Idag

Sjuk igen, hade Frida hos mig
Jonathan kom och hälsade på senare, och det blev till att bada i både ån och dammen, vilket resulterade i att jonte skrapade upp armarna, damn!
 Linda joinade oss senare, och det blev pizza från stöpen.
För övrigt hatar jag min moppe, och jag hatar västtrafik och jag hatar mitt legg och mitt gamla fritidskort.
Jag är hatisk idag, därav skriver jag kortfattat. Men jag är 9:a, så jag får det.

.

Pallade inte rubrik, händer ibland så då får ni nöja er med en punkt.
Fixade så att mor tar min klipptid på måndag, vet inte ens om det blir förlängningar på söndag, pallar inte.
Strul i klassen, pallar inte det heller, folk läcker skit som jag inte ens sagt, värt.
För övrigt är jag hes som tanten på ica.
Godnatt.
Inte helt ok.
Punkt.

Rainbow eye

Hade lite kul med mina ögonskuggor från MIST
image18


Sjuk fortfarande

Fortfarande sjuker, glömde att ringa västtrafik imorse, så det blir ett kort besök i stan efter att jag studat lite för att fråga dom personligen, och sen blir det la classe för att boka om klipptiden tills på tisdag eftersom min idrottslärare kommer döda mig om jag inte är med på idrotten, palla haha :D

Ansökan mm

Jobbansökan skickad
Rummet dammsuget
Hittade hundralappen
Ska checka slutet på national tresure 2 nu, oc äta special K <3

Soft, rly



Panik

Jag hittar ingenting och jag gillar det inte alls! Funderar på att knyta fast mina saker runt halsen eller ngt, så att de inte tappas bort..
En bra sak är att mor och far pröjsar ett nytt legg om det förra inte kommer tillbaka, ganska ovärt eftersom det ligger någonstans i huset, och även ett nytt fritidskort om det inte har hittats av västtrafik.
Jag hittar inte heller mitt lånekort :O
Det kan jag iaf fixa ett nytt på måndag för 10 kr, woh!

För övrigt bjuder jag på en bild för jag känner fört.

image16

Sjuk

Att vara förkyld är nästan det hemskaste jag vet. Förutom att vara magsjuk kanske.
Jag verkligen hatar det, för jag går och snorar hela tiden och låter som en kråka.
För övrigt har jag spenderat hela dagen i sängen och sovit, gick väl upp vid halv 2 kanske och duschade. Ska börja läsa på non idag och så MÅSTE jag dammsuga rummet, för nu har dammråttorna under skrivbordet börjat utveckla tänder :O Sen ska jag skicka iväg ett mejl till ett av de ställena som söker servitriser i sommar, hoppas verkligen på jobb nu!
Sen ska jag försöka hitta mitt legg med, och imorrn ska jag ringa till hittegodsavdelningen på västtrafik och kolla om dom har hittat mitt fritidskort än, hoppas!

Today at my life

Ännu en dag i skolan avklarad, sommarlovet närmar sig mer och mer, något som jag inte har det minsta emot!
Dan flöt på ganska bra, fick taget korten på klasskamraterna till mitt specialarbete, vilket inte var direkt lätt alltid, men skillad som jag är fick jag på nästan alla, saknas nu barra några få men de fixar jag snart.

