Svämmar över, igen

Gah, allt gör verkligen som detta inläggsnamn, svämmar över! Fast det är så skumt, på ett sätt känns det som om jag har fått aningen mer koll på tillvaron nu när bl.a min blogg är klar, headern cpar inte längre, ett klart +!
Fast ändå, jag har fortfarande sjukt mycket att göra men ack, ingen ork till något annat än att kolla bdb och chill i soffan. Anyway, dagens nyheter då:
För det första så har allt ordnat sig med hästarna, Carbone vill inte längre döda Fanny, och Fanny har funnit sig någorlunda till rätta. Eftersom det inte har smärtat i mitt ben nu på ett tag så tänkte vi inte på att byta bandage, så det blev en liten sårskorpa som tydligen inte skulle vara där, så mamma fick dra bort plåstret och rengöra, och lägga om nytt, vilket var högst plågsamt!
För övrigt så har jag gjort listan på vad som behövs göras och den laddar jag upp här.


image9


* Listan på vad jag ska göra idag:
1. Städa
2. Öva igenom svenska föredraget
(ska redovisas imorrn)
3. Öva igenom engelska mini redovisningen
(som jag kan få göra imorgon för Björn om jag har tur)
4. Usa resan i So
(den SKA jag börja på idag om jag så ska få sitta uppe till 3!)

Jag längtar grymt mycket till mina hårförlängningar, jag vill verkligen ha en förändring! Jag vill även vinna en miljon imorgon så att jag kan, förutom att skänka pengar till rädda barnen och sånt, köpa kläder och skor <3 Smink med naturligtvis, men snart så blir det GÖTEBORG <3 och second hand med das friends of mine, låve låve <3


Anyway, jag måste komma på en förkortning till allt välgörenshetsgrejs som man ska säga när någon frågar vad man skulle göra om man vann en miljon. Ni vet, man är ju tvungen att säga att man ska skänka till fattiga barn i Afrika, och jag skulle defenitivt göra det med, men det är inte direkt det som personifierar mig. Hmm det här var svårt, men FÖRUTOM att skänka pengar till välgörenhet, så har ju alla något som man vill göra. Jag skulle t.ex shoppa järnet, och lägga undan pengar så att jag kunde leva lycklig i alla mina dagar. Men det säger jag ju EFTER mitt 15 minuter långa tal om till vilka rädda barnen organisationer jag skulle ge hälften till. Så jag vill komma på något att kalla det för, så att man enkelt kunde säga:
Ehh förutom VH (typ välgörenhet och Hjälp) så skulle jag
åka till Ibiza och spela på casino. Ni fattar? Good.
Såatte..VH får det bli, hehe..

Ja, förutom detta så var jag borta hos Märta och bakade bullar och åt deg. Det var very mysiht, i love that woman <3
Anywayz, nu ska jag följa min lista, poss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0