe med bror till Ulvåker imorrn och ta bussen till skolan. Det enda positiva med det är att jag kommer komma i tid..om jag inte försover mig förstås, vilket jag kanske gör eftersom jag måste upp vid 6. Men jag har faktiskt bättrat mig, har börjat komma i tid nu, woh!
Idrott imorrn med. Palla. Skolfotot blev ändrat till onsdag nästa vecka, härligt, för jag slipper ha det imorrn efter idrotten.
NV1B fick vår tid istället, hehehehehe.
Gick på stan idag med Emma Johansson. Aktiverade mitt kort och köpte en tunika på Gina. Annars lyckades jag hålla i pengarna, sånär som på mat och en KD (kaffe dumle) på Pims. Tack för dagen hun <3
Imorrn blir det fira Pamo på, hehehe, Eurobaguette efter skolan, sen hem till Ester :)
Nu ska jag sova <3

Höstkväll

Jag älskar älskar älskar hösten <3 Den är så kall och skön, och bästa är ju alla leggins och knästrumpor som man kan ha, mumma :G Har fixat Diors mascara, Iconic tror jag den hette..Ska pröva den imorrn tänkte jag. Det är i serien Dior show, jag har en därifrån, Black out waterproof, love it.
Dagen har vart soft, gått fort som vanligt. Eftersom all bangade imorrn när jag ska på stan så har jag kollat runt lite, och slutligen blir det Emma Johansson som får dras med mig :D Hehe nu jävlar ska jag aktivera mitt kort på Handelsbanken, OCH gå rätt!

Mina armbågar är jättetorra! Omg..
Ok nu är dom insmorda!..fan vad det svider :'(


Efter skolan hänkade jag på Lisa, Niki och Josse, gick lite snabbt på stan och sen bar det av till Pims där jag tog en Cafe Dumle take away, yummy :G Fast den var jättevarm, så jag brände mig lite på tungan. Sen gick jag till rese med das brudar, och där träffade jag Märta :) Åkte bussen hem, sen fick mami komma och hämta oss, hehehe.
Märkte skillnad på mina skor idag! Dom skaver inte så förbaskat längre, det gillar vi :) Ska lämna in två par till, snart..
Såg en lovely tunika på Åhlens med, får se om jag köper den eller om jag skiter i det, hmm svårt. Ska köpa ett par harembyxor på Indiska iaf, för 75 kr om dom finns kvar. Och en mössa.

Hade nämligen afrodans på Drillen idag, det var så sjukt kul att jag nästan dog :D Ska gå med Emma Axberg och kanske jossan och malin på söndag och dansa på nautilus :) Idag var första gången jag gick på drillen den här terminen, och vår nya ledare verkade jättebra. Ska nog satsa lite mer nu, men efter Italien kanske jag slutar, får se hur det blir med det..

Nu ska jag plugga lite, måste göra spanskan. Matten gör jag imorrn.
Pussheje<3

Lay all your love on me

Älskar den låten <3
Skolan har gått fort som vanligt. Kom typ i tid idag, jag bättrar mig ;) Hade spanska förhör, det gick ok, fick 8/10 på glostestet. Sen minns jag knappt vad jag hade för lektioner, men en sak kan jag säga, matten kills me! Har pluggat asset av mig ikväll, och på pims där jag satt med Frida efter skolan. Nu ska jag läsa igenom italienskan med, sen ska jag dö i min säng hade jag tänkt. Fan att man inte går på högstadiet längre där man kunde skolka var och varannan dag, här är det andra bullar! Måste göra en fet spanska läxa imorrn när jag kommer hem med, och gå på drillen.
Hade även idrott idag, det var ganska nice faktiskt. Gjorde våra övningar som vi bestämde förra gången. Well som sagt, efter skolan haffade jag Frida och vi trallade på stan och vi hittade ett par härliga strumpbyxor i grått på Åhléns och ett knallrött läppstift på Kicks, yummy. Jag laddade även mitt fritidskort igen, där rök 550 kr </3 Fast egentligen bara 250 eftersom päronen pröjsar resten.
Nu ska jag plugga och sova, godnatt<3

En dag full av upptåg

Så kan den beskrivas, och ska!
Först försov jag mig och fick stressa som fan, men ändå hann jag raka benen när jag stod i duschen, hur grym är inte jag på en skala?! :D
Sen blev det skola, jag hatar måndagar även fast dom är softa. Satt lite halvt som ett frågetecken på matten, men det ska jag jobba igen nu ikväll snart, ska bara göra mig lite te först :G Kom även typ ngn minut försent, haha skräll mig! Träffade ovanligt mycket folk som jag kände idag, det är helt sick vad man springer på folk på v höjd :O Efter skolan blev det att följa med hem till Tori, där jag fick både husesyn och mat i magen. Och godis! Och mobilladdning, hoo dit vill jag igen :D Sen slängde vi in grejjorna i bilen igen, och sen bar det av för att hämta Hanna.
Sen stannade vi till i stan för att jag skulle till Handelsbanken för att aktivera mitt kort. Det dumma är att jag gick in på Nordea och frågade om dom var Handelsbanken! Det var det mest pinsamma jag har gjort i hela mitt liv tror jag, tanten i kassan tittade lite lgom undrande på mig innan hon påpekade att det var Nordea, som det stod på taket med stora bokstäver, och att Handelsbanken låg mittemot, med inte minst lika stora bakstäver på sitt tak. Usch. Och så var det naturligvis stängt :(