 Åkte in till stan efter skolan med Frida för att kolla arbetsförmedlingen efter sommarjobb, och vi fick en hel del bra tips så kanske om vi har tur får vi ändå något!
Sket i att gymma eftersom vi inte orkade + att jag inte kände mig särskilt pigg, så vi stannade kvar på mcdonalds och åt sallad, de nya salladerna ceasar och grekisk är asgoda! Nyttigt med, slapp känna mig så flötig som jag brukar :P
Hittade på en del kul grejjer när vi ändå var där, och jag beställde klipptid till mig på måndag, så då blir det av :) Det gäller bara att jag har fått mitt hår isatt då, men det är nog fixat tills dess. Åkte hem, och missade Ulvåkersbussen eftersom den var så cp och åkte innan vi hade hunnit gå av den andra! CP! Som tur var stod där en skolbuss med noll pers i förutom en snäll busschaufför som hade bevittnat det hela och som körde hem oss :D
Kom hem, och iväg åkte jag för att hämta Linda. Vi satt och hade det mys ett tag, sen åkte Linda hem och jag skjutsade hem Frida till T-dala, första turen i trafik för mej, gick bra som fan bortsett från när vi skulle svänga in till Frida och hon lutade sig åt motsatt håll vi svängde, så det blev lite fel och jag körde ut på fel sida av vägen och bilen som var bakom oss trodde nog vi var invalida, haha! Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag, och sen visade det sig att moppen behövde tankas. Stannade till på macken och då strulade det sig naturligtvis med betalningen, så vi fick låna Fridas mammas kort och sen fixade det sig, lagom till att ägaren till macken (tor jag, kan ha vart ngn helt random snubbe) kom ut och frågade om allt verkligen gick bra. Efter att ha svarat "ja-a det gör det" så åkte vi hem, Frida försökte springa ifatt moppen men det gick inte så bra :D

Kom hem, och allt är borta : mitt legg, mitt fritidskort och min guldring. Legget hade jag i handen, sen var det bara borta, fritidskortet tappade jag antagligen på bussen, och guldringen ligger antagligen som vanligt någonstans i huset. SKRÄLL att jag ska få blackouter så att jag inte minns vart jag lägger saker :(
För övrigt så har det vart en helt ok dag .p

Föräldrakväll

Kom just hem, har vart på en föräldrakväll med mor min och resten av klassen och deras päron. I regel så handlade det om vad vi hade gjort under alla de tre åren som vi har gått på Stöpen, och vi kollade på en del filmer som vi har spelat in under den tiden. En sak som var väldigt kul var att se hur folk har förändrats, för att inte tala om hur killarna lät innan de kom in i målbrottet :O Ingen har direkt tänkt på att deras röster har blivit mörkare, men här var det verkligen uppenbart, och det fanns nog inte en enda som inte satt vikta av skratt när vi såg på filmen som vi gjorde i början av högstadiet, när alla killarna lät som smurfar :'D

Well, en god nyhet är iaf att mormor INTE har fått tillbaka hjärntumören, THANK GOD! Jag höll seriöst på att dö när jag hörde det, vilket hade varit synd nu när det bara är typ 4 veckor kvar. Så jag är happy nu, och nu ska jag gå ner och äta mina varma mackor innan de kallnar! :G

Finally

Att skriva rubrikerna på engelska börjar bli en läskig vana..
Idag så har jag:

*Hållt föredrag, som blev typ 12 minuter, heehehehe... -.-'
*Pratat 2 minutes speach om mitt djur för Björn
*Fått tillbaka alla nationella i svenska
*Pratat med Gunn om hurvida mitt betyg i Geografi kommer att se ut

Och det gick:
Fick bra kritik på redovisningen, så skönt att det är över!
Fick MVG på mitt 2 minutes speach om lejon, woH!
Fick MVG på hela bunten svenska nationella
Får MVG i geografi om jag lämnar in Usa resan denna veckan, lätt att jag ska göra det!

Jag är trött och kommer antagligen däcka medans jag dammsuger rummet, men det är det fanimej värt! :D


Klar!

Jess, nu är mitt föredrag klart! Jag har datornacke och är i behov av kaffe, men det är det värt! Har läst igenom det och det blev  8 minuter långt. Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt, det är inte lätt att berätta om en presidents hela karriär på bara 8 minuter. Visst hade jag velat ha det kortare, jag är inget stort fan av att prata inför folk även om det känns mycjet bättre nuförtiden, men det GÅR verkligen inte att korta ner det mera.
Eftersom jag har ägnat hela dagen till detta så har jag inte hunnit med varken non eller so resan, men non fixar jag imorrn och då ska jag även fortsätta på son, båda ska bli klara denna veckan! Men jag orkar inte bry mig ifall det bara blir VG i Geografi, även om det skulle vara kul att behålla MVG:t, får hoppas på att jag gjorde bra ifrån mig på testet om Usa som vi hade i torsdags, det kändes bra iaf.
Well, nu ska jag sova, peace out!

Tårta!

