Fräkne

Min vän Frida har fått så många fräknar på sistone. Jättefina är de, och avundsjukan förtär mig. Därför är det med beslutsam min och med mp3n i högsta hugg som jag siktar in mig på gräsmattans mest soldränkta plats för att schteka lite. Förhoppningsvis kommer mina ack så icke Frida-tydliga fräknar synas åtminstone lite mer innan dagens slut.

Men jag får skynda mig eftersom jag lovat att hjälpa mamma städa huset idag. Men om hon ropar tänker jag låtsas sova! Eventuellt svara "Sorry I can not hear you I'm kind of buisy!" för att visa vilket Gaga fan jag är.

Btw så är det 9-8 dagar kvar tills min b-day! Beroende på hur man räknar that is, därav det tvetydliga "9-8".

Love is gone

En trött och filmjölkshungrande tjej sitter och har precis skickat in sista delen av sitt miljöpolitikarbete. Hon hörde därefter sin hund kräkas i vardagsrummet och bestämde sig mikrosekunden senare att det är upp till hennes mor att plocka upp det. Värt att notera är att hon inte längre är särskilt sugen på filmjölk.

Nu väntar sängen, inom ett par timmar sitter jag på bussen mot vetenskapsmässan i Göteborg!

The end of easter

Ännu ett påsklov förbi. Mitt näst sista om jag ska vara ärlig. Heh..
Jag har haft det riktigt najs vid många tillfällen vilket känns bra, det är ju alltid ett plus att man känner att man har tagit tillvara på tiden.

Något annat som är najs är att antalet svordomar från min käre far har reducerats kraftigt i samband med min övningskörning. Det betyder att det går bättre och bättre, vilket i sin tur innebär att körkort innan sommaren fortfarande är en möjlighet.

Åh, lycka!

Göteborg en dag som denna

Jag och Gabriella besökte Götet idag. Det var trevligt, vi åt pasta carbonara.
Min mobil är borta. Det är inte lika trevligt. In fact så gör det mig ganska pissed off.

Bah, varför ska all elektronik förstöra min vardag? Jag kunde inte ens lyssna på musik när jag åkte bussen hem. Med andra ord fick jag sitta och lyssna på ett avsnitt ur "två tragiska människors kärleksproblem" hela vägen (dessa satt på sätet bakom mig, därför var det lite svårt att undgå att höra precis ALLT de sa).

Dessutom satt fyllot number one bara något säte bakom mig och spred sin odör av öl och..öl.

Screw this! Men Göteborg var fortfarande bra<3

RSS 2.0