Sen åkte vi vidare, och love säger jag bara på Toris Gps som strulade järnet

Det blev några stopp på vägen.
Först stannade vi till på ett militär överskottsbolag/loppis typ, för Hanna ville köpa en pung (?). Men istället köpte hon ett par gröna hängslebyxor, en rainbow ngt man hade på huvvet och en grön halsduk, tror jag. Sen kanske det var ngt mer, men jag minns inte :') Jag köpte en present till Iris med, om hon gillar den vet jag inte men haha ;D
Sen drog vi vidare. Vi stannade på vägen igen och käkade, då var vi i Mullsjö tror jag. Hannas barndomsställe, hihi :) Tanten i kassan var lite vresig först, sen blev hon snäll när vi pratade lite med henne, Hanna fick t.o.m. lite gratis mos :D
Sen blev det ett kioskbesök där Hanna köpte en Twister som hon inte åt upp hela, jag fick det som blev över och sen var jag mätt och belåten! Det var nog vårt sista stopp tror jag..
Väl framme I Bankeryd fick vi lite vägproblem, men vi hittade vi till slut till Boardlife. Personalen var skitsköna, really! Tori köpte sin Uluwatu, den var skitsnygg! Jag fick lite tips och råd, och det visade ig att min bräda som jag ville ha funkade till newbies hihi :D Så det blir nog den, om jag inte hittar en bättre på junkyard :>

Sen bar det hemåt, och då stannade vi till för att hälsa på Hannas vän Lisa, som inte var hemma, men som hade två katter som var förkylda. Sen in i bilen igen. Sen hade vi kul och lyssnade på musik hela vägen hem, och jag fick lite massage av Hanna :G Tori langade dagens skämt då hon tutade på två moppeåkare, hahahah<3
Väl hemma så tog vi en snabb longboardtur, gah jag ska börja åka när jag får min så jag inte är en newbie längre :D

Nu är jag hemma, och ska gå ner och dricka te, sen blir det plugg!
Posshaj<3
Tack för dagen töser :)


Sweet home alabama

Hemma igen, puh kladdkakan jag åt hos Frida blev kanske aningen för mkt :P
Well, jag kom dit. Vi pratade allt som behövdes och så tog vi en sväng till affären med moppen där vi inhandlade ostbågar och cider, sen blev det även kladdkaka hemma hos Frida igen. Och mer prat. Sen kom ddy och hämtade mig, och nu, ah..jag är hemma.
Nu ska jag gå på toa, jag är så sjukt kissinödig! Sen blir det bleach movie, lr nä först ska jag kolla bdb och se klart på avsnittet på nip tuck. Och så måste jag plugga, damn!

Pusshej<3

Sunday, bloody sunday

Idag är det fan en typisk söndag, lagom regnig ocg deprimerande. Jag hatar dom.
Kräftskiva var det igår, jag vet inte hur många jag åt men det var inte lite kan jag säga! I love em, jag är kräftoman.
Laddar ner nya Bleach movie, ska bli najs att se på den ikväll :G Och nu såg jag att Sum 41s album underclass hero var klart, så jag ska bara sätta på den.. såja.
Har kommit på att jag kanske inte kan köpa min longboard denna månaden iaf :'/ Måste köpa fritidskort och In flames biljett ist, men jag åker ändå med till både trollhätan och bankeryd och spanar lite, får lite prisperspektiv osv ;G
Asså fan vad Sum 41 är bra!
Nu ska jag göra mig iordning så drar jag till Frida och burrar, posshaj<3
Måste ringa tove och turistbyrån, fast nu kollade jag och till in flames finns det fortfarande biljetter, pust. Bara tove kan nu, jag är sjukt pepp!
Ah, hehe posshaj igen<3

With me

Det är lördag, och det regnar och jag är fortfarande sjuk. Lr ah, jag låter som tanten på Ica och jag snorar som en liten unge..men jag är pigg. Så, typ sjuk? Kanske.

Tittar på Gossip Girl första säsongen, den är sjukt bra! Hittade två nya låtar med, Sum 41-With me (ska ta och ladda ner det albumet (Underclass hero) senare) och en låt med bland annat Fergie och Will.I.Am, tror att flo rida är med också. Fast den hörde jag igår på Nv lägret kom jag på nu. Så en låt.