Nu är mor vår hemma så nu blir det te och tårta nere vid dammen (som för övrigt är ren och badvänlig OCH utan kannadajäss efter pappas bortjagning med hjälp av småsten).
Blev pretty nöjd med tårtans garnering som undertecknad skötte!

Gratz mama!
image15

Mors dag, en soft dag

Jess, Mors dag idag då! Har dock inte kunnat komma in till stan och därför har jag inte eller köpt något, men jag går mot strömmen och gör något eget som present, i det här fallet en gratis ansiktsbehandling ;) Det är både kul och i stort sett det enda som min budget tillåter just nu eftersom alla mina pengar kommer gå till Gbg och håret. Dagen har flutit på ganska lugnt hitills, har inte firat mamma ännu eftersom hon tog en tripp till Fjällbacka för att lägga av en visit hos sin egen mor, så det blir väl ikväll med tårta och mys :) Jag tog en tripp med moppen förut till Linda och hämtade tillbaka vår hjälm som hon lånade igår, och kollade läget med henne efter vurpan, and good news, både hon och Anton + Antons hårddisk är alla oskadda bortsett från någon repa och ett par blåmärken, phue. Anywayz, ska ta tag i son nu så jag blir färdig idag och hinner öva, kommer bli sjukt nervös imorrn när jag ska redovisa, jag hatar det! Föredrage ska vara 5-10 minuter långt, ofta jag kommer ta mer än 5, nevah.
 
image14


Påminnelse till mig själv, dammsug rummet.
//Emma

Goodies

Bra låtar som jag för tillfället knarkar sönder:
'Fet Text: Xtra bra låtar

Artist Låt

Ciara Goodies

Lil wayne Lollipop
Lil Kim How many licks
Adam Tensta feat Dr Alban My Cool
Nelly Furtado Maneater
Snook Mr Cool
Britney Spears Break the Ice
Shiny Toy Gun Le Disko
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Music

Love it. Det gör min dag. Anyway..
Har gjort klart lite mer än en tredjedel av föredraget i so, gör resten imorrn (söndag) på cafeet med Frida, snor mamas laptop och gör på en slapp look med upsatt lockigt hår och skjorta, med ett par pösiga 3/4 byxor, ska man göra något ska det göras bekvämt ;) Får se om det blir till att åka moppe till Stöpen, älr om mor min skjutsar, får se får se..
Men mitt hår blir antagligen isatt om en vecka, cant wait! :D

Något extra kilo? Äh, bara mer att älska ;)

ALLA TJEJER LÄS:
Häromdagen sa en kille till mig. Ingen tjej är vacker utan smink.(!?) Då insåg jag hur påverkade folk är. Hur folk har börjat tappa greppet om verkligheten. Vi tjejer ska vara pinnsmala, stora bröst och massa smink. Då är man perfekt. En annan kille sa, Men gud va stora höftben! till en annan tjej, hallå? När vi tjejer kommer in i puberteten får vi höftben. Vi får lår och rumpa. Vi är inte pinnar hela livet. Jag tycker vi tjejer ska våga visa oss, utan smink, i mjukisbrallor OCH SKITA I vad folk tycker. För jag är jag. Rätt och slätt. Och det står jag för, jag låtsas inte. För det är fel, att vara någon du inte är. Det är obekvämt. FÖR DU ÄR PERFEKT SOM DU ÄR! Något extra kilo? Äh, bara mer att älska:) Så tjejer, sträck på er, var stolta för vilka ni är. Smink är absolut inte fel. Jag vill bara att folk ska öppna ögonen för att vi oxå är männsikor. Vi är kött och blod. Så dra på dig bikinin och sluta tro folk tycker du är tjock! Njut av livet och bry dej inte om onödigheter. Alla är vackra på sitt sätt. Alla tjejer som tycker så här lägg ut denna text på er blogg.

Detta var en väldigt bra text som jag hittade på bilddagboken, och jag tycker inte att någon kunde ha mer rätt!
Jag har haft ganska mycket komplex för att jag inte har tillhört size 0 skaran, men egentligen, hur många är det som gör det?! Inte många, och jag tycker att de snygga tjejjerna är de som har former. När man tittar i en skönhets tidning så är alla bilderna väldigt redigerade, inte en skavank syns, fast man kan vara säker på att de finns där, kändisar är inga gudar. En hemsida som jag hittade som bekfräftar det är

http://www.iwanexstudio.com/
Kolla portfolio så ser ni före/efter effekter på bilderna bara genom att hålla på dom med musen.


Stan + en lyckad kväll

Åkte som planerat till stan med Linda, det blev inget hål i örat för henne, tyvärr :/ Kollade i affärer och allmänt chillade, tyvärr så fick jag skoskav som fa-an! Så det blev väldigt skönt när jag tog på mig mina klack skor precis efter jag köpt dom, big relief! Frida joinade oss efter maten och vi fortsatte med affärsrundan, bl a gick vi till Twilfit men det är en annan historia :'D Mötte snabbt upp med Therese och vi snackade en stund innan hon åkte hem, och vi drog vidare till Rådhuset där vi träffade Amanda. Tog sen bussen hem och fick övertala mor min att hämta oss, vi har det inte alltid så lätt med våra föräldrar. Iaf, pluggade lite när jag kom hem, sen kom Linda och vi spelade Guitar Hero, klarar nästan medium nu, det går framåt ;D Åkte som planerat till Jonathan sen och kollade film, hade askul, köpte godis på Sigges  och hyrde en kass B-skräckfilm som hade en kass handling och var kasst filmad, den var kass :D Kollade även på Superhero movie, fast då sov typ alla.. Anyway, på hemvägen skedde ett missöde men ingen större skada skedd, får se hur Antons hårddisk mår bara men utöver den så mår nog alla bra bortsett från något skrapsår och någon svullnad..  Annars kom alla hem safe and sound :) En helt lyckad kväll!




Skorna jag köpte:

image13

Btw

Btw så hade jag so prov idag, vilket gick superduper! Jag slapp även non eftersom jag skulle in till vårdcentralen och byta bandage, för sista gången tror jag.. Nu räcker det om jag byter det efter ett par dagar, vilket är skönt faktiskt. Imorgon blir det nog in till stan igen med Linds och kanske Therese(?) och köpa mina skor, love <3

To the gym and back again

Haha gud vad värd jag känner mig som skriver rubriken på engelska, men vafan det klingar ju så bra ;) Aja, hurtade med Frida idag på Nautius, riktigt chill var det! Synd bara att duscharna var ockuperade av 4 snorungar med simhud, to bad. Det resulterade i att jag inte kunde sitta ner när jag duschade, vilket gjorde så att mitt bandage blev bött :'( Det blev ju inte heller bättre av att Frida glömde bort sog och sprutade vatten på det! Hon är knäpp, men jag gillar henne ändå :D Bastade och hade det gött, var övertrötta och spexade som valnigt i omklädningsrummet. Trodde vi skulle missa bussen, vilket vi inte gjorde, så vi sprang i onödan, typiskt oss. Anyway, kom hem, åt pan pizza, stack bort till Märta där Linda oxå var och pluggade matte eftersom jag hade min klyftiga dag idag och glömde min bok i skolan då vi har prov imorrn, woh! Körde min vanliga åpna stil och knyckte mat, hehe.. Sen blev det till att åka hem till mig där vi dumpade Lindas cykel och tog moppen ner till henne, och sen vidare till lekparken där vi satt och pratade och myste. Jag måste säga att jag känner mig mer skillad på moppen nu, känns bättre att både skjutsa och åka själv. Släppte sen av Linds med ett par kära farväl och åkte sedan hem där jag åt mina älskade Kellogs och bänkade mig vid datorn, och här är jag nu och ska kolla bdb och spana anime.
Ännu en av de där bra dagarna måste ja säga, helt klart!

Dagen ifråga

Det blev lite ändrade planer, sket i drillen eftersom jag inte pallade, gick längre på stan med Linds istället och åt glass :) Lämnade även in mina linnen på kemtvätten, nu ska fläckarna bort! Köpte bomull som jag skulle ha gjort för en vecka sedan, power på mitt minne! Imorrn blir det att gymma och kolla håret med Frida baby, ser fram emot det fett mkt! Red för första gången på Fanny idag, det gick bra även om det kändes aningen ovant. Ska börja rida ofta nu så att jag börjar bygga lite muskler :)
Nu är klockan på tok för mkt, och jag ska plugga lite lätt.