Kom hem igår från det btw, Nv lägret that is. Vå åkte torsdag morgon och kom hem fredag eftermiddag. Sjukt kul har jag haft, även fast min förkylning blev värre. Vädret kunde ha varit betydligt bättre dock, men lite uppehåll fick vi ändå. Vi installerade oss i stugorna först, sen gick vi tipspromenad i regnet haha, men det var ganska kul ändå. Sen fick vi lite ledigt, och då gick vi över till de andra stugorna och hade kul. Sen blev det lekar med treorna och tvåorna, haha. På kvällen fick vi vår dos nollnong, av tvåorna dock. Det blev en härlig mix av äggning, vattenballonger och öh, dörrknyckning? Haha orginellt!
På fredagen så blev det klasskamp. Vi vann över alla ettorna, men kom trea ändå. Nv1B var en enkel match, det är C som är svåra. Men vi slog dom, woooo!

Igårkväll blev det kräftfiske med kusinerna och mormor. Jag slocknade vid halv 10 kanske, väl behövligt eftersom jag somnade vid 4 dagen innan.

Nu blir det att duscha av sig ansiktsmasken och hårinpackningen, sen mer gossip girl.
Puss<3

Release me

Ok, ingen drill blev det, jag orkade inte haha
Men fikan blev av, dock inte på Pims där jag nu för övrigt är stammis, haha min plånbok </3
Rådhuset blev det, och med en latte och en chokladboll blev det deeptalk med tove tills bussen skulle gå, mysigt :G
Peppade på att farsgubben körde in mig istället för att jag skulle få ta bussen, det stod så läskiga människor vid hållplatsen :') Däremot peppar jag inte att mitt headset är gone, fakk.
Har börjat hosta lite lätt, och känner mig mer eller mindre tung i huvudet. Men pigg är jag, och snuvan är bättre. Lite.
Nv läger imorrn, Ester och jag kör mjukis stilen båda dagarna, hahaha vi är bekväma här!

Eftersom jag VERKLIGEN är pepp på longboard nu så ska jag hålla i pengarna. Alltså blir det nog ingen piercing förens senare, om det nu överhuvudtaget blir någon. Och högtalarna till mobilen får bli julklapp. Hitills har jag kanske 1800, så något vettigt blir det nog i slutändan. Har hittat en snygging för 2126 typ, men ska nog åka till junkyard och få lite tips på en bra newbie bräda, bättre än att köpa på nätet.

I like it

Men vi får se hur den sagan slutar, men peppet försvinner inte. Bästa är att Tori och Tove har longboard/skateboard, så då har jag någon att åka med :D Och så kanske jag får med mig Frida också, wii!
Well, godnatt<3

Lite sjuk

Det är jag det, förkyld och snuvig vare här :'(
Vaknade imorse av mitt hatobjekt alias väckarklockan, och kände direkt att jag inte var i form för skolan. Tanken är att jag ska vila idag och åka på lägret imorrn, men sen ska jag på drillen iaf eftersom det är första dagen nu.
Sen blir det fika med tove med, i väntan på bussen :) Sen ska jag hem och packa, upp tidigt imorrn!

bo :>

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Bloggtorka har det vart ett tag nu, you'll have to förlåta mig lite men iblan blir det bara så :)

Nu har epedimin hunnit ifatt mig, jag som aldrig brukar vara sjuk :O Det började med att Lisa började hosta, sen hörde man en till, senare en till och sen var dominot i full gång. Jag som tänkte äh vafan upptäckte i morse att näsan inte var som den skulle, men det blev till att gå till skolan ändå, det är farligt att vara hemma när man går natur :O

Ingen idrott idag, lr jo, men teori. Hamnade med ngra goa tjejjer och vi skulle få ta hand om uppvärmingen när vår programdag kom, woho. Hade inget labb idag heller, så jag slutade tidigt och kunde dra ner på stan med där jag hade tänkt att sätta mig på stadsbiblioteket och plugga, men kom på att jag lika gärna kunde kola lite i affärerna. Köpte två vita tröjjor på HM (alltid bra att ha) och en lila med rosor på :G På Veromoda blev det ett jättefint vtt halsband och en blå jättevacker klänning <3 Tittade in på Lindex med och hittade ett sött skärp och ett par häftiga strumpor (typ benvärmare).

Sen kom Tori, och det blev ett snabbt ärende till Headlights där självaste V.Briggner satt och jazzade i en frisörstol. Haha på sammanträffande. Sen blv det nachos på Pims, och cola :G Och en Cafe Dumle, förjävla gott! Jag vill inte ens tänka på vad jag lägger ut på fika i månaden, det är för hemskt att tänka på :P

Efter fikat blev det hem till Tori för min longboard lektion nr 1. Åkte först ut till Billingehov, men när vi såg att det redan satt några erfarna longboardare där så bestämde vi oss för att Lunden var bättre. Väl där var det väldigt vingligt i början, men efter ett tag började det gå bättre. Jag ramlade inte, och med det menade jag att jag inte drttade på ändan. För ramlade av brädan gjorde jag X antal gånger, men faen vad kul det var! Lyckades hitta "glidet" ngra gånger och då var det härligaste känslan <3 Tori är bästa läraren, tack hun <3

Nu har jag ätit min pan pizza, så nu ska jag bra kolla Naruto och snacka färdigt med folket på msn, sen blir det plugga engelska och matte, woho!

Puss!

RSS 2.0