Klänningen här hittade jag på Indiska, ska nog köpa den när jag är i Gbg nästa gång, nästa vecka alltså :D
Kanske skolavslutningsmaterial om jag inte hittar något finare :)

image10 <3 image11

Drill Bill

Sitter och försöker övertala mig själv att plugga lite no, men den här boken som jag läser nu är såååå spännande..nä men seriöst, jag pallar inte. Jag gör det ikväll har jag kommit fram till. Anyway, hade mitt föredrag i svenska idag, och det gick bra, men fick bara VG på det hela, vilket var lite av en besvikelse, men man kan ju inte få allt..tyvärr. Imorgon blir det att snacka med Björn om jag får tag på honom, vill snacka lite betyg i svenska och försäkra mig om att jag inte sänker mig, hu! Det blir även kommunprov i spanska del 2 av 3- hörförståele..usch. Skrivdelen gick väl ok, men jag har inte den blekaste om vad jag kommer får på den, känns som om jag bara kommer få G vilket jag inte gärna vill, vill behålla mitt VG. Nu ska jag snart in till stan där jag först ska ta en runda med Linds <3 och senare gå till frissan med Vicki och höra hur det blir med mitt hår, och sedan blir det drill! Är lite peppad faktiskt, och det är så fruktansvärt skönt att jag är klar med nästan allt arbete i svenskan! Det börjar ta sig nu, och på Fredag så har vi det sista provet i matte, lite nostalgi nästan över det.. Och imorgon så har vi förhör i Son på viktiga årtal i Amerikansk historia..fy.
Well, now i will be goin, ciao!

Note till mej:

Plugga So!

Bilddagboken

För övrigt får jag panik på att det är så många som laddar upp bilder på bdb, jag hinner inte med! En annan sak jag inte hinner med är att ladda upp bilder, så mycket har jag att göra, suck :'(

Besök mig gärna;
Ging3rBiscuit@bilddagboken

Jag lovar även at slänga in ett kort inlägg snarast om Norge resan med drillen, för den va fett kul även om vädret kunde vart bättre :o

Svämmar över, igen

Gah, allt gör verkligen som detta inläggsnamn, svämmar över! Fast det är så skumt, på ett sätt känns det som om jag har fått aningen mer koll på tillvaron nu när bl.a min blogg är klar, headern cpar inte längre, ett klart +!
Fast ändå, jag har fortfarande sjukt mycket att göra men ack, ingen ork till något annat än att kolla bdb och chill i soffan. Anyway, dagens nyheter då:
För det första så har allt ordnat sig med hästarna, Carbone vill inte längre döda Fanny, och Fanny har funnit sig någorlunda till rätta. Eftersom det inte har smärtat i mitt ben nu på ett tag så tänkte vi inte på att byta bandage, så det blev en liten sårskorpa som tydligen inte skulle vara där, så mamma fick dra bort plåstret och rengöra, och lägga om nytt, vilket var högst plågsamt!
För övrigt så har jag gjort listan på vad som behövs göras och den laddar jag upp här.


image9


* Listan på vad jag ska göra idag:
1. Städa
2. Öva igenom svenska föredraget
(ska redovisas imorrn)
3. Öva igenom engelska mini redovisningen
(som jag kan få göra imorgon för Björn om jag har tur)
4. Usa resan i So
(den SKA jag börja på idag om jag så ska få sitta uppe till 3!)

Jag längtar grymt mycket till mina hårförlängningar, jag vill verkligen ha en förändring! Jag vill även vinna en miljon imorgon så att jag kan, förutom att skänka pengar till rädda barnen och sånt, köpa kläder och skor <3 Smink med naturligtvis, men snart så blir det GÖTEBORG <3 och second hand med das friends of mine, låve låve <3


Anyway, jag måste komma på en förkortning till allt välgörenshetsgrejs som man ska säga när någon frågar vad man skulle göra om man vann en miljon. Ni vet, man är ju tvungen att säga att man ska skänka till fattiga barn i Afrika, och jag skulle defenitivt göra det med, men det är inte direkt det som personifierar mig. Hmm det här var svårt, men FÖRUTOM att skänka pengar till välgörenhet, så har ju alla något som man vill göra. Jag skulle t.ex shoppa järnet, och lägga undan pengar så att jag kunde leva lycklig i alla mina dagar. Men det säger jag ju EFTER mitt 15 minuter långa tal om till vilka rädda barnen organisationer jag skulle ge hälften till. Så jag vill komma på något att kalla det för, så att man enkelt kunde säga:
Ehh förutom VH (typ välgörenhet och Hjälp) så skulle jag
åka till Ibiza och spela på casino. Ni fattar? Good.
Såatte..VH får det bli, hehe..

Ja, förutom detta så var jag borta hos Märta och bakade bullar och åt deg. Det var very mysiht, i love that woman <3
Anywayz, nu ska jag följa min lista, poss <3

Back again

Phue, nu så är helgen över och allt är som vanligt igen, överstressigt det vill säga. Den här veckan har jag fyra stycken prov, en inlämning (som jag inte har börjat med), en redovisning i engelska som jag ska göra nu, och en i svenska som jag ska ha på onsdag (som tack och lov är klar). Jag menar, hallå?! Hur mycket ska en tonåring behöva ta egentligen? Jag kremerar snart, och samtidigt så har jag annat arbete i skolan som behövs göras, plus att jag inte har ett sommarjobb och därför inte kommer kunna ha pengar i sommar, vilket är väldigt viktigt för mig! Aja, imorrn blir det till att åka snabbt till stan tror jag, får se om jag kan dra med mig Märta, hähä, och sen blir det hem och kolla hästarna, (den nya har entligen kommit nu!) och sen baka bullar hos Märta till morgondagen, sen blir det råplugg för hela slanten. Anyway, en god nyhet är i alla fall att mitt ben börjar läka, det gör inte ont att träna, så nu blir min idrottslärare överlycklig och jag slipper IG varningen (jag har verkligen inte Ig i idrott, men en del frånvaro pga sjukdom) och jag kan börja gymma igen, vilket jag gjorde idag och jag känner mig väldigt nyttig!

Anyway, jag har kommit fram till att jag ska göra en avbockningslista, där allt som jag ska göra står. Så kanske jag äntligen får lite ordning på tillvaron!

Norge!

Nu, om 15 minuter ska jag bege mig iväg till Skövde där vi i musikskolan ska åka på vår årliga resa till orge och fira deras natilnaldag! Ska bli fettnice, + att jag missar vandringen i skolan heehehehehe..
Anyway, ska även få min färg på håret bestämt och beställt, ska förlänga det nästa vecka någon gång, ska bli riktigt kul med en förändring + att jag aldrig har haft riktigt långt hår, och nu ska jag få till midjan!
Jag längtar verkligen :D

image8

Well, over and out!

Hate it

Jag hatar det. Att du inte är som jag, att du inte förstår mig. Du kommer och frågar varför vi tappade kontakten, när du borde veta varför. Jag älskar dig, men ibland är du för jävla jobbig.

One of those softish days wich I love

Soft dag idag! Åkte till skolan som vanligt imorse, gick på matten och var för en gångs skull ritkigt aktiv! Sen slapp jag spanskan eftersom jag skulle till doktorn igen för att lägga om såret inför Norge, det ser fint ut och gör inte lika ont längre :) Det som var lite synd var att jag fick sitta och vänta på vårdcentralen i typ en timma innan någon kunde hjälpa oss, det är dåligt! Visst förstår jag att det inte finns tillräckligt med läkare, men vafan man har annat att göra än att sitta och uggla i X antal timmar bara för att få hjälp, suxx!

Anyway, eftersom vi blev kvar där ett tag, så slapp jag även non och maten, åkte hem och käkade och åkte tillbaka lagom till son där vi såg på film, really nice! På tillvalet var det ganska soft, blev klar med mina bilder som jag lämnade in. Det känns som jag börjar få lite mer ordning på tillvaron nu, eller jag vet iaf vad det är jag ska göra och vad jag är klar med, ett plus för mig som har känt mig gaaanska så sönderstressad. För övrigt är mitt humör ganska bra, ska in till stan nu och träffa Sofie vilket är ett klart plus! Får se om jag skriver något mer inlägg ikväll, om jag har tid. En annan sak som jag vill ta upp är kärlek, i detta fallet obesvarad. I det här fallet är jag den som avisar någon, och jag gör det väldigt tydligt enligt min och mångas mening. Ändå så fattar inte personen ifråga att jag inte tycker om honom, utan stalkar mig hela dagarna! Jag hatar det, jag vill bara skrika rakt ut! Ändå så känns det inte som om jag kan säga åt honom att: Vafan sluta följa efter mig?! Det känns aningen dumt eftersom han inte har sagt något, då hade man bara kunnat köra på: ehh tack, men nej tack. Antar att jag får stå  ut, det är ju bara en månad kvar nu, sen är det sommarlov!!!

Mycket att göra, lite tid


                                                                               image5

Det beskriver mitt liv just nu. Jag har en miljon saker att göra i skolan, och när jag kommer hem är jag så trött att jag somnar. Jag vänder inte ens på dygnet, för enligt vissa blir man ju pigg när man vaknar klockan 10 på kvällen och ska somna igen efter någon timma, men jag somnar, vaknar och är fortfarande lika trött och somnar igen, sen är jag död på morgonen men det är en annan femma. Som ett exempel så har jag fyra stycken prov nästa vecka, en redovisning och en inlämning att sköta, och jag är bara klar med redovisningen! Jag trodde att mittenåret skulle vara det jobbigaste, men jag har aldrig haft såhär mycket att göra förut :(  Samtidigt  ska jag hinna med allt annat, som att vara med mina vänner, sköta sysslor i hemmet (som jag aldrig gör) och ta tid för mig själv. Jag orkar typ ingenting nuförtiden, jag har helt tappat motiverningen för att arbeta, allt jag vill göra är att ligga  i hängmattan och chilla, eller gå på stan och äta glass!

Spex!

image4

Idag hade vi spexkort i klassen, riktigt kul faktiskt!
Alla hade klätt ut sig till både det ena och det andra, en del var t.o.m. kroppsmålade.
Kul med folk som bjuder på sig själva, själv gick jag hela dagen som Hans (och greta) och jag kan ju säga att folk väldigt ofta vred på huvudet, vilket var ganska roande :)
Eftermiddagen tillbringades med Linda, och vi satt och chillade bakom ett träd, när vi plötsligt hörde ett "ÖH!" bakom oss. Båda hoppade till och satte  i halsen när min  bror Hannes kom  gående med ett brett flin. 
Män har ett udda sinne för humor må jag säga.  Senare skulle jag in till sjukan där dom återigen fick lägga om mitt ben, det vätskar sig fortfarande och gör ont, inte kul :(
Men det blir Norge med Drillflickorna på fredag iallafall,
man måste ju göra sin plikt :)

Välkommen till min nya blogg!

Jag har varit sugen ett bra tag nu på att börja blogga, och just ikväll efter att  ha tråcklat med svenskan för hundrafemtielfte gången så fick jag världens kick och startade en egen, ganska impulsivt av mej huh? 
Jag har ganska många anledningar till att börja blogga, två av dom är att jag gillar att skriva och berätta,
att uttrycka mig.

Skriva är en av de saker som jag alltid har tyckt om. När jag var liten t. ex så skrev jag alltid berättelser, och min fantasi har alltid haft breda vyer så det har aldrig varit några problem för mig att hitta på en handling.
Jag gillar även att prata, eller ja, uttrycka mina tankar och åsikter. Jag är ganska social av mig och det är inte svårt för mig att öppna mig för någon helt okänd om jag känner att vi får kontakt. Jag gillar att berätta för människor om vad jag har varit med om, vad jag har upplevt och hur jag tycker och känner.
Det har alltid känts som om jag har något att dela med alla, det är viktigt för mig att få säga vad jag känner, även om jag inte alltid gör det av olika skäl.
Men att blogga ger utlopp för dessa ändamål, jag får dela med mig av mina åsikter och tankar till de som vill läsa.

Så, hrm, ja. Välkomna till mitt liv :)

RSS 2.0